Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok yok gonderdin, gorduk hepimizin de kafa ayarlari kaydi

Kız yeme dur diye yazdım belki bana kizarda az yer dedim kaptan olsam uuuy düşünemiyorum bile

Eror eror verdik
Kızlar bak ben aciktim ki. Ne error vereçek kadar yemssem.. Bi kerem saat 4 tu bacilar . Çay in yanına da biskuvi neyin olmayinca ..Ben nere gidem. .. ana ben bi petibor yemistim ya la.şimdi hatırladım

He dişli rakip begenemedun mııı Oyyyııı. He ben dé şükür pamukk tan kurtuldim onu geccmek zordu . gerçi sen dé sporcusun annnam . Cignar gecersın bu hafta

Seriuyymm kız. .mayıs annelerin de 4 uz annesi vardı hatta foto paylasmisti. 4 tane bizdekilerden. Weýyyuuuuyyy
TaBi ben böyle yazınca millet yanlis Anlamasin.kurban olurum yavruma ona harcidgmz vakitler emekler feda olsun. .Rabbim eksikliğini vermesin. Saydınım da en yakın zamanda güzel haber alır alacak inanıyorum. Ben umidi kesip aşılama yaptırınca hersey benim elimde bu kez kesin olmalı demiştim. Ama tutmadı olmadı. Masraf emek hep boşa gitti . Ama rabbim ertesi ay sessiz sedasız verdi kuzumu bana saydin78

Son 2 saate bakacak hal yok ..
3 mil leslie Ahu060812
Sonra 1 saate tamamlama hareketleri.
Şu karın bel videolarından .
Duş...
Az dinlenme ...
Şimdi de

Öpüldünüz güzeller iyi geceler ...

Günaydın Canlar sabah kalktım duş aldım kabaklı omletimi yaptım adaçayımla kahvaltı ediyorum :)
Sporlarını da yapabilsem çok güzel gidecek, dün ödem atıcı gündü bugün yağdan kaybetmeye başlayacakmışım asıl toplam sonuç cumartesi sabah çıkacak aslında program 5 günlük dün Ausencia kaptanım demişsin senin menülerin hep böyleydi diye evet haklısın ama liste olunca miktarı kaçta yiyeceğim belli oluyor ve tarif oluyor elimde :)

ortim kaptanım Ausencia ve @Daydream15 bende dünkü menümü paylaşayım

sabah(07:45)
1 dilim ekmek
2 ceviz

öğlen (11:50)
nohut yemeği
1 dilim ekmek
yoğurt (2 kaşık kalmış)

ara (15:30)
yarım dilim ekmek
1 ceviz

akşam (19:30)
karnıbahar yemeği
2 tane yulaf kepeği poğaçası
ayran

spor kaptanım Ahu060812 ,dün 45 dakika eliptik, 15 dakika bölgesel egzersiz yaptım

saydin78
SUPHAN ALLAH, belki hiç bir şeye muhtaç etmeden en doğal şekilde, bir gün ansızın, müjdeli bir şekilde hamile kalmanın sevincini yaşatacak sana İNŞALLAH İNŞALLAH ... Çok örneği var bu mucizelerin çookkk

Hayırlı sabahlar güzel dostlarım
Hemen bir selamı yapıştırayım dedim.. Sonra müsait oldukça yazarım....
Herkesçikler nasıl bakalım
Cumaya hazır mıyız

Regl olucam diye mi yoksa detox dan mı inanılmaz sivilce çıktı yüzümde hiç bu kadar büyük çıkmamıştı

Canım nedir bu beş günlük olayı.. Niye takip edemeiyorum ben sizi yaw, hep kaçırıyorum

Canım benim yorucu , uykusuz ve stresli bir gündü senin için .
Bence işin yoksa ... erken yat .
Zaten olmuş 11 ... erken dediğim tatana kadar 12 yi bulursun
Dinlen , uykunu al

Uyudum ablacım erkenden günaaaaydın

Canım nedir bu beş günlük olayı.. Niye takip edemeiyorum ben sizi yaw, hep kaçırıyorum

Umay villanın kitabını aldım canım ben 5 günlük listelerini yapıyorum detox + diyet programları var içinde 5 gün De 3 kilonun üstünde kilo kaybedersen 2 hafta koruma 3 kg nun altındaysa 2 gün koruma tekrar listelerden birini yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…