- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
ay ne güzel.Amanin kimse kalkmamış ablanız yürüyüş ünü yaptı geldi bile
bu danslar morti yıldırma politikası sanırım.biz adayla oryantel yapıyoruz.Hayırlı sabahlar güzel dostlarım
Hemen bir selamı yapıştırayım dedim.. Sonra müsait oldukça yazarım....
Herkesçikler nasıl bakalım
Cumaya hazır mıyız
yapın yapınnn, nihayetinde eski ortimsinizbu danslar morti yıldırma politikası sanırım.biz adayla oryantel yapıyoruz.
Amanin kimse kalkmamış ablanız yürüyüş ünü yaptı geldi bile
Sağoalsın canımm açılışı yaptık bakalımGünaydın canım dükkanı açmışsom ilk kahvesini içip gelende men oldum
İyi işler canım
menülerine beni de etiketlesene ne yaptığına bakayımUyudum ablacım erkenden günaaaaydın
Umay villanın kitabını aldım canım ben 5 günlük listelerini yapıyorum detox + diyet programları var içinde 5 gün De 3 kilonun üstünde kilo kaybedersen 2 hafta koruma 3 kg nun altındaysa 2 gün koruma tekrar listelerden birini yapıyorsun
menülerine beni de etiketlesene ne yaptığına bakayımKeşke eski menüşlerini de bulabilsem
buda bi taktik biliyorum yeme adayapın yapınnn, nihayetinde eski ortimsiniz
Yook canim hic olcmedim ama cok inceldim kiyafetlerimden cok belli oluyorBu sabirla devam edersen oda pes edecektir birgün
Ölcü aliyormusun ? Ben mesela kac 2 3 haftadir bi adagi bi yukari ama alt kusimdan 1 cm incelmisim :)
hayırlı sabahlar sultanım.bugün nereye geziyorsun?Hayırlı sabahlar olsun
O piricl bende de kabizlik yapti hatta belli bir sure wcaliskanligim degismisti..perşembe yediğim pirinl. tam yazmayım pamuk etkileniyor,bende acayip kabızlık yaptı.vee mutlu son.her zaman işe yarar en ağırından bitter çikolata 2 kare dün yedim 2 kare bugün .daha da yemem sanırım.
buda bi taktik biliyorum yeme adaNare83 kadınlar eğlencesi diyo betül canım cicim bunların asıl niyeti bizi yemek.
sanmıyorum yuşaf mideyi yakmaz.ama bu baharda oluyor mide şikayetleri.ben sabah uyanınca koca bi bardak ılık su içtim ama oturarak.kız çok keyifsiz bir haftadayımm ben
bunu iyi degerlerinn vallaaa
sabah pogaça yemiştim dukan pogaça migdem yanıyor omu yaktı acepp
Canim o yakmazda ac karnina kahve falan içtiysen o yakar..kız çok keyifsiz bir haftadayımm ben
bunu iyi degerlerinn vallaaa
sabah pogaça yemiştim dukan pogaça migdem yanıyor omu yaktı acepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?