Yok bendimNare83 kuzum sen mi bana dün türbanlı mısn D vitamini alamıyorsun diye sormuştun atladığımı farkettim. Türbanlı değilim saçım açık hatta yazın eksiklikten dolayı aşırı yüz ve saç diplerim ter içinde kalıyor sanırım türbanlı olsaydım durum vahimdi Allah affetsin tabi de
Dün sporum yoktu canımcımCanım tabi katıl dün kü sporunu yaz beni etiketle yoksa da bugünden başlarız düne sıfırı başarım puanlama 1. Sayfada var
Yok bendim
İnşallahh güzelimm inşallahhhhiyi niyetli olunca hayal kırıklığı çok yaşıyosun delyy ama olsun insan bunlarla akıllanıyo,hem iyiniyetten zarar gelmez o kişi ettiğini bulur sende iyi niyetinin karşılığını alırsın mutlaka
Huhuuuu ben geldimm hemide spordan :)
Ahu060812
45 dakika 6.5 10 arası koşu
Yarım saat yer hareketleriii
Mortilerimmm listenin en şişmanı olabilirim ama sizi yeniciiiiim
@fatmanurkaya ablammm hiç fotom yok biliyor musun ama bulmaya çalışırım eskilerden kardeşimde olabilir
Aynen bende de çok iş var offfff offfffggÇok iş var coook arada güzel.sohbetlerinize
Katılmak için uğrarım
Yok olur mu öyle şey estağfurullah.Dün sporum yoktu canımcımYürüyüş falan sayılıyor mu puanlamayı anladım herşeyi spordan sayıyor musun yoksa egzersiz mi sadece pilates+kardiyo+fitness gibi bunun içine yürüyüş dahil mi
Kusura bakma kuzumCevabımı üstüne alınabilirsin sebep yok yani d vitaminini almamam için
Çalıştığım için açıkcası hafta sonu ve tatiller dışında pek güneş gördüğüm yok o sebepten olabilir tabi bazı vücuttan vitamini alamıyormuşYok olur mu öyle şey estağfurullah.
Valla guneslenıyor isen neden d.vıt üretmiyor bedenin.bılemıyorum ilginç.
Doktorların bileceği şey
nil sen çıkmadın mı? huu saat 1 oldu geç kaldınÇalıştığım için açıkcası hafta sonu ve tatiller dışında pek güneş gördüğüm yok o sebepten olabilir tabi bazı vücuttan vitamini alamıyormuş
Evett olabilirÇalıştığım için açıkcası hafta sonu ve tatiller dışında pek güneş gördüğüm yok o sebepten olabilir tabi bazı vücuttan vitamini alamıyormuş
Gunaydinnnňnnnnnnnn
Tartı banada olalalaaaaa dedi
Ben sok.
68.1 dedi tartı yani düne göre -800
Ya valla o börek beni bu kadar mutlu etmeyecekti
Yaa baktım diğer takımlara ama yok kafama yatan takım. Karar defterinde istenirse 15 kişiye yükseltilebilir yazıyor. Azcık zorlasak sıkışamaz mıyım bi yere. Yıllar yıllar önce takım kaptanlığı da yaptım çok eski uyeyim.
Ausencia kizzz illa kisacan menüde bisiyker hemen kirpmis bir yumurtayı ben boşa demiyorum sifirci Hafize diye
Günaydın kızlar bugün çok gelemem şirkete yeni mobilyalar geldi heryer heryer de opuldunuz
günaydın kızlar
dünkü menümü paylaşayımAusencia
sabah(07:45)
*1 yulaf kepeği poğaçası
*3ceviz
*peynir
*zeytin
öğlen (11:50)
*türlü
*mercimek çorbası
*salata
ara öğün (16:30)
*3 ceviz
*yarım dilim ekmek
akşam (19:30)
*2 yumurta
*peynir
*zeytin
*1 dilim ekmek
son öğün (22:00)
*2 kaşık yoğurt
spor kaptanımAhu060812 60 dakika eliptik,15 dakika egzersiz yaptım
Ben niye altta kimsenin adini goremiyorum..cook eskiden gorurdum ama artik goremiyom kiiii niye niye niye
Hosgeldin Neshvecim. Kirmizi nick ne ola ki dedim baktim benimki de kirmizi...valla sen olmasan bunun neden oldugunu bilmeyecektim..kaptaninki de yesilmis editor diye mi Allah Allah..baska renk var mi??
Dünkü menüm
Sabah
Omlet peynir acisos zeytin çay bol yeşillik
Arada
Kahve 1,5 incir bir gün kurusu
Sonra alışverişe gidince öğlen hayal oldu bir ara bir lahmacun yiyeyim dedim sonra vazgeçtim köftelerin olduğu yerde bana et konusunda güven vermedi
Akşam
ben alışverişe gidince ki maglum menü makarna hemen yanına çorba ve tabiri caizse 1 leğen salata
Ben salatayı yoğurdu ve çorbayı yedim bide çok az salataya makarna kattım
Akşam çayın yanında azcik çiğ fındık
Kızlar ben Güne 500ml limonlu suyla başlarım yazmayı unutuyorum bide suyu genelde olmuyorum bundan sonraki hedefim suyu ölçülü icmek
nill morti mi olduk senlen
benimde yarın büyük sınavım var,kurana gidicem,okunmuş yiyecekler kilo yapmazmış öyle dedilero yüzden korkmiyrumm
şimdi arkamdan aus çıkıpaynen böle yapacak
Sabah; 07:40 - 1 ad.haşlanmış yumurta + Yarım parçadan az beyaz peynir + 3 ad.siyah zeytin + 1 dilim çeçil peyniri - 184 kalori
Ara; 09:00- 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon arnavut cigeri + yarım kase mevsim salata - 365 kalori
Ara; 15:00 - 1 ad.sade soda
Akşam; 19:45 - çeyrek sebze çorbası + 2 minik but + 2 minik kanat fırında + yarım dilim ıspanaklı börek + ince dilim tavuk gögsü tatlısı - 597 kalori (anannem anlamıyor anlamıyor anlamıyor ağzıma tıkıyor ciddiyim espri falan değil )neyse ki karbonhidrat çok uçmadı
2 lt su
Toplam kalori: 1148
Tek falsolu günüm bugün bu hafta daha sıkı spor daha sıkı yiyeceklerle geldim
Ausencia
Bu durumda ben de iki hafya sonra hem pitirlarin birincisi hem fistiklarin yeni uyesi mi olacagim
Ausencia
Cuma menum
SABAH
yulaf kepeginden krep (1 yumurta ile)
Peynir
OGLE
bir kase yulaflu tarcinli yogurt
AKSAM(5 TE)
5 iclikofte (Haslama)
Bol yesillik
Ayran
ARA
yarim elma portakal
1,5 lt su
Tum gun disardsydim diye su icemedim
Ahu sen iyimisin beyb
Sınav pazar günü , kaptanın büyük oğlan ? Aus diyosan daha onun oğluş yolun başında
Adanınki ise küçüçük kızı diye biliyorum ayol
Fatmanur oğlan girecek birde
Yeni yarismamiz birinci lik getirsin takımımıza.
ecemavi alışveriş spordan sayılmasını diye ben ısrar ettim
Hülyam aus yine yarış düzenlemiş ama aynı guruptayız .
Bu hafta bireysel okarak senle kapışalım olurmu ?.
Seni burdan biraz uzak görüyorum hem seni daha şevke getirir hemde beni , ne dersin?
kelebekolacam sevgili saygılı doktorum seninle bi yarışımız vardı
Sen izinde ben izinde izindekilerin yarışı bi meydan okuyorum sana baskülünü alıp kaçmamışsan hodri meydan
Vayyyyyy gördüm restini. Hadi bakalım.
Benlee kim yarışacak yaaaaaa bendee mortiiii istiyorummmmm yaaaaa
Olur aebenim kapisalim..hergün geliyorum bacim takima mesajlarimimi gormuyosun acepaktifim yani
Günaydın güzeller yoğun bir gün için virabismillah
Bende spor yapmak istiyorum ama yetiştiremedim o kadar çok canım istiyordu ki anlatamam
Canım pro üye olanlar görüyo yemek yarışmasında ilk girişimde aldım bende çok şükür
Senin beyi kastettim ben Ada nın ki derken
Bide mavi var abla.sen ne ara aldıydın kırmızıyı hangi yarışmada
Rabbim gönlünüze göre versin
Everything is all right babyy
1.sınavın Pazar günü olduğunu bilmiyodum
2.Ausun büyük oğlan derken Mr Değneği kastettim o anladı siz anlamadınız
3.Ada nın ki derken de onun eşi de mi girecekti diye hatırladım ama girmeyecekti sanırsam
Ben herkesin çoluğunu çocuğunu yaşını biliyom kııı hatta Aus 90 kiloyla hamile kalmıştıbak onu da biliyom
Ben sana morti olurum deliii varmısın
Canım tabi katıl dün kü sporunu yaz beni etiketle yoksa da bugünden başlarız düne sıfırı başarım puanlama 1. Sayfada var
Huhuuuu ben geldimm hemide spordan :)
Ahu060812
45 dakika 6.5 10 arası koşu
Yarım saat yer hareketleriii
Mortilerimmm listenin en şişmanı olabilirim ama sizi yeniciiiiim
@fatmanurkaya ablammm hiç fotom yok biliyor musun ama bulmaya çalışırım eskilerden kardeşimde olabilir
Anammm anammmmmmm anammmmmm sana karşıı mııı kaptaniçemmmm etmee eylemeeGruplar dışında 2 hafta sürecek ekstra bireysel kapışmalar
@fatmanurkaya vekelebekolacam
aeben ve @Daydream15
DelyDoly ve Ausencia
Ausencia ve vorones ve pamukskr
Var mı başka ? Beni sadece grup kesmez ...birde bireysel koy karşıma kaptan diyen
Anammm anammmmmmm anammmmmm sana karşıı mııı kaptaniçemmmm etmee eylemee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?