Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim kestane yuksek kalorili besin diyetteyken tuketme derim )

Geçmiş olsun üzüm aklıma küçük kızımın bebek arabasından düştüğü sahne geldi çok kötü olmuştum uzun süre gözümün önünden gitmedi çok şükür Allah koruyor
Herkesin bi anisi var benimde unutuamadigim kolay kolay disari cikmazdim aman kizim hasta olmasin bisey olmasin diye neyse kizim 8 aylikken bebek arabasına koydum ciktik kaldirimda gidiyoruz...kaldirimda 8 yaslarinda bi cocuk kendinden 3 kat buyuk kocaman bisikleti surmeye calisiyor Allahtan hizli degil geldi bebek arabasina onden bir çarptı ayyy ben bi bagirmisim esnaf hemen cikti yenge korkma bisey yok dediler kizim agliyor tabii...cocugada kızdım oglum bu bisiklet sana hic uygun mu diye..sonra kizdim diye uzuldum tabiii...(( neyse o korkuyla eve geldim esime dedimki haftlardir cikmadim bi ciktim basimiza ne geldi diye )))) hic unutmam...

Allah razı olsun canım, iyi elhamdülillah ama ilk düştüğünde çok korktum. Ben izin de vermiyorum normalde. Daha 6 yaşında ne olur ne olmaz diye. Çocuk işte unutuyor
Kaptanım bebelerim büyüdüğünde düşünebilirim. Çünkü çok seviyorum, zevk alıyorum yaparken. Ama dün baya zamanımı aldı o kurabişler. Eşim baktı çocuklara :)

Gider dimi bebetom yahu. Gitsin . Cuma korkiyimmm . Zaten sabah kahvaltimı 1 dilim güllaç la yaptım. Cuma da arti çıkarsa mm regl in üstüne atcem

Valla ben sabit ya da artı gelmeyi düşünmüyorum Allah nasip ederse. Ama kararlı ve benden önce gelen arkadaşlar varsa benden önce girsin. Onu siz bilirsiniz. Liste dışı olmak motivemi bozmuyor şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…