- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Söyle ona göbeğini eritmeye kendine yemek hazırlamakla başlasınya eşim sabah benim yulaflı pogacayı yiyip öğle yemeği diye ayarladığım kabak mücveride yanına aldı
göbeğini eritecekmiş.
ayy ne oldu?Kahvalti yaptim ufaktan bi cinnet gecirip geldimsimdide cayimi iciyorum
Önemli bisey yok canim her günki rutin cocuklar cildirtiyo beni sürekli kavga ediyolar malesef cogu zaman sabir gösteremeyip cingenelesiyomayy ne oldu?
aman onların diyetinden ne olur.suya yumurta koydugumu görüp hemen sudan çıkardı tereyağı peynirle bi güzel omlet yaptı ,onuda yulaflı pogaca ile yedi.banada bırakmıs.ben yermiyim yemedim.çocuklara yedirdim.Söyle ona göbeğini eritmeye kendine yemek hazırlamakla başlasınSinirimi bozdu, niye senin yemeğini alıyormuş
Dökülüyorum topla beni.bego
Kaptana diyelim de sana da bir motor göndersin, onun sırrı belli oldu, extern motor kullanıyormuş
@Dilekiyi @arselka orti olmuşuz bu hafta. Kusura bakmayın başım kalabalık çok giremedim
Dünkü menüm
Sabah 1 dl ekmek, peynir, domates, salatalık, zeytin, çay, 1 tane incir reçeli
Öğle çocukların tabaklarından kalan biraz pilav ve et
Ara 1 armut
Akşam yarım ızgara uskumru, bikaç kızarmış hamsi, soğan salatası, domates, turp, yarım dilim ekmek
Selam kızlar nasilsiniz ben geçmişe pek bakamadım insallah herkes iyidir ben ankaraya geldim ve inanılmaz yoğun geçiyor beş dakika bile teli elime alamıyorum burda düzenim değişti diyete pek uyanıyorum o yüzdende menü paylasamiycam kızlar bir hafta kalicam sonra eski düzenim dönerim insallah
bacılar gelemedim işim çok
beni mazur görün emi
Hayirli günler kizlar
aman onların diyetinden ne olur.suya yumurta koydugumu görüp hemen sudan çıkardı tereyağı peynirle bi güzel omlet yaptı ,onuda yulaflı pogaca ile yedi.banada bırakmıs.ben yermiyim yemedim.çocuklara yedirdim.
bizim saat 6-7 arası cinnet saatleri.6da eve giriyoruz ben dogru mutfaga onlar hırgüre.mutfaktan sürekli bagıran bi anne,bırak onun oyuncagını sen üstünü hala değişmedin mi,ellerini sabunla yıkadın mı,bak geliyorum kim o ağlayan..Önemli bisey yok canim her günki rutin cocuklar cildirtiyo beni sürekli kavga ediyolar malesef cogu zaman sabir gösteremeyip cingenelesiyomyetemiyorum onlara hic hayalimdeki gibi bir anne olanadim
Ah ahhh gidecek ins gidecek :)Aaaaa toplama , rot balanssss hepsi bendeeeee ...gel bakem sen yamacımaaaaa
Anaaaam bende artık ne kullanıyorum bilemiyorum
Kızarmış hamsilere hiiiç elleşmeyeydin iyiydi canım .
Rakipleriniz bu hafta ben , hülya ve begümmm ona göre
Tatlım yeğenini öpüyoruz takımcanak
Ammmmmmaaaaa , öyle düzen müzen bozuldu anlamamm ben .
Artı sabit görmeyeyim , az ver candan ver ama ver Cumaya .
Salı çarşamba perşembe , toparla ... teşekkürler almayyım ben deee ikramlara ...
Hadi kaç haftadır battı balık modunda takım zaten . Bu haftada senin taraftan su almaya gemi
Kolay gelsin sana canımmmm
gitti mi 79 un küsürleri
Önemli bisey yok canim her günki rutin cocuklar cildirtiyo beni sürekli kavga ediyolar malesef cogu zaman sabir gösteremeyip cingenelesiyomyetemiyorum onlara hic hayalimdeki gibi bir anne olanadim
Hadi sen calisiyosun canim ben evdeyim bidebizim saat 6-7 arası cinnet saatleri.6da eve giriyoruz ben dogru mutfaga onlar hırgüre.mutfaktan sürekli bagıran bi anne,bırak onun oyuncagını sen üstünü hala değişmedin mi,ellerini sabunla yıkadın mı,bak geliyorum kim o ağlayan..
Mr. değnek diyeti ...
sabah benim yulaflı poğaçalardan götürür 4-5 tane ..
Sonra ekmeği uzatır , şuna fıstık ezmesi sürseneeeeee
Aynen öyle oluyo canim malesef isin icinden cikamayip ne yapacagini bilemeyince sesimle bastirmaya calisiyorum o an icin cözüm oluyo belki ama ya sonrasiSakin canımmm .
Cinnet anı işleri daha da sarpa sarmaktan başka bir işe yaramıyor .
Ne çocuklar aaaaa dur annem sinirlendi çok diye toparlanıyor , ne sen rahatlıyorsun .
Daha da stresten başka bir işe yaramıyor .
Cok biliyo giciklarGülme kıız
Dünde sınıyor beni .
İzlediğimiz filmde yemekler löp löp yeniyor , dedi karnım acıktı .... dedim benim de .... bana gözleme yapsana ...sen de sunta mıydı kereste mi ondan ye dedi
Gülme kıız
Dünde sınıyor beni .
İzlediğimiz filmde yemekler löp löp yeniyor , dedi karnım acıktı .... dedim benim de .... bana gözleme yapsana ...sen de sunta mıydı kereste mi ondan ye dedi
nolduu mumuKahvalti yaptim ufaktan bi cinnet gecirip geldimsimdide cayimi iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?