Yazdım canım nenumu seni de etiketlemistim
Gecmis olsun canim.Bende bugpn kepek aldim :)ada81 spor puanlarımı eee. şimdiiii gaptanuuumm henüz spor yapmadığı içün spor puanlarını goymaduuuummm sırf gaptanım sıfırları görüüüppp mutsuz olmasunnn diyeee
Bu ara buraya yansıtmadım ama bebeler hep hastaydı ondan gelemedim adacım yarın burdayım Çarşamba gün var yulaf kepekli poğaça yapıcam bakalım
Insallah canim birde tarti gulse yuzume ahhh ahhh..Azmine sabrina iradene hayranim canim Rabbim emeklerinin karsiligini vericektir elbet birgün.
Bu sabirla devam edersen oda pes edecektir birgünInsallah canim birde tarti gulse yuzume ahhh ahhh..
Bu hafta yarışta yapmadık yahu ....
Cumaya kadar 4 günlük bir şey ayarlayalım .
ada81 ve @kelebekolacam / @Betulina ve @masumm a karşı olmuşlardı onu okudum .
vorones ve Kedibochi yi de Mayıs anneleri olarak / Ahu060812 ve @Sekercikiz ile karşılaştıralım .
@tuba52 ileAntepia27 da / @mimu88 ve @pamukskr ile .....
@DelyDoly ve @cydnz_1 güç birleştirsinn /MuMu85 ve B Bebetomm a karşı .....
@Dersaadet_ ilee @aeben i de alıyorummm /ecemavi ve @Benim adim uzum karşısına ....
@Daydream15 ve @begum75 vee @Ausencia / A arselka ve @Dilekiyi veee @kuzularinannesi ile karşılaşsınnnn .
Cuma günü yarış sonuçlarına göre ...aynı ortilerle yola devam edebiliriz ....
İlk raund 4 günlük
Çok memnun oldum Can'ım senin orti olduğuma Emin'im bu hafta ikimizde güzel sonuçlar alıcaz
Anammm seni bu hafta çok merak ediyorummmm ... bireysellll 1.si adaaaa bizimle birincilik sırrınızı paylaşır mısınızzzz ? Diye mikrofon tutucam sana,
Bak yine heyecan bastı
Bu Cuma dan start verelim .
Şimdi hafta yarılandı .
Edelim canım benim
Ben mesela canı gönülden diliyorum kii üzüm o eski gırtlaklı günlerine geri dönmesin .
Menün iyi olmamış.
Yarın toparlayacağına eminim .
Salatan yoğurdun eksik etme lütfen .
Bak burda bir sinerji yakaladık ... bir daha böyle fırsatımız olur olmaz .
Hep beraber değerlendirelim bunu
Huniiiii açmış ama heee
Bi çenesiii düşük var amaaaa aramızdaaa
Göööööm
Hadiiii hadiiii gömsene
Mücvere yusuf bayılırrrr .
Bende yapayım iyi hatırlattın .
Tabiii kızartmam kendime , fırında
Güvenilirdi bizim servis .
Bende camda dikilir beklerdim .
Adam 2 kırmızı ışığa denk gelip 5 dk geç kalsa ... zor tutardım aramamak için :))
Aynen .
2017 yi buna ayır .
Ne var ki ? Şu kaldı 9 ay .
Rabbim sağlık sıhhat versin ... ömrümden bir 9 ayı bu işe ver .
Ve elin altında hazır bulunan abur cubura ulaşma kolaylığına asla katılmıyorum üzümüm .
Dolaptaki meyvede ...
Bir kase yoğurtta...
Çok acıkınca 1 dlm etimekte...
Hepsi aynı kolaylıkta .
Aklına koy yeter ki.
99 bir gelsin ... motivende inancın da artacak gör bak
Hele 1-2 beden bol geldiğinde kıyafetlerinnn
Cok güzel olmus canimÇok memnun oldum Can'ım senin orti olduğuma Emin'im bu hafta ikimizde güzel sonuçlar alıcaz
Gelelim menüme
Sabah 1i elma sirkeli 2 bardak su
Kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin kaşar peyniri bal ceviz
ARA Türk kahvesi yanında 1 adet kayısı
Öğlen tavuk çorba salaya yoğurt
ARA Yeşilçay küçük bi muz
Akşam işten geç çıktın marketti falan derken saat baya geç oldu o yüzden sadece yoğurt ve 1 elma yedim
Su 3 litre
Spor yarım saat yürüyüşMuMu85
Simdiden kutlu olsun ablam.yuruyusnz.Iyi geceler sevgili takımım yarın erkenden komşumla yürüyüş ümüz var 2gün gitmrdiö artık yarın ayıp olur
İyi uykular
Evet kaptanim bu hafta ben de zaten iddialı değilim . Mortileri mirti yaparz da
Anammm seni bu hafta çok merak ediyorummmm ... bireysellll 1.si adaaaa bizimle birincilik sırrınızı paylaşır mısınızzzz ? Diye mikrofon tutucam sana,
Bak yine heyecan bastı
Bu Cuma dan start verelim .
Şimdi hafta yarılandı .
Edelim canım benim
Ben mesela canı gönülden diliyorum kii üzüm o eski gırtlaklı günlerine geri dönmesin .
Menün iyi olmamış.
Yarın toparlayacağına eminim .
Salatan yoğurdun eksik etme lütfen .
Bak burda bir sinerji yakaladık ... bir daha böyle fırsatımız olur olmaz .
Hep beraber değerlendirelim bunu
Huniiiii açmış ama heee
Bi çenesiii düşük var amaaaa aramızdaaa
Göööööm
Hadiiii hadiiii gömsene
Mücvere yusuf bayılırrrr .
Bende yapayım iyi hatırlattın .
Tabiii kızartmam kendime , fırında
Güvenilirdi bizim servis .
Bende camda dikilir beklerdim .
Adam 2 kırmızı ışığa denk gelip 5 dk geç kalsa ... zor tutardım aramamak için :))
Aynen .
2017 yi buna ayır .
Ne var ki ? Şu kaldı 9 ay .
Rabbim sağlık sıhhat versin ... ömrümden bir 9 ayı bu işe ver .
Ve elin altında hazır bulunan abur cubura ulaşma kolaylığına asla katılmıyorum üzümüm .
Dolaptaki meyvede ...
Bir kase yoğurtta...
Çok acıkınca 1 dlm etimekte...
Hepsi aynı kolaylıkta .
Aklına koy yeter ki.
99 bir gelsin ... motivende inancın da artacak gör bak
Hele 1-2 beden bol geldiğinde kıyafetlerinnn
Ahanda bu mesajı favorilerime kaydettim kahvaltıyı kaçırmak istemem doğrusuDoktorum kelebeğimmm ne hayali ...
Nisanda olur o iş
Gelin Yuvacık ya da Maşukiye de size kral bi serpme bendennnnn .
Ya da köye kaynamama çıkalımmm (beleşe getiren aus)
İyiler kaptanım çok şükür bu sefer ben ve kızlar aynı anda hasta olduk bi teker teker gelin la didim valla zor çocuklar hastalanmasınAhu tatlım cevap yazacaktım buna yazdım mı yazmadım mı kafa gitti .
Çok çok geçmiş olsun iki kuzuya da .
İyiler şükür değil mi ?
Spor bugün başlasam bende ya ...hafta sonu nanaydı
Veroo muuu rakibiim aboooeww uyiiii vuyiiii
sabah sen uyanmadan hazırlarım Adacım inşallahHaniii her sabah spor puanlarini görürdük bi zamanlar(
Bebe.bu ara huzursuzBen de bugün dedim en zor meslek annelik. Daha zoru yok yani kesinlikle. Yorulmak Allahın emri de, bir de psikolojik olarak yetişememe stresi,çamaşır asarken acaba bebem içerde ağlıyor mu stresi vs vs :)
Kaç kilodan kaça düşmüştün ve geri ne kadar aldın pamukcum? İnşallah bu sefer kalıcı olur.
Allah razı olsun, inşallah canım. Diyete başlarken 2 sayfa dolusu beni üzen şeyleri yazmıştım. Yazamadığım bir sürü olay vardı daha. Keşke onlar hep aklımda olsa da rehavete kapılıp yemesem
Sağol kuzumKedibochi canım dolabınla ve servisle aldığın galibiyeti kutlarım.benimki de 48 saat dinlense düzelir de çaktırmadım tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?