Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah şerifleriniz hayr olsun efenim

Ausencia İyi , toparlamış gördüm seni

@betulına elinimi yaktın ? şimdi nasılsın ,çok mu ?

Laydim , verom tebrikler kızlar

Banum senin bünye bazen balon oluyor sonra puff kötü yanı hep cuma sabahına denk gelmesi

Daktırım liste için ellerine saglık

Ay hala gelmedi reglim
Çok huzursuz oldum

Takvime göre 2 gün var aslında ama
İki aydır erken geldiği için tedirgin oldum , Şubat etkisidir inşallah
Benimde bu ay 2 gün geç geldi cuma bekliyordum pazar akşamı anca geldi hava şartlarındandir

kaptanım hoşgeldin
iyi olmanıza çok sevindim,allah beterinden korusun,kurbanınızı niyetinizi kabul etsin

Ay tüm alıntılarım gitmiş :/

Günaydın kızlar bugüne yine botoxlu uyandımmmmm

MuMu85 canım ben kitabını aldım. Açık açık tüm tarifler var orada. Grup biraz da motivasyon için benim güzel bi takımım var zaten :) dün gece yarısını okudum güzel listeler, her markette aktarda bulunan şeylerden... hangi listeyi yapacağıma karar verip yarın alışverişe çıkıp ilk günün menüsünü hazırlayacağım :)

Gunaydin
sabah kalktim ceydanin pogacasindan yaptim sonra geldim size pogaca yaptim diye yazmaya, ondan sonra daldim Ausencia kitabesine.... Burnuna yanik kokulari gelince firladim mutfaga
hic bir seyi pisirmeyen firinim bunlari nasil yakti yahu..

Krnarda az yanmis 3 tane vardi onlari attim agzima hemen

Ama giruntu fiyasko, benimkilerde ausun kine benzemis.
ceydacim, sen beklettiyormusun hemen mi atiyorsun firina?

Ne
kitabi ne menusu bakayim

Ne

kitabi ne menusu bakayim

Huhuuu umay villa canımmm. Kaptanda demişti daha önce yapanlar çok iyi sonuç almışlar diye bende kitabını aldım. 1-2-3-4-5-7 günlük programlardan seçiyorsun bu program süresince 3 kg dan fazla verirsen 2 hafta koruma az verdiysen 2 gün koruma sOnra yine liste böyle böyle hedef kilona gidiyorsun işte :) inşallah yaniii bak MuMu85 de araştırmış şevklenmiş o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…