Zaten başlangıç kilomda listelerde 88.0 geçiyor.
Aynen , benim içimdeki duyguda tam olarak bu :)
İşte ben ...
Kuzenin abim ve ben ...en küçükleri bendim . Kullanırken , ben daha yeni öğreniyordum düştüm feci .Onlarda bir gülme dalga geçme ...
Bir süre binmedim .
Sonra da 12-13 oldum maşallah yaşımdan da iriyim :) salak gibi bisiklet çalışmaya utandım .
Öyle kaldı .
Geçen sene eşim uğraştı benle epey ama denge sorunum var .
Dengesizim kabul
Tut saçından yoool getir onuuuu
Tatlım yarışma listesine ilk girerken 67 yazmışız .
Sen 67 ol ...biz onu sonra 65 te yaparız
aynen süper dengesizim.
bu arada kızlar gündüz neden çok gelemiyorum
açıklayım
2 fuar var katılacağımız ek işler yapmaya başladılar yeni ortaklıklar
makina işi dışında ve ben hepsi ile uğraşmak zorunda
kaldım ne yapsam şaşırdım.
sağ omzum gene hissiz yani
yoğunluk artarak devam ediyor.
biliyorummmmm
seninki kıyamamak ben ona da çözüm buldum
mantı yapıp dönduracağım.
yazın tarlada fındık toplarken öğlenleri fullll mantı gömeceğim.
sonuçta beden gücü ile çalışacam yane
Ausencia o suntalarıda yemiycektim çekmecemde kalmışş yedimmm
yarın malum peşrmebe ögleden sonra yemem biişiyy
şu haftayı bi atlatsaydımmmm yaa haftaya atıl kurt olcammm
haşlama derken, susuz kısık ateşte...
onun gözü körmüşşş cnmmmm:) yazık
tam terbiyesizmiş
kadın mı bu erkek mi merak ettim.
ay kızlar size ne dicem bugün ofiste bitki çayı demledim biri dedi ki hayatında herşeyi kısıtladın gram veremedin
döndüm dedim ki 10 kg verdim be sen nediyorsun ofisteki herkes ohaaa kız eridi bee falan dediler ama gıcık oldummm
menümü yazayım
kahvaltı:
yarım dilim organik tam buğday ekmeği
1 domates
fesleğen
yumurta zeytinyağı ile
Ara: 1 havuç 1 salatalık
Öğlen: domates soslu kinoa köftesi
Ara: 1 yeşil elma rendesi yulaf 1 ceviz
Akşam: bezelyeli enginar çorbası
1.5 lt zencefilli su-1 funda çayı-1 ebegümeci çayı- 1 türk kahvesi - yarım litre normal su- 1 türk kahvesi - 1 bardak filtre kahve
bir yarım saat yürürüm, yürürsem yazarım :)
Kadınsa kıskançtır ...
Erkekse laf olsun torba dolsun cinsi gerzektir .
Daha öncede kızlara yazmıştın .
38 kilo verdiğim sene ... abim uzun zaman sonra beni gördü veee ... hmm biraz süzülmüşsün dedi
Sana spor iyi geliyor bence mimu , ne yapsam kar
O zaman öküz diyebilirimtam yaaa... sinir oldum.. ben 1.5 sene önce sitede de reklamları çıkan bi şirkette çalışıyordum o zaman da 13 kg vermiştim... patron bile ne yapıyor bu kız diye sormuştu...genel müdür çok iyi oldun böyle bak sakın kilo alma falan demişti. şimdi uyuz oldum böyle değerlendirilmesine emek veriyorum...
erkek canım erkek bu ofiste tek bayan benim..
Mantı gene mantı ah beAnnem geliyor diye bakamadım hiç, evin altını üstüne getirdim. Üç küçük çocukla ne kadar temizlik olursa artık :) yardımcı kız olmasa halim haraptı, yemeklerim de hazır. Çok mutluyum. Eşimin arkadaşının annesi de olacak yemekte. Çorba, pilav, etli havuçlu bezelye, Piyaz, salata, mantı yaptımpamukskr
E ben bu hayvancık ismi telaffuz ettim amainsanların ağzına laf vermek istemiyorum artık ben sıkılmışım zaten al ver modundan sen kimsin yani sana yorum yap diyen oldu mu gram vermemişimmm bu kadar uğraşmayaa site kurallarına aykırı olmasa küfür edicem :)
Canım teşekkür ederim bakalım ne olacak cuma yasen veririsinnn cnm sizin maşalahhınız var öldüm desen 500 taş
Hadi gözün aydın annen geliyormus...Annem geliyor diye bakamadım hiç, evin altını üstüne getirdim. Üç küçük çocukla ne kadar temizlik olursa artık :) yardımcı kız olmasa halim haraptı, yemeklerim de hazır. Çok mutluyum. Eşimin arkadaşının annesi de olacak yemekte. Çorba, pilav, etli havuçlu bezelye, Piyaz, salata, mantı yaptımpamukskr
E ben bu hayvancık ismi telaffuz ettim ama
Ayyy süpersin işte gerçek başarıben de mesai dolduruyorum. öğleden sonra tüyecektim olmadıama iki saat gittik kafede çay içtik arkadaşlarla.. tabi onlar tatlı da aldı, her biri benim sütlacın tadına bak, yok benim suplangenin yok katmerlimin... Sağolun dostalr, benim eli lı bir patronum var, topuktan mı vurduracaksınız beni dedim
İyi azimlendim elh.. Bunu 23 nisana kadar bi korusam varya afet olacağım afettttt
Ayyy süpersin işte gerçek başarıben de mesai dolduruyorum. öğleden sonra tüyecektim olmadıama iki saat gittik kafede çay içtik arkadaşlarla.. tabi onlar tatlı da aldı, her biri benim sütlacın tadına bak, yok benim suplangenin yok katmerlimin... Sağolun dostalr, benim eli lı bir patronum var, topuktan mı vurduracaksınız beni dedim
İyi azimlendim elh.. Bunu 23 nisana kadar bi korusam varya afet olacağım afettttt
Bi kaptanà yakisr menu ...Ahu060812 1.15 dk çooooooook tempolu yürüyüş/koşu.
45 dk dünün aynısı setleri yapacağım gece , sadece 1 mil leslie yapmam .
Toplam 2 saat spor yani balım .
Menü vereyim ...
Sabah
1 fincan sade kahve
1 yeşil ekşi elma
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Yeşil çay
Bol maydanoz
1 kk peynir
Öğle
1 parça tavuk göğüs haşlama
Bol isotlu tere/maydanoz salata
1 kase yoğurt
Ara
1 kahve
1 dlm ananas
Akşam (az önce)
1 köz kırmızı biber ile bol yeşillikli limonlu acılı salata (tere/roka/maydanoz/marul)
1 kase yoğurt
Su 2.2 ... daha içerimmm ...çook içerim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?