Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Burasıda cook yagisli ama ılık ..kafaya koydum yaa kaldiracam diye karda yagsa kaldirirdim hahaha ))ayirdim zaten biraz onlar beni idare eder...ayyyyy pembe pudra rengi pantolonumu gordummm 69 olunca ilk onu deniyecemmm )

Nasılsın tatlım ?

Keyifsizim diyip yok olmuşsun

Burasıda cook yagisli ama ılık ..kafaya koydum yaa kaldiracam diye karda yagsa kaldirirdim hahaha ))ayirdim zaten biraz onlar beni idare eder...ayyyyy pembe pudra rengi pantolonumu gordummm 69 olunca ilk onu deniyecemmm )

desene Nisan başı giyiyorsun pantalonu

Nare83 da soğan dedi bir akşam da onu içtim... 9 kg kadar kaldı canım şubat ayı zor geçti başında verdim kiloyu sonra bayaa durdum şimdi umay villa listeleri yapıyorum sporumu da ihmal etmemeye çalışıyorum gitmeye başladı yine bakalım canım...

Amannn bundan onceki evim ne guzeldii yatakodasinda kocaman bir dolap vardi hic yazlik kislik kaldırmazdım..dolap kislik gardolabim yazlik idi...koridorda kocaman dolap vardi cift taraflı butun yazlik kislik ayakkabilarimi aliyordu simdi indir kaldir zoruma gidiyor...

Mart senin ayın olacak şekerim

Nasılsın tatlım ?

Keyifsizim diyip yok olmuşsun

desene Nisan başı giyiyorsun pantalonu
Ayy insallah masallah giyecem haha ))

Babam durup durup sen cok vermissin...neydi o dedii neredeyse boynun kaybolacaktı dedi simdi boynun falan cok guzrl ortaya cikmis dedi....sagol baba o zamanda iyisin diyordun dedim guluyor hahaha ))

Ayy insallah masallah giyecem haha ))

Babam durup durup sen cok vermissin...neydi o dedii neredeyse boynun kaybolacaktı dedi simdi boynun falan cok guzrl ortaya cikmis dedi....sagol baba o zamanda iyisin diyordun dedim guluyor hahaha ))

He bi de o var di mi ?

Bende diyorum neden şimdi söylüyorsunuz :)) iyisin ya verirsin diye diye tombalak tosbaa olmamı mı beklediniz

@kuzularinannesi oda ilgincmiş.bundan önceki asm de 8 dr duk herkes bi alemdi.dr olmak bazılarını değiştirmiyor ne yazıkki.
@Ahu060812 bi süredir bakılıyor.eminim ankarada da bakılıyordur.
Bana da artik asm de bakılmıyor d vitaminini hastanede baktır dediler.
Ama üç dört ay önce bakılıyor du baktırmıstım.
Belki istanbul böyle sadece

He bi de o var di mi ?

Bende diyorum neden şimdi söylüyorsunuz :)) iyisin ya verirsin diye diye tombalak tosbaa olmamı mı beklediniz
Guya bizi uzmek istemiyorlarrrr )) annemde bugun saglik ocaginda tartilmis 79 kiloymus...tabii uzerinde kiyafetlerde var 78dir bence )) neredeyse ana kiz ayni kilodaymisiz haha ))

Ausencia begum75 pasta kesildi ve ben 1 çtl bile almadım pastayı kesip bölen de benim yani üzerinden jöleli olan 1 ince dilim kivi ve ananas aldım işte tadına baktım dedim

bizde de aynı şekilde ben kesip servis ettim ama parmağıma bulaşanı bile yalamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…