Vavvv süper menü sabah uyanmissin erkenIyi geceler bugün ki menum
Sabah 1,5 dilim 1,5 haşlanmış yumurta beyaz peynir 5zeytin
Ara sade Türk Kahvesi
Öğle 6 yemek kaşığı kuru fasulye 3 kaşık bulgur pilavı
Ara 1 elma
Aksam 1 kepçe tarhana çorbası beyaz peynirli salata
Zencefilli zerdecalli yoğurt
Su 2oldu
Spor yok
D Dilekiyi @kuzularinannesiAusencia
Eşimden inci ler senin kilonn yokki
Spor yaparken çocuklarla ilgilenmesini istedim de.
Sende spor yaparken dunyayla ilgi ni kesiyorsun tip ki benim trabzon maçı seyretmem gibi diyor.
Ortim ben yarın tartilayim ne der tartı bilmiyorum ama yarın öğlen ayran çorbası yesem akşam ızgara tavuk salata mı yesem yoksa yer mi degistirsem ne dersinMaşallah ortim halka tatlısı da tadimliksa menun suyun sporun harikakızına da başarılar hakkında hayırlısı olsun inşallah
Benim tartı eksi gösteriyor ama bu haftaki hedefimë var daha
Aynen bizim icinde oyle eşim o gun ne misafirliğe gider nede misafir kabul eder...bence tarihimizi anlatan guzel dizi..abuk sapuk diziler yerine diriliş izlemeli yeni nesil...tabii yemek yiyorlar beni aciktiriyor o ayriYok shery pamuk tek seyrettigim dizi çarşamba demek diriliş demek bize
Aynen bizim icinde oyle eşim o gun ne misafirliğe gider nede misafir kabul eder...bence tarihimizi anlatan guzel dizi..abuk sapuk diziler yerine diriliş izlemeli yeni nesil...tabii yemek yiyorlar beni aciktiriyor o ayri))
Soğan kabuğunun suyunu içiyorummm gel regl gel şimdi kesin cuma tartıdan sOnra gelir beni deli eder
Bizimde bir kere uydu bozuldu carsamba esim cildirdi pc tvye bagladi netten izledik evet arada donuyorArabistan'dan dönünce TV almadık laptoptan seyrediyoruz onun için kimse diriliş günü bize gelmek istemez ekran farkibide arada görüntü donuyor olsun öyle böyle izliyoruz izleyemedigim zaman netten
Bizimde bir kere uydu bozuldu carsamba esim cildirdi pc tvye bagladi netten izledik evet arada donuyor) iyi seyirler canim..
Stres bekledikçe gelmiyor bide beni düşün 5 gün bekledimolmuştum resmen aklımda çeşitli düşünceler
Salata ile yoğurt çok etkili canım gerçekten ben genellikle akşam salatasına beyaz peynir koyuyorum yemekte protein yoksaOrtim ben yarın tartilayim ne der tartı bilmiyorum ama yarın öğlen ayran çorbası yesem akşam ızgara tavuk salata mı yesem yoksa yer mi degistirsem ne dersin
Salata işini pek beceremedim onu düzene sokmam lazim en azından günde bir kez
Cacık görüyorum menülerde vakti geldi mı ya canım çekti
Waaawww keşke benim olsa ben bu hafta spora gidemedim tatil vardı yürüyüş de yalan olduAhu060812 tekrar yazayım belki gözünden kaçar
Sabah 1.15 dk tempolu yürüyüş.
Akşam
4 set * 12 ağırlık
Plank
karın egzersiz
twister bel çalışma
200 mekik (aletli)
Toplam 2.15 dk ...
Anam bende 1 saat yürüyüş yaptım spor yaptım zannediyorumAhu060812 tekrar yazayım belki gözünden kaçar
Sabah 1.15 dk tempolu yürüyüş.
Akşam
4 set * 12 ağırlık
Plank
karın egzersiz
twister bel çalışma
200 mekik (aletli)
Toplam 2.15 dk ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?