Evet senin formül bu maalesef . Gurul gurul guruldayarak uyumaya çalışmak.
Menünüde bir dün gördüm .
Yulaf poğaçaları akşam ve 4 tane yemiştin .
O seni tok tutmuştur .
Ondan önce ki günler neler yedin ?
Nare83 güzelim damla damlaa gelmiş benim resmennn çamur nedense bu ay ağrısıı ise berbatt düz duvar tırmanacagım Yarına söklürsün bence stres yapma
saçmaladımm önceki günlerr aus toparlarım inşallahhh
uff kaybettiğim kredi kartı artık hava güzel diye çantamdan cıkardıgım eldivenin içinden çıktı.bankayı aradım artık kartımı açın kullanayım diye ohoo senin kartı biz coktannn kapattık dediler.uleynnnnn kapatmak isteriz aylarca süründürürler.ya bide ben iyi harcarım ama benim kartları hemen kapatırlar.acaba eşim mi arayıp kapattırıyor
walla ben köyü tercih ederim.Doktorum kelebeğimmm ne hayali ...
Nisanda olur o iş
Gelin Yuvacık ya da Maşukiye de size kral bi serpme bendennnnn .
Ya da köye kaynamama çıkalımmm (beleşe getiren aus)
Camur gibiyse kist kanamasi demisti doktor bana.. varmi kistlerin canim.Nare83 güzelim damla damlaa gelmiş benim resmennn çamur nedense bu ay ağrısıı ise berbatt düz duvar tırmanacagım Yarına söklürsün bence stres yapma
Hahahauff kaybettiğim kredi kartı artık hava güzel diye çantamdan cıkardıgım eldivenin içinden çıktı.bankayı aradım artık kartımı açın kullanayım diye ohoo senin kartı biz coktannn kapattık dediler.uleynnnnn kapatmak isteriz aylarca süründürürler.ya bide ben iyi harcarım ama benim kartları hemen kapatırlar.acaba eşim mi arayıp kapattırıyor
olmaz mıııı.aradım dedim ki kartı iptal yenisine basvurayım mı dediki başka kart var mı dedim var.dedi mümkünse sen hiç kart taşıma onuda kapat.çok ciddiyim dedi.peşin para devrine geciyoruz hazır ol dedi.Bakayımmmmm ..
Mr.blue eyes ta var o potansiyel
walla ben köyü tercih ederim.
ya ben benim bilinçaltını patlatacam az kaldı bomba yüklü arac ayarladım.yok artık senden gitmezzzzz.diyip diyip beni şişiriyo.yok yokkkkkkk.bu yaz bizimde trabzon planı var görümcelerimden zayıf olmalıyım.eltide gelebilir. off off o da 4 lahmacun üstü yaşpasta yiyen cinsten.
Aaa Öyle mi benim hep öyle başlar. Ama 1 gün surerdi şimdi 3 gün oldu bileCamur gibiyse kist kanamasi demisti doktor bana.. varmi kistlerin canim.
onları bi yere toplayıp imha edelim
Tam boğmalık desene ... benim küçük görümce de dün yazmış . 46 kilo olmuş .
Yiyorum daaa niye zayıflıyorummm ki yennngeaeee diye
Ayy nakit verince içim acır. Ama kart cırt cırt onu da geç bunu dà geccccc ohhholmaz mıııı.aradım dedim ki kartı iptal yenisine basvurayım mı dediki başka kart var mı dedim var.dedi mümkünse sen hiç kart taşıma onuda kapat.çok ciddiyim dedi.peşin para devrine geciyoruz hazır ol dedi.
Cook gecmis olsun canim..Selamlar kızlar, herkese iyi haftalar...
Gece yine dedemi hastaneye kaldırdık bu sefer kalp dediler.
Tahliller yapılıyor, daha iyi şimdi.
şimdi çıktım hastaneden işe gidiyorum. Dün akşamdan tüm öğünlerimi hazırladığım için yanıma aldım. Sabah yürüyüşünü yapamadım ama sabahtan beri yürüyorum.
Feci uykum varreglim de çoook gecikti
dedeciğine çok gecmiş olsun.Selamlar kızlar, herkese iyi haftalar...
Gece yine dedemi hastaneye kaldırdık bu sefer kalp dediler.
Tahliller yapılıyor, daha iyi şimdi.
şimdi çıktım hastaneden işe gidiyorum. Dün akşamdan tüm öğünlerimi hazırladığım için yanıma aldım. Sabah yürüyüşünü yapamadım ama sabahtan beri yürüyorum.
Feci uykum varreglim de çoook gecikti
olmaz mıııı.aradım dedim ki kartı iptal yenisine basvurayım mı dediki başka kart var mı dedim var.dedi mümkünse sen hiç kart taşıma onuda kapat.çok ciddiyim dedi.peşin para devrine geciyoruz hazır ol dedi.
Hiç bilmiyorum ki kuzummm hiç gitmedim dr daha doğru pek aram iyi değildir nedenseCamur gibiyse kist kanamasi demisti doktor bana.. varmi kistlerin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?