- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Olur aebenim kapisalim..hergün geliyorum bacim takima mesajlarimimi gormuyosun acepHülyam aus yine yarış düzenlemiş ama aynı guruptayız .
Bu hafta bireysel okarak senle kapışalım olurmu ?.
Seni burdan biraz uzak görüyorum hem seni daha şevke getirir hemde beni , ne dersin?
günaydın kızlar
dünkü menümü paylaşayım @Ausencia
sabah(07:45)
*1 yulaf kepeği poğaçası
*3ceviz
*peynir
*zeytin
öğlen (11:50)
*türlü
*mercimek çorbası
*salata
ara öğün (16:30)
*3 ceviz
*yarım dilim ekmek
akşam (19:30)
*2 yumurta
*peynir
*zeytin
*1 dilim ekmek
son öğün (22:00)
*2 kaşık yoğurt
spor kaptanımAhu060812 60 dakika eliptik,15 dakika egzersiz yaptım
yiyiyorum ama dengeli yiyiyorum abartmıyorumBegüş daha ne olsun tebrik ederimSen resmen ekmek yiyerek zayıflayanların başı olacaksın
3 mil lesile yaptım
10 dk t.shape yapıyorum. Acaba iç bacaklara etki eder mı ?
Canım ben pilates aletlerinden cemberi kullanıyorum sanırım iç bacaklara etkisi var bende de iç bacak sıkıntısı var maalesef
Hayırlı günler canlar
Yarın büyük gün , heyacan ve stres had safada . Bende pek yok ama kuzucukta öyle , sabah gene almış kitapları eline eksik konum çok diye dolanıyo.
Rabbım hepsinin yardımcısı olsun inşallah .
Bugun kızımı ve bi arkadaşını ve annesinide alıp göl başı tarafları götürücem biraz gava alsınlar bakalım .
Yarında gireremem sınavdan sonra yine gölbaşında bi arkadaşın bahçesine davetliyiz ..
Hafta başı görüşürüz inşallah
Senin diyetisyen bana gitmezyiyiyorum ama dengeli yiyiyorum abartmıyorum
diyetisyenin verdiği listede 6 dilim vardı
Yokkk yokk kuzumm Allah razıı olsunn ben çok saftiriğim iyi niyetimin kurbanı oldum genee aşarım amaa ben güçlü biriyim yanımda olmanızı bilmem çok güzel iyi ki varsınıznoldu delyy
yine aynı kişi ve aynı mevzumu yoksa söyle gelelim hemen
Allahh razıı olsunnn canımsınnn aminnnn aminnnnnn güzelimmh
Canım inşaallah gönlüne genişlik versin canım Rabbim inan ne diycem bilemedim
çok güzel,her fırsatı değerlendirmek lazımSenin diyetisyen bana gitmezBende sıfır ekmeksiz tabi arada gömdüğüm börekleri saymazsak Bu arada çıkışta yarım saatlik mesafeyi yürüyeceğim minibüse binmeyeceğim buldum kendime bahane
çok güzel,her fırsatı değerlendirmek lazım
bizde dün akşam eşimle dışarda yürüyecektik mızıkçılık yaptı
burda sis dağıldı güneş açtı inşallah güzel bir gün olur
Ay benimde kalbim kırık.gel o kiriklarla bi çizik atalım.Kuzummm kalbimii paramparça ettilerr çok kırgınımmm ekmek aş yiyesim hiç yokk
Anam ankarali damarıma basdin.Sen önce bi kendine gelde sonra planlardan pilavlardan bahset
iyi niyetli olunca hayal kırıklığı çok yaşıyosun delyy ama olsun insan bunlarla akıllanıyo,hem iyiniyetten zarar gelmez o kişi ettiğini bulur sende iyi niyetinin karşılığını alırsın mutlakaYokkk yokk kuzumm Allah razıı olsunn ben çok saftiriğim iyi niyetimin kurbanı oldum genee aşarım amaa ben güçlü biriyim yanımda olmanızı bilmem çok güzel iyi ki varsınız
Canım ben pilates aletlerinden cemberi kullanıyorum sanırım iç bacaklara etkisi var bende de iç bacak sıkıntısı var maalesef
Canım Rabbim evladının yardımcısı olsun inşallah çok güzel geçer sınavı hayırlı haberlerini bekliyoruz
Eşim aslında alacaktı bugün yani yerimde dursam gayet gelip alacak kitap bakmaya gideceğiz bir aksilik olmazsa ama ben dün ki yediklerimi en azından tolere etmek adına yürümek istiyorum hava dediğin gibi sis bile olsa artık yarı bahar havasına girmiş durumda kabanlar var 10 dakika bile yürüsek kardır
3 minik la avm ye gidiyorum gazam mübarek olsun
Al kuzum çok yoruyor bacaklarım ağrıyor amabu çemberden bende alcam,heves ettim
kesinlikle kar kardır,hem yürümek çok güzel
kolay gelsin daktırım
Bende spor yapmak istiyorum ama yetiştiremedim o kadar çok canım istiyordu ki anlatamamHerkesin uyuduğu ve en az 2 saat daha uyanmayacağı bu saatleri ... sporla değerlendirmeye kaçar ben
Canım pro üye olanlar görüyo yemek yarışmasında ilk girişimde aldım bende çok şükürBen niye altta kimsenin adini goremiyorum..cook eskiden gorurdum ama artik goremiyom kiiii niye niye niye
Senin beyi kastettim ben Ada nın ki derkenKizzz benim kizim dahs pıtırcik)) 4 yasina girecek nisanda ellerinden öper )
Bide mavi var abla.sen ne ara aldıydın kırmızıyı hangi yarışmadaHosgeldin Neshvecim. Kirmizi nick ne ola ki dedim baktim benimki de kirmizi...valla sen olmasan bunun neden oldugunu bilmeyecektim..kaptaninki de yesilmis editor diye mi Allah Allah..baska renk var mi??
Rabbim gönlünüze göre versinBu aradaAhu060812 Ankara Sincan da oturuyoruz esim Muş'tan tayinle gelince buraya geldik sonra 5 sene Arabistan dönünce maalesef il içi tayin istedik olmadı
Yaklaşık 1.5 yıldır buradayız kısmet bu mayısta tekrar tayin isteyecek bakalım
Everything is all right babyyAhu sen iyimisin beyb
Sınav pazar günü , kaptanın büyük oğlan ? Aus diyosan daha onun oğluş yolun başında
Adanınki ise küçüçük kızı diye biliyorum ayol
Fatmanur oğlan girecek birde
Ben sana morti olurum deliii varmısınBenlee kim yarışacak yaaaaaa bendee mortiiii istiyorummmmm yaaaaa
Canım tabi katıl dün kü sporunu yaz beni etiketle yoksa da bugünden başlarız düne sıfırı başarım puanlama 1. Sayfada varBende katılabilecek miyim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?