Sessizce takipte yim kızlar okuya okuya geliyorum
Abla inan ben de okuyorum ama yetişme diBurda geçmiş tükenmiyor tubam , tüketene kadar ne cebelleştim 3 saat kadar önce :)
Burasıda cook yagisli ama ılık ..kafaya koydum yaa kaldiracam diye karda yagsa kaldirirdim hahahaHe hehhh .
Benimde bir sloganım var .
İki elinde sopan varsa , doğru kaptansın demektir
Mezunların en bi mankeni
göz doktoru sevki yazsaydın hemen
Dambılsız esnemebu işte çokluktan çok devamlılık önemli ...ve o kas grubunu bir gün dinlendirmek .
imza mr.değnek
Benim dolap hala duruyor adaaaaakış geri geldi sanki kaldırmaya elim gitmiyor bahanesi içinde yüzüyorum bu ara .
Canım benim özel ajanlarım var , yolluyorum gidin ne kadar cızları vrsa toplayın çıkın evden diyorum
Burasıda cook yagisli ama ılık ..kafaya koydum yaa kaldiracam diye karda yagsa kaldirirdim hahaha))ayirdim zaten biraz onlar beni idare eder...ayyyyy pembe pudra rengi pantolonumu gordummm 69 olunca ilk onu deniyecemmm )
ayy geç gördüm canım kusura bakma ama soğan kürü düzene koymada ve iltihap atmada çok etkili okulda öğretmen arkadaş yaptı ondan biliyorum.
ben buralardayım işte arada geliyorum iş güç uğraşıyorum spora devam , sen naptın ne kaldı hedefe
Nare83 da soğan dedi bir akşam da onu içtim... 9 kg kadar kaldı canım şubat ayı zor geçti başında verdim kiloyu sonra bayaa durdum şimdi umay villa listeleri yapıyorum sporumu da ihmal etmemeye çalışıyorum gitmeye başladı yine bakalım canım...
He hehhh .
Benimde bir sloganım var .
İki elinde sopan varsa , doğru kaptansın demektir
Mezunların en bi mankeni
göz doktoru sevki yazsaydın hemen
Dambılsız esnemebu işte çokluktan çok devamlılık önemli ...ve o kas grubunu bir gün dinlendirmek .
imza mr.değnek
Benim dolap hala duruyor adaaaaakış geri geldi sanki kaldırmaya elim gitmiyor bahanesi içinde yüzüyorum bu ara .
Canım benim özel ajanlarım var , yolluyorum gidin ne kadar cızları vrsa toplayın çıkın evden diyorum
Ayy insallah masallah giyecem hahaNasılsın tatlım ?
Keyifsizim diyip yok olmuşsun
desene Nisan başı giyiyorsun pantalonu
Ayy insallah masallah giyecem haha))
Babam durup durup sen cok vermissin...neydi o dedii neredeyse boynun kaybolacaktı dedi simdi boynun falan cok guzrl ortaya cikmis dedi....sagol baba o zamanda iyisin diyordun dedim guluyor hahaha))
Bana da artik asm de bakılmıyor d vitaminini hastanede baktır dediler.@kuzularinannesi oda ilgincmiş.bundan önceki asm de 8 dr duk herkes bi alemdi.dr olmak bazılarını değiştirmiyor ne yazıkki.
@Ahu060812 bi süredir bakılıyor.eminim ankarada da bakılıyordur.
Mart senin ayın olacak şekerim
Guya bizi uzmek istemiyorlarrrrHe bi de o var di mi ?
Bende diyorum neden şimdi söylüyorsunuz :)) iyisin ya verirsin diye diye tombalak tosbaa olmamı mı beklediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?