Yok yok gonderdin, gordukhepimizin de kafa ayarlari kaydi
Kız yeme dur diye yazdım belki bana kizarda az yer dedim kaptan olsam uuuy düşünemiyorum bile
Kızlar bak ben aciktim ki. Ne error vereçek kadar yemssem.. Bi kerem saat 4 tu bacilar . Çay in yanına da biskuvi neyin olmayinca ..Ben nere gidem. .. ana ben bi petibor yemistim ya la.şimdi hatırladımEror eror verdik
Seriuyymm kız. .mayıs annelerin de 4 uz annesi vardı hatta foto paylasmisti. 4 tane bizdekilerden. Weýyyuuuuyyy@ecemavi
1.çocuk 1 dunyaya sahip ediyorsa beni, senin 4 tane dunyan var.
Sıcacık bi tablo
Cok.guclu.bi annesin
Takdir.ettim
He dişli rakip begenemedun mııı Oyyyııı. He ben dé şükür pamukk tan kurtuldimAhanda bu mesajı favorilerime kaydettim kahvaltıyı kaçırmak istemem doğrusu
İyiler kaptanım çok şükür bu sefer ben ve kızlar aynı anda hasta olduk bi teker teker gelin la didim valla zor çocuklar hastalanmasın
Veroo muuu rakibiim aboooeww uyiiii vuyiiii
sabah sen uyanmadan hazırlarım Adacım inşallah
TaBi ben böyle yazınca millet yanlis Anlamasin.kurban olurum yavruma ona harcidgmz vakitler emekler feda olsun. .Rabbim eksikliğini vermesin. Saydınım da en yakın zamanda güzel haber alır alacak inanıyorum. Ben umidi kesip aşılama yaptırınca hersey benim elimde bu kez kesin olmalı demiştim. Ama tutmadı olmadı. Masraf emek hep boşa gitti . Ama rabbim ertesi ay sessiz sedasız verdi kuzumu banaSeriuyymm kız. .mayıs annelerin de 4 uz annesi vardı hatta foto paylasmisti. 4 tane bizdekilerden. Weýyyuuuuyyy
Hayırlı sabahlar canımm maşallah sanaAmanin kimse kalkmamış ablanız yürüyüş ünü yaptı geldi bile
Bende Menü yazayım artık . Ortilerim var @Daydream15begum75 canım ortilerim
Mortilere de selam olsun @arselka @Dilekiyi @kuzularinannesi
Pazartesi Menü Bildirimi
Sabah
1 fincan kahve
7 kuru üzüm
Kahvaltı
1 etimek
1 parça çeçil
4 zeytin
bol tere
Öğle
1 kase yoğurt
1 porsiyon barbunya
Bol salata
Ara
1 kivi
1 kahve
Akşam
1 kase yayla çorba
3 ızgara köfte
Bol salata
Su şu an 2.1 lt .
spor henüz yok , ilerleyen saatlerde var olacak
saydin78 canim Rabbim sabir versin herseyde bir hayir var elbet Rabbim o hayri görebilmeyi nasip etsin de gönlüne ferahlik versin ins ama nefes aldikca umut var demektir belki birgün kün feyekün ( ol der ve olur) der bilemeyiz
Canım nedir bu beş günlük olayı.. Niye takip edemeiyorum ben sizi yaw, hep kaçırıyorumGünaydın Canlar sabah kalktım duş aldım kabaklı omletimi yaptım adaçayımla kahvaltı ediyorum :)
Sporlarını da yapabilsem çok güzel gidecek, dün ödem atıcı gündü bugün yağdan kaybetmeye başlayacakmışım asıl toplam sonuç cumartesi sabah çıkacak aslında program 5 günlük dünAusencia kaptanım demişsin senin menülerin hep böyleydi diye evet haklısın ama liste olunca miktarı kaçta yiyeceğim belli oluyor ve tarif oluyor elimde :)
Canım benim yorucu , uykusuz ve stresli bir gündü senin için .
Bence işin yoksa ... erken yat .
Zaten olmuş 11 ... erken dediğim tatana kadar 12 yi bulursun
Dinlen , uykunu al
Canım nedir bu beş günlük olayı.. Niye takip edemeiyorum ben sizi yaw, hep kaçırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?