Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vavvv süper menü sabah uyanmissin erken
Benim okul düzensiz bazen sabahciyim bazen öğlenci bi düzen oturturamadım
Sadece sporu aksatmiyorum
Eğer bu hafta görmezsem 300 500 menüde değişiklik yapacam kizlar

Maşallah ortim halka tatlısı da tadimliksa menun suyun sporun harika kızına da başarılar hakkında hayırlısı olsun inşallah
Benim tartı eksi gösteriyor ama bu haftaki hedefimë var daha
Ortim ben yarın tartilayim ne der tartı bilmiyorum ama yarın öğlen ayran çorbası yesem akşam ızgara tavuk salata mı yesem yoksa yer mi degistirsem ne dersin
Salata işini pek beceremedim onu düzene sokmam lazim en azından günde bir kez
Cacık görüyorum menülerde vakti geldi mı ya canım çekti

Yok shery pamuk tek seyrettigim dizi çarşamba demek diriliş demek bize
Aynen bizim icinde oyle eşim o gun ne misafirliğe gider nede misafir kabul eder...bence tarihimizi anlatan guzel dizi..abuk sapuk diziler yerine diriliş izlemeli yeni nesil...tabii yemek yiyorlar beni aciktiriyor o ayri ))

Aynen bizim icinde oyle eşim o gun ne misafirliğe gider nede misafir kabul eder...bence tarihimizi anlatan guzel dizi..abuk sapuk diziler yerine diriliş izlemeli yeni nesil...tabii yemek yiyorlar beni aciktiriyor o ayri ))

Arabistan'dan dönünce TV almadık laptoptan seyrediyoruz onun için kimse diriliş günü bize gelmek istemez ekran farki bide arada görüntü donuyor olsun öyle böyle izliyoruz izleyemedigim zaman netten

Arabistan'dan dönünce TV almadık laptoptan seyrediyoruz onun için kimse diriliş günü bize gelmek istemez ekran farki bide arada görüntü donuyor olsun öyle böyle izliyoruz izleyemedigim zaman netten
Bizimde bir kere uydu bozuldu carsamba esim cildirdi pc tvye bagladi netten izledik evet arada donuyor ) iyi seyirler canim..

İyigeceler bacılar ne çok konuşmuşsunuz bugün daha 300 küsür mesaj var okumazsam çatlarım bugünü yazayım Sonra geçmişe döneyim günde iyiydim diyete girenler 3 oldu ısrar YOk iltifat çok menümü yazayım
Sabah
2 dl çavdar peynir zeytin

Öğle
1 yulaflı poğaça
2 minik sarma
Yoğurtlu kırmızı pancar
1/2 içli köfte

Çok acıktım akşam saldırdım
Akşam
Çorba
Bamya
2 kaşık sulu köfte
Yoğurt
Su 2 spor yok akşam yapacaktım ama acayip grip oldum başım kazan burnum musluk

Ayyy bayıldım
Ev topladımmmm bir saat

Duş aldım, açlıktan koltuğa yapıştım
Ama mutluyum

Valla cuma günü kutlamaya gitmiycemm sanırım, diyeti bile düşündüm yani

İyi gecelerrrrr.
Hatunlar yine 200 küsür mesaj birikmiş okuyamıycıımm .

Yeni işim bitti . Yatsıyıda kılıp menü vermeye geleyim ...

Ha bu arada eşimle oğluşumdan ilkkez kadınlar günü çiçegi aldım

Salata ile yoğurt çok etkili canım gerçekten ben genellikle akşam salatasına beyaz peynir koyuyorum yemekte protein yoksa yarınki menun gayet güzel bence bu hafta güzel sonuçlar alacağına inanıyorum ortim menülerin çok güzeldi hafta boyunca

Ahu060812 tekrar yazayım belki gözünden kaçar

Sabah 1.15 dk tempolu yürüyüş.

Akşam

4 set * 12 ağırlık
Plank
karın egzersiz
twister bel çalışma
200 mekik (aletli)

Toplam 2.15 dk ...
Waaawww keşke benim olsa ben bu hafta spora gidemedim tatil vardı yürüyüş de yalan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…