Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Amanin kimse kalkmamış ablanız yürüyüş ünü yaptı geldi bile
ay ne güzel.
sorma bende namazdan sonra yatakda dön oyana dön buyana kalksam benim bebeler tık deyince uyanacak.bi işde yapamadım.
ama yarın belki usulca yürüyüşe çıkarım.

Hayırlı sabahlar güzel dostlarım
Hemen bir selamı yapıştırayım dedim.. Sonra müsait oldukça yazarım....
Herkesçikler nasıl bakalım
Cumaya hazır mıyız
bu danslar morti yıldırma politikası sanırım.biz adayla oryantel yapıyoruz.

menülerine beni de etiketlesene ne yaptığına bakayım Keşke eski menüşlerini de bulabilsem

perşembe yediğim pirinl. tam yazmayım pamuk etkileniyor,bende acayip kabızlık yaptı.vee mutlu son.her zaman işe yarar en ağırından bitter çikolata 2 kare dün yedim 2 kare bugün .daha da yemem sanırım.

perşembe yediğim pirinl. tam yazmayım pamuk etkileniyor,bende acayip kabızlık yaptı.vee mutlu son.her zaman işe yarar en ağırından bitter çikolata 2 kare dün yedim 2 kare bugün .daha da yemem sanırım.
O piricl bende de kabizlik yapti hatta belli bir sure wcaliskanligim degismisti..

kız çok keyifsiz bir haftadayımm ben
bunu iyi degerlerinn vallaaa

sabah pogaça yemiştim dukan pogaça migdem yanıyor omu yaktı acepp
sanmıyorum yuşaf mideyi yakmaz.ama bu baharda oluyor mide şikayetleri.ben sabah uyanınca koca bi bardak ılık su içtim ama oturarak.
hayatım öyle kosturmaca ki o suyu oturarark zaman verip içmek benim için bazen lüks.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…