Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hülyam aus yine yarış düzenlemiş ama aynı guruptayız .
Bu hafta bireysel okarak senle kapışalım olurmu ?.
Seni burdan biraz uzak görüyorum hem seni daha şevke getirir hemde beni , ne dersin ?
Olur aebenim kapisalim..hergün geliyorum bacim takima mesajlarimimi gormuyosun acep aktifim yani

Begüş daha ne olsun tebrik ederim Sen resmen ekmek yiyerek zayıflayanların başı olacaksın

3 mil lesile yaptım
10 dk t.shape yapıyorum. Acaba iç bacaklara etki eder mı ?

Canım ben pilates aletlerinden cemberi kullanıyorum sanırım iç bacaklara etkisi var bende de iç bacak sıkıntısı var maalesef

Canım Rabbim evladının yardımcısı olsun inşallah çok güzel geçer sınavı hayırlı haberlerini bekliyoruz

Eklentiler

• shopping.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 18
yiyiyorum ama dengeli yiyiyorum abartmıyorum
diyetisyenin verdiği listede 6 dilim vardı
Senin diyetisyen bana gitmez Bende sıfır ekmeksiz tabi arada gömdüğüm börekleri saymazsakBu arada çıkışta yarım saatlik mesafeyi yürüyeceğim minibüse binmeyeceğim buldum kendime bahane

Senin diyetisyen bana gitmez Bende sıfır ekmeksiz tabi arada gömdüğüm börekleri saymazsakBu arada çıkışta yarım saatlik mesafeyi yürüyeceğim minibüse binmeyeceğim buldum kendime bahane
çok güzel,her fırsatı değerlendirmek lazım
bizde dün akşam eşimle dışarda yürüyecektik mızıkçılık yaptı
burda sis dağıldı güneş açtı inşallah güzel bir gün olur

çok güzel,her fırsatı değerlendirmek lazım
bizde dün akşam eşimle dışarda yürüyecektik mızıkçılık yaptı
burda sis dağıldı güneş açtı inşallah güzel bir gün olur

Eşim aslında alacaktı bugün yani yerimde dursam gayet gelip alacak kitap bakmaya gideceğiz bir aksilik olmazsa ama ben dün ki yediklerimi en azından tolere etmek adına yürümek istiyorum hava dediğin gibi sis bile olsa artık yarı bahar havasına girmiş durumda kabanlar var 10 dakika bile yürüsek kardır

Yokkk yokk kuzumm Allah razıı olsunn ben çok saftiriğim iyi niyetimin kurbanı oldum genee aşarım amaa ben güçlü biriyim yanımda olmanızı bilmem çok güzel iyi ki varsınız
iyi niyetli olunca hayal kırıklığı çok yaşıyosun delyy ama olsun insan bunlarla akıllanıyo,hem iyiniyetten zarar gelmez o kişi ettiğini bulur sende iyi niyetinin karşılığını alırsın mutlaka

@masumm kuzum sen mi bana dün türbanlı mısn D vitamini alamıyorsun diye sormuştun atladığımı farkettim. Türbanlı değilim saçım açık hatta yazın eksiklikten dolayı aşırı yüz ve saç diplerim ter içinde kalıyor sanırım türbanlı olsaydım durum vahimdi Allah affetsin tabi de

bu çemberden bende alcam,heves ettim

kesinlikle kar kardır,hem yürümek çok güzel

3 minik la avm ye gidiyorum gazam mübarek olsun

kolay gelsin daktırım

Iksirimide aldım yanıma 1 haftada 10 kilo verdiriyormus

Eki Görüntüle 1966076

Günaydın güzeller yoğun bir gün için virabismillah

Herkesin uyuduğu ve en az 2 saat daha uyanmayacağı bu saatleri ... sporla değerlendirmeye kaçar ben
Bende spor yapmak istiyorum ama yetiştiremedim o kadar çok canım istiyordu ki anlatamam
Ben niye altta kimsenin adini goremiyorum..cook eskiden gorurdum ama artik goremiyom kiiii niye niye niye
Canım pro üye olanlar görüyo yemek yarışmasında ilk girişimde aldım bende çok şükür
Kizzz benim kizim dahs pıtırcik )) 4 yasina girecek nisanda ellerinden öper )
Senin beyi kastettim ben Ada nın ki derken
Hosgeldin Neshvecim. Kirmizi nick ne ola ki dedim baktim benimki de kirmizi...valla sen olmasan bunun neden oldugunu bilmeyecektim..kaptaninki de yesilmis editor diye mi Allah Allah..baska renk var mi??
Bide mavi var abla.sen ne ara aldıydın kırmızıyı hangi yarışmada
Rabbim gönlünüze göre versin
Ahu sen iyimisin beyb
Sınav pazar günü , kaptanın büyük oğlan ? Aus diyosan daha onun oğluş yolun başında
Adanınki ise küçüçük kızı diye biliyorum ayol
Fatmanur oğlan girecek birde
Everything is all right babyy
1.sınavın Pazar günü olduğunu bilmiyodum
2.Ausun büyük oğlan derken Mr Değneği kastettim o anladı siz anlamadınız
3.Ada nın ki derken de onun eşi de mi girecekti diye hatırladım ama girmeyecekti sanırsam
Ben herkesin çoluğunu çocuğunu yaşını biliyom kııı hatta Aus 90 kiloyla hamile kalmıştı bak onu da biliyom
Benlee kim yarışacak yaaaaaa bendee mortiiii istiyorummmmm yaaaaa
Ben sana morti olurum deliii varmısın
Bende katılabilecek miyim artık
Canım tabi katıl dün kü sporunu yaz beni etiketle yoksa da bugünden başlarız düne sıfırı başarım puanlama 1. Sayfada var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…