Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

zor beeee ...
Bende bekarken vardı , en fazla 35 gün ... deli ederdi beni.

Şimdi arası 18-22 gün .

Pko işte benimki ausum siserdim deli gibi
Görmediğim Dr kalmadı bir tane başhekim kilo dedi kilo vereceksiniz hakikaten 70 kilo oldum düzeldi reglim ama 70 üzerine çıkınca yine oynuyor günler

Ben yattım sabah spor beni bekler

Ya tabii ki böyle .
Başarın çok büyük , takdir edilesi .
Ama bitmedi daha .
Bak ha diyip bırakınca 110 kapıda hemen ... eee biraz daha da salsan 120 ...

Öyle bir ver ki , bir daha salsan da geleceğin kilo en fazla 99 olsun . 100 lere veda et , uzaklaaaaş .

Benim bugün başladı. Cumaya kadar ödem kalmaz inşallah. Tarti fazla gösterince uzulmim demi. Ben bugun yarın kesin arti çıkarım

Tartıl bana da yolla , ama moral bozma .
Ola ki artı çıkmadın (senin iş belli olmaz) o zaman da gevşemeee

Ablam gib147 iken ne yiyodun mesela . Hamur islerimydi ya da gece mi yerdin.ne yerdin..Hani sagli klı olanı biliöz da olmayanı da bilmek istedim. 147 harbi çok ya ve büyük busbuyuk başarı seninki. Tebriklerrrrr yeniden

He mi... carSMba tartilsm mi . Ay heyecan yaptm. Puff çok artı çıkarsam ya.

İyigeceler kızlar
Yine bir pazar klasiği görümceleri çağırdım mangal falan hiç gelemedim akşama kadar da bahçedeydim eşimle.o tamirat yaptı bende eksilen çimlere yeniden tohum attım ama resmen işleme işler gibi kovada karışım yapıp boşluklara saçtım çok uğraştım Sonra sarımsak dereotu falan diktim Sonra biraz kümesi belledim falan derken çok yoruldum üstüne bide misafir çay mangal ye yu derken uğrayamadım

Ausencia sen deyince baktım harbiden Cuma'dan beri menü vermemişim
Cuma yı yazacaktım ama hatırlayamadım
Ctesi
Sabah
Az menemen
Az mantık sote
Peynir zeytin
2 dl ekmek
Öğle
Bamya
Çorba
1 kaşık bulgur
Salata
Akşam
Bamya
Yoğurt
Salata

Su 1,5 spor 60 dk yürüyüş

Pazar
Sabah
1 krep
1 çavdar
Peynir zeyti
Az kaşarlı sucuk
Öğlen
Grissini
Yoğurt
Akşam
4 köfte
3 kanat
Salata
1 dl ekmek

Su 1.5 (tam ölçemedim)
Spor yok

benim küçük kız hastaydı bu ara ondan da giremedim.hatta büyük kızda hastaydı.küçük kulak enf.olmuş dün hiç kucağımdan inmedi Antibiyotik başladık sağolsun kelebekolacam Destrk verdi Allah razı olsun. bugün daha iyi.sporlarınızı da yarın kağıt kalem halledeyim inşallah Hayırlı geceler

Son düzenleme:
vorones canım sebepleri stres aşırı yorgunluk uykusuxluk uzun süre aç kalma ve en öne gece uykudan uyanıp veya yatmafan yemek yemelerimdi okadat kilo ile tabiki hareketinde sımırlı oluyordu
O günkeri hatırlayınca ağlıyasım geliyor namaz kılmamdan ev temizliğine öğretmenliğimden anneliğime heran göz önünde çalışan bi kafın olarak yaşadığım psikoji apartmanımdan iş yetime ailemden arkafaşlarıma kafar hep en kişolu bendim işimdeki başarılarım insanlarla aramın iyi olması sevgiyi ve saygıyı getirdi ama benim içimdeki o ezilmişlik duygusunu gideremedi
Şimdi şişmanım kiloluluyum normal insan şişmanda olabilir kiloluda ama ondan ötesi bir yerdi gençliğimin en güzel yıllarının geçtiği yer
Evettt bitmedi 2yılfır ysparak bırskarak ama hep bu konuyla hemhalim belki onun yorgunluğu da oldu
Ama inşallah yeniden başlayıp yıllsrdır göremediğim o 99 görücem ve ni güzel ağlıycam şükür diyetek inşallah
Rabbim kimseye yaşatmadın yaşayanlarafa sağlıkla yüklerinden kurtulmayı nasip etsin

Ayy canım ablam...Ya. yaşayan bilir. Tabi. Ama senin yasadiklarinı derinden hissetim paylastim. Şükur bu guné ohaldé. .beni de azmettiren o acikcası. İnsan ağırlaşıyor yürümek Bile nefes nefeşe. Yazın lohusa iken annemler 5 . Katta oturuyordü. Ne kadar yorulurdm çıkacam die ne kadar acinasi baktılar bana.75 halim de boyleyse 140 lar insanà zindani yasatir . Umarım bir daha o günlere dönmezsin.. bı de sen ben burda çoğu arkadaş takan dert eden tipleriz öyle umursamadan kafa yormadan gecmio günlerimiz bunlar bize hep dERT olarak kalıo. Hayat çok güZEL yaşamaya değer .. zayıf yaşamaya daha bi değer belki de zayıf değil istedegin beden de kiloda olmakla güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…