Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya eşim sabah benim yulaflı pogacayı yiyip öğle yemeği diye ayarladığım kabak mücveride yanına aldı
göbeğini eritecekmiş.
Söyle ona göbeğini eritmeye kendine yemek hazırlamakla başlasın Sinirimi bozdu, niye senin yemeğini alıyormuş

Söyle ona göbeğini eritmeye kendine yemek hazırlamakla başlasın Sinirimi bozdu, niye senin yemeğini alıyormuş
aman onların diyetinden ne olur.suya yumurta koydugumu görüp hemen sudan çıkardı tereyağı peynirle bi güzel omlet yaptı ,onuda yulaflı pogaca ile yedi.banada bırakmıs.ben yermiyim yemedim.çocuklara yedirdim.

Dökülüyorum topla beni.bego

Aaaaa toplama , rot balanssss hepsi bendeeeee ...gel bakem sen yamacımaaaaa

Kaptana diyelim de sana da bir motor göndersin, onun sırrı belli oldu, extern motor kullanıyormuş

Anaaaam bende artık ne kullanıyorum bilemiyorum

Kızarmış hamsilere hiiiç elleşmeyeydin iyiydi canım .
Rakipleriniz bu hafta ben , hülya ve begümmm ona göre

Tatlım yeğenini öpüyoruz takımcanak

Ammmmmmaaaaa , öyle düzen müzen bozuldu anlamamm ben .

Artı sabit görmeyeyim , az ver candan ver ama ver Cumaya .

Salı çarşamba perşembe , toparla ... teşekkürler almayyım ben deee ikramlara ...

Hadi kaç haftadır battı balık modunda takım zaten . Bu haftada senin taraftan su almaya gemi

bacılar gelemedim işim çok
beni mazur görün emi

Kolay gelsin sana canımmmm

Hayirli günler kizlar

gitti mi 79 un küsürleri

aman onların diyetinden ne olur.suya yumurta koydugumu görüp hemen sudan çıkardı tereyağı peynirle bi güzel omlet yaptı ,onuda yulaflı pogaca ile yedi.banada bırakmıs.ben yermiyim yemedim.çocuklara yedirdim.

Mr. değnek diyeti ...
sabah benim yulaflı poğaçalardan götürür 4-5 tane ..
Sonra ekmeği uzatır , şuna fıstık ezmesi sürseneeeeee

Önemli bisey yok canim her günki rutin cocuklar cildirtiyo beni sürekli kavga ediyolar malesef cogu zaman sabir gösteremeyip cingenelesiyom yetemiyorum onlara hic hayalimdeki gibi bir anne olanadim
bizim saat 6-7 arası cinnet saatleri.6da eve giriyoruz ben dogru mutfaga onlar hırgüre.mutfaktan sürekli bagıran bi anne,bırak onun oyuncagını sen üstünü hala değişmedin mi,ellerini sabunla yıkadın mı,bak geliyorum kim o ağlayan..

Ah ahhh gidecek ins gidecek :)

Önemli bisey yok canim her günki rutin cocuklar cildirtiyo beni sürekli kavga ediyolar malesef cogu zaman sabir gösteremeyip cingenelesiyom yetemiyorum onlara hic hayalimdeki gibi bir anne olanadim

Sakin canımmm .
Cinnet anı işleri daha da sarpa sarmaktan başka bir işe yaramıyor .
Ne çocuklar aaaaa dur annem sinirlendi çok diye toparlanıyor , ne sen rahatlıyorsun .
Daha da stresten başka bir işe yaramıyor .

Hadi sen calisiyosun canim ben evdeyim bide

Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ: NEHİRNİL111

YAŞINIZ: 27

BOYUNUZ: 1.57

KİLONUZ: 55.2

HEDEF KİLONUZ: 52 - 53

KİLO ALMA NEDENİNİZ: POLİKİSTİKOVERİN ETKİSİ VE YİYECEKLERDEN TATLI, HAMURİŞLERİNE HAYIR DİYEMEMEM

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: KENDİMİ İYİ HİSSETMEK ( FOTOĞRAFLARDA SURATIMIN ŞİŞKO ÇIKMAMASI )

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: MUHASEBECİYİM. 1,5 SENELİK EVLİYİM ÇOCUK YOK. ORTA TEMPOLU BİR İŞİM VAR. YENİ YERLER GÖRMEYİ, KİTAP OKUMAYI, BİR DE MUHABBETİ ÇOK SEVERİM(MESAJ SAYIMDAN ÇENE DÜŞÜKLÜĞÜM ANLAŞILIYORDUR )

Ausencia Teşekkür ederim

Aynen öyle oluyo canim malesef isin icinden cikamayip ne yapacagini bilemeyince sesimle bastirmaya calisiyorum o an icin cözüm oluyo belki ama ya sonrasi ortanca oglum fena ögretneni genclik dairesine bildirdi psikologa gidiyoruz sindi sanirim sosyal fabi cikicak sonuc gibi, suclusuda benim sanirim 2 sene kayinvalidelerle oturmanin 8 sene yalnizligin acisi cikiyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…