Ohoooo bendennnn bu hafta fazla eksii çıkarrr güzelimmmYaptım bile ...
Burdan telden her yerden taciz serbest 2 hafta boyunca
Sana ara ara yediklerimin fotosunu atacağım ...sonra sen kendi tavuk dürümüne bakıp ahhh ben ne ettim diyeceksin
Ayy çok heyecanlı dely ...
Benim bu hafta hedef belli .
62.5 tan 61.4 e ... haftada 1.1 ile ay sonu hedefime ulaşıyorum çünkü%1.76 eder ...
Beni yenmek içinen az 1.5 giderse %1.74 le kafa kafaya gelir ...bu işi sonraki tura taşırız
Yani gelsin 84.4 deliii
Demek bünye izne çıkmak istiyormuşşş
66 yı 65 yapma vakti gelmişte geçiyoooor bile65.8 baksana ne güzeeeeeeeel duruyorrrrr
Listeyi görmüşsün zaten :)
Bizim takım listesi zaten 15 kişi ... takımdaki düzenli menü yazan kişi sayısı da 27 ...arada gelenlerle 30 u aşkın
Yeni üye olsa idin , bırak listeyi ...gel aramıza derdim ... bu azim boşa heba olmasın :)
Ama sen transfer olacağın için girdiğin takımda o hafta hemen listeye girmelisin , bu da bizde mümkün değil.
66 oldu 65.8 .... 2 yumurta yedin ama di miiiii ? heeee de hele kızmayacam
Çook kolay gelsin pamuğum
ceviz yanında ekmek yerine yoğurt ye ... cancağızım o ekmekler hayra alamet değil tartıda ..Ha bana bir rakip azalır çıtırlardan o ayrıaraya o ekmek girdi gireli artısın begümcüm .
Çıtır olunca göreceksin
Maviler var yöneticiler ... şirinleri bile görebiliyorlar
Ata'ya çoook geçmiş olsun canım .
Sıkıntı ve stresli anlarda yemek yemenin hiç bir işe yaramadığını sende biliyorsun çok aslında , o aşure ne işe yaradı ? hiç :)
Bu hafta vicdanla telafi yaparsın artık canım .
Su için çok zorlandım ilk zamanlar ben ... hele de kıştı ...hiç aramıyordum .Su hatırlatma prog. yükledim tele ...
O yüzden şimdi oraya yazdıkça 2.2 içtim gibi net sayı verebiliyorum :)
Menü de öğlen aç kalman dışında güzel canım .
Hepsi vaaaar ...hepsiiii sen yeter ki iste
Ooooo oooo listeden bir çıtır daha elendiiii
Akşaaaam epeeey çok olmuş nehir.
Giden eksiler dönmüştür maalesef.
Wooooooooooooow
Ne müthiş bir iddia buuu
Kabul sen sizin grubu ye ...ben çıtırları ... ama toplamda beni geçemezsinnn betülll
Azıcık su içmişşş ...
Bir de 5 içli köfte yemiş .
Sonra da hani ama fıstıklar grubu hani bana demiş.
Eeeee madem her biri fındık büyüklüğünde ise kabul ...
Mr.değnek giriyor canım ... benim büyük
Heyecan var mı senin kuzuda ?
Benim ki kitap açmadı teyzesi
Kelebeeeeeek
Yeni yarışta çoook iddialısın diyorlar
Hülyam hep burada canım ya ...sağolsun motive tam .
Sen yoksun asıl
Şu bireysel kapışmaları da not alayım .
Woooooooooooooooooooow işte bu fatma
Es geç eskisi gibi ...
Bak kelebek diyor kiii , beni asla geçemeeeez
Bende gördüüüüm bendeee gördüüüüümmmmm
Pıtırcık seni :) sen grubunda liderliğe oyna 2 hafta boyuunca .
Ama bireysel de seni seçtim bende .
Kapışalımmmmmmm .
Bu arada canını sıkan her kimse yolla bana limon gibi sıkayım onu
aktif day
Kendi gelmiyor ki aeben hanım
Allasen kaçla doğurdum onu da de hele
Sporumu menüde yazacağım tatlım ... ya da gece ...çünkü ekleme olacak
Sabah sporuna bayıldımmm ben mimu .
Vaktimde var ... bundan sonra sabah akşam 2 doz...
Akşam hafif muhtemelen ....
Olur aebenim kapisalim..hergün geliyorum bacim takima mesajlarimimi gormuyosun acepHülyam aus yine yarış düzenlemiş ama aynı guruptayız .
Bu hafta bireysel okarak senle kapışalım olurmu ?.
Seni burdan biraz uzak görüyorum hem seni daha şevke getirir hemde beni , ne dersin?
Hatirlamiyorum ki ya yemek ya moda..Günaydın güzeller yoğun bir gün için virabismillah
Bende spor yapmak istiyorum ama yetiştiremedim o kadar çok canım istiyordu ki anlatamam
Canım pro üye olanlar görüyo yemek yarışmasında ilk girişimde aldım bende çok şükür
Senin beyi kastettim ben Ada nın ki derken
Bide mavi var abla.sen ne ara aldıydın kırmızıyı hangi yarışmada
Rabbim gönlünüze göre versin
Everything is all right babyy
1.sınavın Pazar günü olduğunu bilmiyodum
2.Ausun büyük oğlan derken Mr Değneği kastettim o anladı siz anlamadınız
3.Ada nın ki derken de onun eşi de mi girecekti diye hatırladım ama girmeyecekti sanırsam
Ben herkesin çoluğunu çocuğunu yaşını biliyom kııı hatta Aus 90 kiloyla hamile kalmıştıbak onu da biliyom
Ben sana morti olurum deliii varmısın
Canım tabi katıl dün kü sporunu yaz beni etiketle yoksa da bugünden başlarız düne sıfırı başarım puanlama 1. Sayfada var
Ayy canım kaptanm sağol belki duandan dir. Yavrum sabahtan sonra emip uzun uyudu annesini de uyuttu . Simdi dahà iyi insallah tamamen. Gecer. İnsanın eli kolu bağlı onu öyle gözler burun akarken ağlarken görmek çok zormuş. Allahm sizlerin de bizim de yavrulari korusunvorones canım sabah bol bol dua ettim Ömerciğe ..dua istemişsin ..
Nasıl şimdi ?
Çabuk iyileşsin kuzucuk ..
Çok dişli rakiplerime bak.Gruplar dışında 2 hafta sürecek ekstra bireysel kapışmalar
@fatmanurkaya vekelebekolacam
aeben ve Daydream-
DelyDoly ve Ausencia
Ausencia ve vorones ve pamukskr
Var mı başka ? Beni sadece grup kesmez ...birde bireysel koy karşıma kaptan diyen
Teşekkürler Day im. Simdi geceye göre çok daha iyi. Eksik olmàyin
Ay kulak da olabilir mi . Uzanarak emenler de oluo die duydum. Du. Ondan mı acaba. Ateşi vardı şimdi nispeten düştü . Öksürük ara ara hapşırık var.Nasıl oldu vorones.o aylarda kulak iltihabı olabiliyor.
Burda önemli olan burnunu açık tutabilmek.atesi oksurugu vs var mi
Verdim gitti kaptanım bu haftayı daha dikkatli geçiricem vallahi dediğin gibi oldu aile ile yapılan herşeyi öyle ozlemisim ki anlatamam bir yıl oldu onlarla aynı sofraya oturmayali ama bir hafta onlara uydum şimdi bir haftada onları kendime uydurucam soz tatlimVicdansızı görünce aklıma sadece vicdan çorbası geliyor
Kızz bir koca kase çorba ..koca ayrannn ... çok bile yahu ...nasıl gelecek o 67 ..
Sen dinle beni akşamda penirli salata ye ben öyle yapacağım da
Vero canım , bir sonraki mesajını da okudum ...bende insanlardan kolay kolay bir şey isteyemem ... ya kendim yapayım ya da onlar teklif etsin yardımı ... Akıl edemiyor da ben söylüyorum gibi gelir , zorlanırım .
Birazda burnum yere düşse eğilip almam halim var ...bu çok kötü bir huy ...insanı yoruyor , yıpratıyor ...
Sonuçta siz bir ailesiniz . aynı evde aynı çatı altında yaşıyorsunuz ...Ve şu da var ki , onlar sende keyfi değil , sana yardım için kalıyor ... Ya kreşe vereceksin Ömerciği ... ya onlardan isteyeceksin ...
Ya da enerjiiiibak millet daha mesai de ...sen evine döneceksin . Çocuklarda gelmemiş bugün , yorulmadın da fazla ...
Ömerin kokusu ile rahatla eve gidip ..
Sonra sağlıklıııııı bir kahvaltı yap , tamam bol peynirli :)
Huuuu nereyeeee , yazmam bak listeye izne ayrılmak istiyor diye
Rahat ollll ... kilolar gitti gidiyor zaten ... yaz geliyoooor ...okullar kapanacak ...ohhh missss ...Ömerle parklarda ...bisiklet turları vs.......
Heee ya koca Şubat boşa geçtiii ...sen hala 2 kase çorba pazarlığında
Pon pon mu çorba mı ? seç.
Tatlım cidden vücudun bu tarzı sevdi.
Öyle havadan gelmiyor tabii hiç bir şey ...araştırıyorsun ...uyguluyorsun ... üşenmiyorsun (bu çok önemli)Sağlık konusuna gelince ...inan bir dünya hastalığım var ... hiç birisi göz kırpmıyor bu ara ..Her şey uyudu sanki kilolar gidince..
Ömrümde yemediğim yoğurdu , salatayı , meyveyi yiyorum ... O kiloları alırken yediğim tatlıların , hamurların ceremesi hem kilolardı hem sağlıksızlık .
İnan şimdi daha güçlü hissediyorum kendimi.
72 ye az kaldı tatlım ...indirmeye başla sen kıyafetleri .... hurçları hazırla o eski hamilelik kıyafetlerin için
Amaaaaan sevmesen şaşardım ....Sade kahve candır cannnn ... Acı acı ıhmmmm misssssss .
Begüm 2 hafta üst üste iyi gitmiyor işler .
Sağlık olsun tabii de ...
Toparlanma zamanı .
Şu an 57 lerde olacaktın ... Bak 59 lar yaklaşıyor yine .
Daha didikleyeceğim bu hafta menülerini .Lütfen sende aklını menülerine ver.
O kötü oluyorum , ekmek peynir aralarını bırak .
Seker , benle yola devam ettiğinden beri ilk artın .
Ama diyete uyamadığını söylemiştin .
Bende sana yapmaaa dedim .
Ailenlesin ...mutlusun ... sohbetler gezmeler..ama her şey yemek değil ki .
Bak daha 5 gün daha ordasın .
Toparla lütfen .
Ben iki haftaya 59 görürüz sende derken , hoop dön başa yapma .
Bunu unut ...haftaya iyi bir eksi sözü ver bana ve kendine .
Yaparım canım ...istersen benle de yarışşbu hafta ben isteyen herkesle yarışacağımmm ... ayrı olarak ortilikten ...
Hatta bu hafta bireysel yarışa dönebilirim .
Bir toparlayayım bugünü ...yazarım canım . Var mı gözüne kestirdiğin biri
Verdim gitti kaptanım bu haftayı daha dikkatli geçiricem vallahi dediğin gibi oldu aile ile yapılan herşeyi öyle ozlemisim ki anlatamam bir yıl oldu onlarla aynı sofraya oturmayali ama bir hafta onlara uydum şimdi bir haftada onları kendime uydurucam soz tatlim
Kızlar ilk hafta diyet detoxum bitti... merak eden arkadaşlarım vardı...
Cuma :75 geldim
Pazartesi : 76.5
Cumartesi:73.9
:)
Bir de dün regl oldum tabi
Ama incelmeyi görüyorum ve arttırıyorum ben memnun kaldım sonuçlardan önümüzdeki hafta da böyle devam ederse şahane olur benim için...
Betulina MuMu85 Nare83 Daydream- Ausencia
Çok dişli rakiplerime bak.. Pamuk dereceli kaptan desen yemez etmez spor delisi oyy ben nere gidem.Sucuklu kaşarlı yumurta götüren ben ama yencem sizi merak etmeyin
Listedekiler...
Betulina 76.7 75
T tuba52 83.9 82.8
Ahu060812 79.3 78.3
DelyDoly 85.9 84
Sekercikiz 61.5 60.5
ada81 71.1 70.2
mimu88 74.3 73
@Dersaadet_ 72.5 70.5
pamukskr 62 61
@Sherrysherrylady 76.5 75.7
vorones 61.3 60
B Bebetomm 60.9 59.9
MuMu85 78.9 77.7
Yakın zamanda izinden listeye dönecekler...
Nare83 68.9 67.2
@fatmanurkaya 106.2 104.5
kelebekolacam 73.9 72.9
İzinliler ve yeni üyeler...
cydnz_1 77.8 76.9
A arselka 67 66
Daydream- 74.2 73
begum75 58.4 58
N Neshve 102.4 100.8
ecemavi 75.7 75
D Dilekiyi 76.9 75.5
kuzularinannesi 75.5 74.8
nehirnil111 54.7 54.2
aeben 69.7 69
Ausencia 62.5 61.5
Kırmızılara yaklaşın yaklaşabildiğiniz kadar ....geçen aşan varsa
Kızlar hadi ...7 takım üzerinden miskinlik ancak hedefe kilitlenme ile kalkar.
Ancak kafaya hafta sonundan koyarsanız bu işi kotarırız
Çoşalalım ...delirelim ...fıttıralım .... bi ara gazı lazım ...
Listeye bir daha baktım da mumu ve sherry hariç , herkes gr larla oynamış , mimu da bir 700 ...sonrası 300 500 100
Hadiiii , elimde olsa tek tek yanınıza gelip çoşturacağımmm daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?