Güzelsin zatenayy bugün kendimi pek bi güzel hissettim hayırdır inşallah.laptoba yansımama baktımda
Allahtan ekstreler benim maile geliyor kesim zamanı aç bakalım maili der.ama o mail hiçç açılmaz.
Ahahahhh aynı ben .
Muhtelif aylarda yuvarlak masa toplantısı yapar ...... tamammmm bittiii kartları iptal edelim derimmm ...
Sonra değnek göstermelik tamam der.
Iptal etmez ... al sende dursun hepsi der.
Bazen kampanya oluyor o zaman kullanırız diye .
Bi bakarım 2aya kalmazzzz limitler yine erroooor .
Bizde değnek seviyor alışverişi .
SEn herdaim güzelsin daktırımmm güzelliğimmm maşallahh maşallahhhayy bugün kendimi pek bi güzel hissettim hayırdır inşallah.laptoba yansımama baktımda
anam ciddimi beklerim walla.bende güzel serperim.Güzelsin zatenayy eşim kayserili yazın orda dà olucam. Allahtan sıkıntı çıkmasà isterim kahvaltı en sevdgmm menü.
ayy bugün kendimi pek bi güzel hissettim hayırdır inşallah.laptoba yansımama baktımda
Ayy senin serpmen daha güzel olur kız . Vala . Ay neden olmasınanam ciddimi beklerim walla.bende güzel serperim.
Lcw nin bedenler ı genelde birbirini tutmuo. İçine kazak giyceksen 40 mantıklıkızlar montu 40 beden aldım lcw den 38 mi alsaydım yaa bilemeidm şimdi
ama tek tişörtle dar gelmişti çok farkta yok zaten bedenler arasında
kazakla filan rahat olsun kışın dedim di
Cook gecmis olsun canim..
dedeciğine çok gecmiş olsun.
herkeste var o gecikme bahar etkisi olabilir.alıcılarınızla oynamayın.
mimu88 çok geçmiş olsun canım benim .
Sende dinlen fırsatın varsa bugün .
Güzellll kadınsın da ondandır
Ille dedirtecen yaniii
Yaaaaa
çok geçmiş olsun,yaşı varmıydı dedenin?rabbim acil şifalar versin mimuSelamlar kızlar, herkese iyi haftalar...
Gece yine dedemi hastaneye kaldırdık bu sefer kalp dediler.
Tahliller yapılıyor, daha iyi şimdi.
şimdi çıktım hastaneden işe gidiyorum. Dün akşamdan tüm öğünlerimi hazırladığım için yanıma aldım. Sabah yürüyüşünü yapamadım ama sabahtan beri yürüyorum.
Feci uykum varreglim de çoook gecikti
üzüldüm hemde çok ama vardır rabbimin bir bildiği,herşeyin hayırlısını verdiğinden eminim,hayırlısıyla nasip eder inşallahCanlar sarı papatyamızın sonuçları negatif.
Şimdi yazmış telden.
Üzgün çok . Dönsün de aramıza biz hep yanındayız
Ben de tam yazacaktım. SOnra müjde olsaydı kendi yazardi die uzmiyim dedim.Canlar sarı papatyamızın sonuçları negatif.
Şimdi yazmış telden.
kıyamam ya..keske yanında olabilsek.Canlar sarı papatyamızın sonuçları negatif.
Şimdi yazmış telden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?