İyi geceler , herkesler iyidir umarım . Yenege misafirim vardı bugun hiç giremedim .
Güldürüyorsun benii sen yaaa
Dur hele 5 li gelecek ... önce bir 60 lıyı görek .Sonra 0 60 lının küdürünü atak
benim de nasıl somurtkan suratim vardi. Sayende bi keyif geldi
zor beeee ...
Bende bekarken vardı , en fazla 35 gün ... deli ederdi beni.
Şimdi arası 18-22 gün .
Benim bugün başladı. Cumaya kadar ödem kalmaz inşallah. Tarti fazla gösterince uzulmim demi. Ben bugun yarın kesin arti çıkarımzor beeee ...
Bende bekarken vardı , en fazla 35 gün ... deli ederdi beni.
Şimdi arası 18-22 gün .
İyi geceler ablamİyi geceler , herkesler iyidir umarım .
Yemege misafirim vardı bugun hiç giremedim .
Ausencia kaptanım haklısın canıö 147 kiloluk bi insan için bu kilolar hayal gibiydi herkesin kabusu olan kilo benim hayalimi yaşamamın şımarıklığını yaşadım herhalde ama kaptanım inşallah görüşez önce 99sonra 88 artık inanıyorum inşallah
Benim bugün başladı. Cumaya kadar ödem kalmaz inşallah. Tarti fazla gösterince uzulmim demi. Ben bugun yarın kesin arti çıkarım
Ablam gib147 iken ne yiyodun mesela . Hamur islerimydi ya da gece mi yerdin.ne yerdin..Hani sagli klı olanı biliöz da olmayanı da bilmek istedim. 147 harbi çok ya ve büyük busbuyuk başarı seninki. Tebriklerrrrr yenidenAusencia kaptanım haklısın canıö 147 kiloluk bi insan için bu kilolar hayal gibiydi herkesin kabusu olan kilo benim hayalimi yaşamamın şımarıklığını yaşadım herhalde ama kaptanım inşallah görüşez önce 99sonra 88 artık inanıyorum inşallah
He mi... carSMba tartilsm mi . Ay heyecan yaptm. Puff çok artı çıkarsam ya.Ya tabii ki böyle .
Başarın çok büyük , takdir edilesi .
Ama bitmedi daha .
Bak ha diyip bırakınca 110 kapıda hemen ... eee biraz daha da salsan 120 ...
Öyle bir ver ki , bir daha salsan da geleceğin kilo en fazla 99 olsun . 100 lere veda et , uzaklaaaaş .
Tartıl bana da yolla , ama moral bozma .
Ola ki artı çıkmadın (senin iş belli olmaz) o zaman da gevşemeee
İyi gecelerBen gider artık .
Uyumam da daha biraz adamla sohbet edeyim , mahrum kaldı 2 saattir bendennyazık ona da
Hadi herkese iyi geceler benden
Güzel bir pazartesi de buluşalımm e mi
Ayy canım ablam...Ya. yaşayan bilir. Tabi. Ama senin yasadiklarinı derinden hissetim paylastim. Şükur bu guné ohaldé. .beni de azmettiren o acikcası. İnsan ağırlaşıyor yürümek Bile nefes nefeşe. Yazın lohusa iken annemler 5 . Katta oturuyordü. Ne kadar yorulurdm çıkacam die ne kadar acinasi baktılar bana.75 halim de boyleyse 140 lar insanà zindani yasatir . Umarım bir daha o günlere dönmezsin.. bı de sen ben burda çoğu arkadaş takan dert eden tipleriz öyle umursamadan kafa yormadan gecmio günlerimiz bunlar bize hep dERT olarak kalıo. Hayat çok güZEL yaşamaya değer .. zayıf yaşamaya daha bi değervorones canım sebepleri stres aşırı yorgunluk uykusuxluk uzun süre aç kalma ve en öne gece uykudan uyanıp veya yatmafan yemek yemelerimdi okadat kilo ile tabiki hareketinde sımırlı oluyordu
O günkeri hatırlayınca ağlıyasım geliyor namaz kılmamdan ev temizliğine öğretmenliğimden anneliğime heran göz önünde çalışan bi kafın olarak yaşadığım psikoji apartmanımdan iş yetime ailemden arkafaşlarıma kafar hep en kişolu bendim işimdeki başarılarım insanlarla aramın iyi olması sevgiyi ve saygıyı getirdi ama benim içimdeki o ezilmişlik duygusunu gideremedi
Şimdi şişmanım kiloluluyum normal insan şişmanda olabilir kiloluda ama ondan ötesi bir yerdi gençliğimin en güzel yıllarının geçtiği yer
Evettt bitmedi 2yılfır ysparak bırskarak ama hep bu konuyla hemhalim belki onun yorgunluğu da oldu
Ama inşallah yeniden başlayıp yıllsrdır göremediğim o 99 görücem ve ni güzel ağlıycam şükür diyetek inşallah
Rabbim kimseye yaşatmadın yaşayanlarafa sağlıkla yüklerinden kurtulmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?