Wasa ney mesela..başka da bişiler vardıYavrum yok ben istanbuldayım. Kıbrıs'a iş için gelip gidiyorum. Ama oradan sadece yoğurtlu birşey almıştım onu da İstanbul'da buldum gratislerde var mesela. Kız ben Migros dan alışveriş yapıyorum genelde. Ne ilginç geldi sana :)
Ayy sahimiii. Kizzz sayfaya gelip de . Bireysel de 2. Olan in sütlaç tirilece yedigini gormeselr bari.
Sağol canımm. Darısı tüm isteyenleré. Ay ben korktum şimdi .haftaya da çakilma gunumdur yahu bireysel de 1.oldgmdan sonra 300 gr gitmişti 2. Olunca ne olcek bakem
Burdan gayet güzel duruyor menün =) spor da yapmışsın, süperMenü cuma biraz saçmaladım heralde
Sabah
peynir ceviz
Ara
Bu içli köfte ayran
3 gibi
İki kase yeşil mercimek çorbası
Akşam
5 fırın et köfte
Yogurt
2 lt su
Yeşil çay içilecek
Spor yapacam inşallah
Ausencia @Benim adim uzum
@fatmanurkaya
Zaten bir dilimle kalsak bu halde olur muyduk. Yani kendi adıma :) ikinci olmuşsun tebrik ederim canımmmHe bi dilimle kal o zman baci. Ben olsam kalmamdi
Maşallah maşallah, ben de yarın yapıcam inşallah
Miden rahatsız mı olduAyy sahimiii. Kizzz sayfaya gelip de . Bireysel de 2. Olan in sütlaç tirilece yedigini gormeselr bari.Kimdir bu vero bı 1. Olio bi 2. ama benim mide kabul etmedi zaar çıktı ki
Burdan gayet güzel duruyor menün =) spor da yapmışsın, süper
Zaten bir dilimle kalsak bu halde olur muyduk. Yani kendi adıma :) ikinci olmuşsun tebrik ederim canımmm
Miden rahatsız mı oldu
Evet ben çok severim. Kek poğaça hamur işi yapmayı yemeyi. Yaptgimi ds bitirmeden durmam. Bu diyetteyken de böyle. Ay yaptım da hiç yemedım dien babayigitler den asla olamadim.Burdan gayet güzel duruyor menün =) spor da yapmışsın, süper
Zaten bir dilimle kalsak bu halde olur muyduk. Yani kendi adıma :) ikinci olmuşsun tebrik ederim canımmm
Miden rahatsız mı oldu
Zaten tartıda gidenı ya da görüntün tatmin etmio tek güzellik olamayan kıyafetlerin oluo olması ve . Beden düşmek. Ben de 46 beden bi etek vardi. Yarın onu bi deneyecem.Ben de bugün kınaya giderken 50 beden bir eteğimi giydim. Normalde fermuarı kapanmıyordusevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama elhamdülillah başladım ya. İnşallah 40 beden de giyerim bu serüven bittiğinde :)
Aksam ney gi öyle portakal elma yemek de biz mi bilmioz sağlıkli değil bence . MetO icin sıcak yemek şart
Kahvaltı da 2 yumurta varken. 2 dilim ekmek çok 1 dilim olsa. Sonra keşke hiç patates tercih etmesen. Ettin pilav yemesen .. aksami da ya kabak ya çorba tercih etsen . 10 numara olrdu . Ahà da vero yorumu . Beğenmeyen olabilir. Yaptım benAusencia D Dilekiyi bugünkü menüm
Sabah 7.30 sirkeli su
Kahvaltı 8.30
2dl ekmek, 2 yumurta, 2 kk peynir, 5 zeytin, marul, yarım domates
Ara 10.30
1 elma, 2 kuru kayısı, 2 ceviz
Öğlen 13.30
4 kaşık pilav, 4 kaşık etli patates, salata
Ara bir ısırık simit, bir mini ısırık çocuğun çikolatasından
Akşam 19.00
Bir kase çorba, 1tabak kabak, yoğurt
7den sonra da hiçbirşey yemedim. Yemiyorum genelde
Suyum 2litre civarı, arkadaşımın kınası vardı oraya gittim. Biraz oynadım, ama spor sayılmaz tabi yarın inşallahAhu060812
Wasa ney mesela..başka da bişiler vardı
Unuttum simdi
Ben de çok severim çeşit çeşit tarif bilirim yaparım. Pastalar poğaçalar. Ama bu isteğimi mesela yulaf kepekli poğaça yaparak ve tam buğday unlu ekmek yaparak tatmin etmek lazımEvet ben çok severim. Kek poğaça hamur işi yapmayı yemeyi. Yaptgimi ds bitirmeden durmam. Bu diyetteyken de böyle. Ay yaptım da hiç yemedım dien babayigitler den asla olamadim.
Ya sorma .midem kufretti sanki bana. Baslarimm senin tatlı kriziné dedi.. igy kimse yemesin ! Psikolojik de kötü oluo tabi insan . Sağol canim . Ay tebrik almak ne eğlenceli
46 beden giydin mi sen ya.Zaten tartıda gidenı ya da görüntün tatmin etmio tek güzellik olamayan kıyafetlerin oluo olması ve . Beden düşmek. Ben de 46 beden bi etek vardi. Yarın onu bi deneyecem.şu an 38 olan pantolonumla gidiom hep işe
Ekmeği yemiştim, oğlan yumurtasını yemedi. Onu da yiyince çok oldu bence de. Yemeğe gelirsek dün akşam yaptım ev için. Dedim yemicem yarın öğlen yerim. Patates kötü biliyorum. Hele pilavla ama işte böyleyken böyleKahvaltı da 2 yumurta varken. 2 dilim ekmek çok 1 dilim olsa. Sonra keşke hiç patates tercih etmesen. Ettin pilav yemesen .. aksami da ya kabak ya çorba tercih etsen . 10 numara olrdu . Ahà da vero yorumu . Beğenmeyen olabilir. Yaptım ben
He ya lohusa halımde bayram girdi araya ben 75 kiloda koca göbekle kıyafet bulamadim. Ayy ne kötüdu. ..Ben de çok severim çeşit çeşit tarif bilirim yaparım. Pastalar poğaçalar. Ama bu isteğimi mesela yulaf kepekli poğaça yaparak ve tam buğday unlu ekmek yaparak tatmin etmek lazım
46 beden giydin mi sen ya.
Ekmeği yemiştim, oğlan yumurtasını yemedi. Onu da yiyince çok oldu bence de. Yemeğe gelirsek dün akşam yaptım ev için. Dedim yemicem yarın öğlen yerim. Patates kötü biliyorum. Hele pilavla ama işte böyleyken böyle
Kizzzz evler ağaçlar basimaaaa weyyuu allahin dağı ! Nda şükur bim a101 var da buluom gene bsiler. Bu nerden bilim. Geçen de şu nesfit bar aldım bi markette buldum. Günlerdir aradım orda bitmş başka yerde de yok za te n
dün akşam hastaneye gittim boğaz ve kulakta enfeksiyon varmış antibiyotik başladım..
Kalktım abla çok şükür üşenmedim 50 dk yaptık pilatesi sobra zaten kızım uyandı aslında niyetim kreşten sonra yine yürüyecektim ama yorgun hissetim kendimiAusencia abla senin dambıllar kaç kilo ağırlık kaldırmak üst bedenden götürür mü ki ben de akşamları alıp yapayım öyleyse.bende 1 tane 1 kglık var ona göre alırım
Sabah erken kalktığım için lavaboya gittim, tartıldım
Geçen hafta : 104.4
Bu hafta: 103.2
Yüzde : 1.14
Ausencia umarım oğlun ve sen iyisinizdir. Bu arada 102 yi ucundan bucağından görür müyüm ki dedim ama senin tahminin çıktı, 3lerde kaldım
@kelebekolacam canım sen düzenleyecekmişsin. Biz liste dışıyız gerçi ama bize de liste yapacaksan eğer diye yazayım dedim
Günaydın kızlar
Çok.memnun kalmadım rakamlardan oysaki ilk defa çok kaçamak yapmadan devam ettim ama incelediğimi görüyorum
75.4 idi
75.5 su an
-0.1
-%0.13 @kelebekolacam
Ausencia N Neshve
Artı çıktım - diye alıyoruz degilmi
Hayırlı cumalar herkese
Günaydın arkadaşlar kilo bildireyim
Geçen hafta 62.2
Bu hafta 61.4
Fark 800 gr
günaydın kızlarrrr
geçen hafta :68,9
bu hafta :69,7
+800 gr
Ausencia ve diger arkadaşşlar ben listeden çıkmak istiyorum bi öyle bi böyle, wc etkiliyor
regli etkiliyorrrrr artılarım oluyor, ben bi süre ayrılmak istiyorum listeden
yeni gelen arkadaşlar var ve liste bekliyorlarrr ve ben bir ileri iki gerii onalrında hakkkını yemek istemiyorumm
yine buralardayım , sıkı sıkı diyetime tutunacagım +spor yapıcamm
sadece listede olmayacagım
Kilo bildirimim
Geçen hafta 71
Bu hafta 70.7
Fark 300 gr
Bu hafta çok dikkat edemedim buda ayrandan dolayı eksi .
1günlük ayrandan 400 gr gitti daha çok bekliyordum ama hala ödemim var ..
aklın hiç burda kalmasın elimizden geleni yaparız.
olacağa çare yok sen bi sadaka verirsin eminim.rabbim beterinden tekrarından esirgesin bununla kalsın inşallah.(tam bi daktır nasihatı oldu,camiaya rezil oldum)
nazar oldun sen nazar mr değnek okumuyor mu seni bi okusun üflesin
Günaydın kizlar 600 dakika sporum ve sabit olan kilomla sinir küpü bir ben varim bendenn içeri canim sıkkın
geçen hafta : 78.7
bu hafta : 78.1
giden 600 gram
spor: 515 dk
Geçen hafta: 74.6
Bu hafta: 75
Fark: +400
Yüzde: %-53
Dün gece 2 ye kadar Umay villa diyetini arqştırdım dün kitabını gördüm dikkatimi çekti araştırdığımda da biraz meşakkatli ama kesin sonuçlar veren bir program olduğunu gördüm.
Kızlar hakkınızı helal edin, listede olmayan arkadaşlar varsa listeye girmek isteyen ben yerimi verebilirim alınmak kırılmak Yok gerçekten...
Ama ben elimde bi liste olmadan yapamıyorum. O yüzden umay villa programını deneyeceğim... 5-7 günlük listeler sOnra 2 hafta koruma sOnra tekrar liste.
Kitapta tüm tarifler var nasıl yapılacağı kaçta yenileceği ve zor bulunan yiyeceklerde değil... yapanların sonuçlarını gördüm inanamadım.
Günaydınlar canlar kilo bildirim
Geçen hafta 62.9
Bu hafta 61.4
fark 1500 Eki Görüntüle 1961456 yüzde hesabı bilmiom yapmak yardimci olur musunuz.
Kilo bildirimi
Geçen hafta 63.9
Bu hafta 62.5
Fark 1.4
Neyseki dünkü faciadan sonra artı cikmadim
Günaydın kizlar
Geçen hafta 61.5
Bu hafta 61.0
Fark 500
Yüzde 81
Benim bu hafta sabit ama mutsuz değilim beklediğim dün geldi
Anlamadım niye kimden nota
Kilo bildirimini yapayım
Geçen hafta 68,3
Bu hafta 67,7
Fark 600 gr
Yüzde 0,87 yanlış hesaplamadiysam
Ve fiyasko
Gecen hafta:79.1
Bu hafta:79.9
Fark : +800
Yüzde: -1.011
bende kilomu bildireyim
geçen hafta:58,7
bu hafta:58,2
fark:500 gram
yüzde:%0,85
Günaydın
İşe geç kaldım koştur koştur geldm. Bildirim yapasım yok.
96.1 gösterdi tartı şaka gibi!! Bir anda o kadar kilo alamam herhalde ya sinirim bozuldu
Günaydın güzellikler hayırlı cumalar
Cumadan sonra +1,5 yani 77,5u görmüştüm haftasonu. Ancak o gitmiş. Bir de söylemesi ayıp bu yulaf ezmesi wc olayını da etkiledi kötü bir şekilde. Kıyafetlerle ve tuvalete çıkamadanki kilo bildirimi
Geçen hafta : 76
Bu hafta : 75,9
Fark : 0,1
Yüzde : 0,13 %
Artık seneye zayıflarım bu 100 gramlarla
Yavrim hiç yapma dim arastirmadim da .. kaptanlar sağolsun hiç bana birakmiuiidi. Tembel im ha
Teşekkürler balım. Yeni cuma kapıda. Bakem.neler olcak. Küçük bi mat hesabı yapsam cuma şu kahnem 60 gelir mi acaba oyy zor gibj. .
Neyse kaptanim gülüm gelé de bize yol göstere.. opem onu burdan . İnşallah psikolojisı de düzelirAusencia
Geçen hafta :71,600
Bu hafta :71.400
Giden -200
Yüzde :0,27
@kelebekolacam
1 hafta daha süre veriyorum kendime -500 altında kilo verirsem kaptanımla konuşup nasıl isterse öyle yapacam....
geçen hafta 85
bu hafta 84.400
fark 600
Günaydın Kızlar !
Kilo bildirim zamanı
Geçen hafta : 79,1
Bu hafta : 77,5
Giden / Fark : 1600 gr.
Yüzde : % 2,022
Şekercikız benimki pepapp diye bişiy androidlerde de vardır benzeri hepsi aynı işi görüyo
Kaptanım çok geçmiş olsun Yusuf öndemiydi çok korkmuştur yavrucak.Rabbim beterinden korusun
Kız öyle deme bu geçiçi artı ya 80 çıksaydın kabus olurdu
Naptın kız arayı açtın tebrikler
Hayırlı günler sevgili takımım
Tartımı anneme getirdiö yerdenmi yoksa gerçekten aldınmı bilmiyorum
Geçen hafta 105.7
Bu hafta 106.2
Fark +500gr
Yüzde -0.47
Kaptanım gerekeni yapmaya çalıştım
Kural gereği ne yspman gerekiyorsa
Çok üzgünüm
acaba bende bi süt yavrusu bulup emzirsem sütüm gelir mi
Kızlar hafta başı artı çıkmıştım hemde öyle az buz değil artı 1700 falan dı bende şunu anladım bi daha sadece 4 günlük diyet yapıcam günlük diyetler bana yaramıyo geri geliyolar bide daha bugün reglim normale döndü bu hafta benden beklenen performansı gösteremdim ve üzülerek sabit olduğumu yazıyorum
Geçen hafta 79.8
Bu hafta 79.8
Fark 0
Bacılar merhababugün çokkk yoğunum..öğleden sonrada kuzumun resim sergisi var..akşam anca gelebilirim..
geçen hafta:74.9
bu hafta:74.8
fark:100 gram
bu kilo benim takılma kilom yazmıştım önceden de..bu sefer sürpriz yapar gidiverir dedim ama yoook yapmadı...74 sınırını kırmak boynumun borcu yine..
Ancak 3 gündür gerçekten inceldiğimi hissediyorum..herşey bollaşmaya başladı..kemerimde bile son delikte bol yaniii
N Neshve 104.4/103.2/1.2%1.14
D Dilekiyi 75.4/75.5/-0.1/-%0.13
@aeben 71/70.7/0.3/%0.42
@Bebetomm 62.2/61.4/0.8/%1.29
@MuMu85 79.1/79.9/-0.8/-%1.01
@cydnz_1 78.7/78.1/0.6/%0.76
A arselka 68.3/67.7/0.6/%0.87
@ecemavi 75.9 /75.9/0/%0 kilosu sabit
@kuzularinannesi 76/75.9/0.1/%0.13
@Daydream15 74.9/74.8/0.1/%0.13
@begum75 58.7/58.2/0.5/0.85
evettttttt liste dışı tmm.
Ay dün çok güzel bir gündü- uzun zamandır üste üste böyle güzel, müjdeli haberler almamıştım
Bugün sabah kabızlık takıntım, sonra kilo vermeyişim, ardından ausun haberi, şimdi bir arkadaşın hem hamile oluşu hem eşiyle ciddi sorunarı oluşu ve bunları konuşmak için öğlen buluşmak istemesi.. iş yerindek bir iki can sıkıcı olay derken.. yüzüm düştü, içim bı buruklaştı ...
Aus ile konuştum kendime geldim accık... Cıvıl cıvıl bi şey bu ya, maşallah
Ayy birazcık geç kaldım kusura bakmayın
Geçen hafta 73.2
Bu hafta 72.8
Fark 0.4
Yüzde %0.54
Selam kızlar hastaneden geldim patoloji sonuçlarım temiz çıktı allaha şükürler olsun ama yinede en kısa zamanda ameliyat diyolar iyi bir doktor arastirip olucam bakalım kismetse ameliyatı da
fırtına öncesi sessizlik....
Ablacım numaramı kaptana vermiştim istemedi
Bugün menü
Sabah 2 bardak ilik su
Kahvalti 10.45
1 haslanmis yumurta
1dilim light beyaz peynir
4 yesil zeytin
1 kirmizi biber
Dereotu
Marul
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
2 adet yulaf karsimli poğaça
Aksam 16.45
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
3 lt su yeşil cay icildi.Ausencia ve Ahu060812 45 dakika yürüyus bandinda yürüdüm 15 dakika eliptik yapildi....
Menum 03.03.2017 Cuma
Sabah
1 yumurtali menemen
1 kk peynir
5 zeytin
1.5 dlm ekmek
2 bardak cay
Öğle
1 tavuk doner
1 ayran
Aksam
Yok
2.5 lt su 1 nescafe sade 2 yesilcay 1 kayisi cayi 60
Iyii aksamlar kizlar
Bugün menüm:
Sabah 1 yulaflı şekersiz granola kahve
Yolda otobüs kayboldu çantam da 1 tane kuru meyveli bar vardı onu yedim
Kahvaltı 3 wasa az peynir bir kivi
Ara: 1 yeşil elma
Öğlen: 2 dilim çavdar ekmeği roastheff çok az ve kinoalı salata
Ara: 1 greyfurt 1 wasa
Akşamda tam buğday poğaçası ve yoğurtlu chia ve americano
Sabah
Bu kaç çatal peynirli omlet ufff başka ne yedim hatırlamıyorum.2 dk da ne yenirse evden koşarak çıktık
Ara sütlü kahve
Öğle çorba yarım wasa
5 minik hurma toplasan 3 hurma etmezler
Ara 1 portakal
Akşam avuç içi kadar tavuk göğüs başlama
1 dilim ekmek
Biraz salata 1 çay bardağı şalgam az peynir
Ara biraz çiğ fındık kahve
Topuklu ayakkabıyla 2 Saat yürüdüm ya.ama spor sayılmaz.
Ayaklarımın ağrısı geçsin bi 3 mil leslie patlatacam
Bu arada kabizim bende ya.onun da etkisi oldu sanirim
Menü vereyim
Kahvaltı
TB ekmeği ile tost
Öğle
Yoğurt
Salata
1 baget ızgara
Pırasa
Ara kuru üzüm 8 fındık
Akşam
4 ızgara köfte
1 kepçe et suyu çorba
Çiğ pırasa turp
Su 2 lt
Zencefil
Yeşil çay
Ausencia
Teşekkür ederim kaptanım @Ausencia beni listeye almaya layık gördüğün için,ki sen liste dışı da yeteri kadar ilgili bir kaptansın.tabi ben listenin verdiği sorumlulukla daha da asılıp bi an önce mezun olucam inşallah..bu Arada kilo veren veremeyen emek veren herkesi tebrik ederim
Ausencia abla diğer arkadaşlar menüm
Aç karnına 3 kayısı
2 ceviz
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Öğlen
1 kase yoğurt
1 kase kesme çorba
1 dilim ekmek
Ara
1 portakal
2 ceviz
Akşam
8 kaşık Kıymalı ıspanak
3 kaşık yoğurt
Salata
Birazdan
Yoğurt
Meyve
Bende menü vereyim
Sabah 1i elma sirkeli 2 bardak su
Kahvaltı peynir zeytin bal ceviz marul yumurta
Ara Türk kahvesi
Öğlen et sote çorba yoğurt salaya
ARA Yeşilçay ve yarım armut
Akşam balık çorba salata
Yatmadan limonlu Yeşilçay soda yaparım
Su 3 litre
Spor sabah 50 dk pilates
Sporu sabah yapınca akşamları boşluk geliyor acaba başka şeyler mi eklesemAusencia ablacım geçmiş sayfalarda ağırlık çalışarak üst beden inceltebilir miyiz senin dambıllar kaç kiloluk demiştim tabi başına gelenleri bilmeden bende sana göre dambıl sipariş vericem
Kızlar eve geldim tartildim 69.7
Bana tartiimin bir oyunu mu bu
SPOR ÇETELESİ 12.HAFTA
Ausencia 0+10+10+15+0+20 = 55
Ahu060812 15+10+0+20+20+15=80
@kelebekolacam0+0+0+10+0+15=25
@fatmanurkaya10+15+15+0+15+10=55
@DelyDoly10+10+0+20+25+20=85
@ada810+15+20+0+0+0=35
A arselka 15+10+0+10+25+0=60
@begum7520+15+0+0+0+15=50
@tuba520+10+10+10=30
@cydnz_1 10+15+25+15+10+15=90
D Dilekiyi 0+15+20+20+20+10=85
mimu88 0+0+0+0+20+0=20
Haftanın birincisiii,tariflerin incisi poğacanın mucizesiii 90 puanlaaaa Ceyda
Haftanın ikincisiii 85 puanla koşa koşa yürüye yürüye bi hal olan fakat benim gibi istediğini alamayan Dely ve azimli örtmenim Dilek
Haftanın 3.sü 80 puanla bendenizzz
4.60 puanla arselka
5.55 puanla fatmanurkaya ve Aus kaptanım
6.50 puanla Begüm
7.35 puanla Ada
8.30 puanla tuba52
9.20 puanla mimu
Hepinize bol sporlu günler dilerim
Menü cuma biraz saçmaladım heralde
Sabah
peynir ceviz
Ara
Bu içli köfte ayran
3 gibi
İki kase yeşil mercimek çorbası
Akşam
5 fırın et köfte
Yogurt
2 lt su
Yeşil çay içilecek
Spor yapacam inşallah
Ausencia @benim adim uzum
@fatmanurkaya
Cuma menü bildirimi 03.03.2017
KAHVALTI
OMLET
DOMATES
YEŞİLÇAY
BİR LOKMA DİL PEYNİRİ
ARA
SÜTLÜ NESCAFE (10 ML SÜT )
14 GR İÇ CEVİZ
10 GR CEVİZLİ SUCUK
ÖĞLE
3/4 YULAF EZMESİ VE TAVUK ETLİ ÇORBA
PEYNİR
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
ARA
BİR LOKMA DUKUTELLA
ŞEKERSİZ NESCAFE
AKŞAM
2 KASE BROKOLİ ÇORBASI
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
ARA
SÜTLÜ KAHVE
PEYNİR
SU 2. LT
TOTAL KARB : 30 GR / GÜN
Tatlı krizime yenik düştüm.trilece sütlaç aldım bimden. Napiyim ya . Cuma böyle olssn söz dikkat edrim . BastirmaYa çalıştıkca olmadı. Canım yumusak sütlü tatlı çekti. Özür dilerim tüm takimdan
Kız gıdıklama içimdeki küçük enisteyi
Bana dogru gelmiyorsaniz sorun yoksonra sizim yuzunuzden gramla goze batiyorum
Selam bacilar..
Ay ne gündü ya..sabah işe gittim saat 12 buçukta okula gittim oglanin servislerle sergi yapilacak yere gittik..Oglanin bi arkadaşının annesi arabasiyla gelmiş dönüşte beraber gidelim mi yolu cok iyi bilmiyorum dedi tamam dedim giderken durdu trafik arkadan bi araba geldi carpti polisti tutanakti bindik arabaya ses geliyor lastik kokusu dedim bi avm nin kapali otoparkina koyalim yarin cektir.girdik otoparka tam arabadan indim topugum cikmasin mi hadiiii enaz 8 cm topuk .. yürüdüm biri topuklu biri topuksuz görseniz gulmekten ölürsünüz yani..Allahtan lostra varmis yaptirdim topugu..kadincagiz nasil mahcup cocuklar dondurma istedi illa alacagim sana kendimi rahatlatacagim benim yuzumden oldu bunlar diye..neyse sonra esim aldi oglanla beni avmden..dedim disarda yiyelim gerildim..bugun sacmasapan seyler yedim. Cok degil ama sacma..esim yemekte diyor ki sen şimdi tüm tabagi siler tatli yok mu derdin sasirdim az yemene dedi..menü yazmayayim bugun..yarina bismillah artik..
Kaptannnn geliooiuuiii
Menu bildirim
Sabah ılık limonlu su 1 dilim peynir 1 zeytin
Öğle saat 14.00
Tonbalikli salata 1 dilim peynir
İçi alinmis beyaz ekmek 1 dilim kadardır
Akşam
1 tabak kuru fasulye
Az salata
2 y.kaşığı eristeli pirinç Pilavı
Çay 1 incir 1 kayısı 7 igde
1 taneden az trilece
3 kasik sutlac
Ausencia D Dilekiyi bugünkü menüm
Sabah 7.30 sirkeli su
Kahvaltı 8.30
2dl ekmek, 2 yumurta, 2 kk peynir, 5 zeytin, marul, yarım domates
Ara 10.30
1 elma, 2 kuru kayısı, 2 ceviz
Öğlen 13.30
4 kaşık pilav, 4 kaşık etli patates, salata
Ara bir ısırık simit, bir mini ısırık çocuğun çikolatasından
Akşam 19.00
Bir kase çorba, 1tabak kabak, yoğurt
7den sonra da hiçbirşey yemedim. Yemiyorum genelde
Suyum 2litre civarı, arkadaşımın kınası vardı oraya gittim. Biraz oynadım, ama spor sayılmaz tabi yarın inşallahAhu060812
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?