o zaman soğan kürü diyorum canımSkoğan kabuğunu içtim ablacım, olmazsa haftasonu nar yiyeyimmm
Adaçayıda çaresiz kaldıroxen2303 im nerelerdesin
Roxenn im citrim hosgeldin . Kaç kilosun de bakam.yetisceeemm sannnaaaao zaman soğan kürü diyorum canım
hacamat çok zor değilmişSuluk ve hacamat hep iticı ve uzak gelmiştir bana . Korkunccc allah mecubur birakmasin .!!!
He he dini boyutu da var. Insanları daha bi ikna edio. Yok anam yok ben almiyimhacamat çok zor değilmiş
bana da ters geliodu ablam önerdikçe
o kaç senedir yaptırıyor.
annemde yaptırdı bu yaz. oda çok rahatladı.
iyice ikna oldum.
cırt cırt kesip eccük kan akıtyiler.
kesçekleri şeyi görmezsem benim için sorun yok.
kan verirken de öyle. diyorum ki igneyi göstermeyim kuzu gibi olurum.
igne korkum yokta agrı çekmekten herkes gibi hoşlanmıyorum o kaa
Aannnaaa doktor Çıldırmış olmaliiAhu060812 ömrün bereketli ve güzellikle dolu olsun
henüz o sülük cinsi bulunamadı.bulunsun ilk işim basenlere basacam sülüğü
sen aile hekimine deki doktorcum(dr hanım yada bey daha evla)ben bir süredir diyet yapıyorum,yaptıgım diyet bende vitamin vs eksiliğine sebep olmusmu baktırmak istiyorum,bi dr arkadasım şu testleri önermişti sizde uygun görürseniz gibi bişey olabilir.
biz dr la buna ben dahil değilim genelde bu tür isteklerden hoşlanmayız.
ben bana gelenin elindeki listeye bakarım,uygun görürsem yaparım.rencide etmeye gerek yok.bende hasta olsam aynı şeyi yapma kapasitem var mı var.
ben genelde hastalara içimden ve dışımdan kızmam.öyleleri geliyor ki hepsinden istiyorum hepsinden ,tmm diyorum dönüp tekrar soruyor hepsi değil mi dr hanım.öyle üst üste ısrar eden birine bi gün gebelik testi de yapayım mı dedim mi dedim bu arada hasta erkekti
hoşbuldummRoxenn im citrim hosgeldin . Kaç kilosun de bakam.yetisceeemm sannnaaaa
Ay süper. Boy kaçtı senin. Ben de yazcem buraya inşallah. Ayyy oyyy daha yolum var. Son 3 4 kilo yapsiisrrr gitmez geneldehoşbuldummbu sabah tartıldım 58.8
ay benim güzel türkçem
Sülükle oturuyor dedim sülüğe oturuyor demedim
Az evvel bizim kanki gurubu da hatınlar konuşuyor .
Birinin görümü 10 günü geçkindir agır misafir tammammı .
Misafiri olan arkadaş başka arkadaşa soruyor ,sohbet kimde ? Tabi bi yandanda görümce muhabbeti .
-"Görümcen daha gitmedimi ?
- yeterde
Sohbet devam ediyor .
- Gitmedi .
-ya daha gitmedimi ?
- Yeterde bacım .
Siz anladınız demi sohbet yeter'de
Arkadaş 3. De anladı anca
Yoksa gidip bu gazla görümceye yeter artık diyecekti
Ortaya karışık tahlil olsun doktorcumAhu060812 ömrün bereketli ve güzellikle dolu olsun
sen aile hekimine deki doktorcum(dr hanım yada bey daha evla)ben bir süredir diyet yapıyorum,yaptıgım diyet bende vitamin vs eksiliğine sebep olmusmu baktırmak istiyorum,bi dr arkadasım şu testleri önermişti sizde uygun görürseniz gibi bişey olabilir.
ben bana gelenin elindeki listeye bakarım,uygun görürsem yaparım.rencide etmeye gerek yok.bende hasta olsam aynı şeyi yapma kapasitem var mı var.
ben genelde hastalara içimden ve dışımdan kızmam.öyleleri geliyor ki hepsinden istiyorum hepsinden ,tmm diyorum dönüp tekrar soruyor hepsi değil mi dr hanım.öyle üst üste ısrar eden birine bi gün gebelik testi de yapayım mı dedim mi dedim bu arada hasta erkekti
Sağol baybisiİyi ki doğdun tatlisimmm
Hoşgeldin roxiii bende bu sabah düşündüm seni gelmiyo diyoo zaman soğan kürü diyorum canım
Sağlık ocaklarında d ye bakılıyomu doktorum ben dahiliyeye gideyim diyodum d ye bakılmıyor diyeAhu060812 ömrün bereketli ve güzellikle dolu olsun
173 :) son kalan kiloları vermek zor oluyor ama gidiyor sonuçta , okul olarak komple sağlıklı beslemeye geçtik her öğretmenin dolabında meyve süt mutlaka var , kahveler şekersiz ve günlük 1 lt su okuldayken içiyoruz resmen okulca diyetteyiz :))))Ay süper. Boy kaçtı senin. Ben de yazcem buraya inşallah. Ayyy oyyy daha yolum var. Son 3 4 kilo yapsiisrrr gitmez genelde
Ortaya karışık tahlil olsun doktorcum
Bizim aile hekimi iyi hoş da çay,kahve,sigara tiryakiliği cinnet geçirtiyor insana. Hastaları bırakır çıkar durmadan sigara molasına. Ne zaman gitsem bahçede sigara molasında. Birgün küçüğün yüzüne sıcak kahve döküldü koştuk hemen sağlık ocağına. Çocuğun suratı kıpkırmızı. Doktorumuz da o sırada yine bahçeye çıkıyormuş bakmadı bile. Siz acilde krem sürdürün ben gelicem dedi.
Roximmmmo zaman soğan kürü diyorum canım
Aksama ne pişirsem pufff aciktm
. Ispanaklı yumurta . Yoğurt çorbası yapem mm. Ogluş da yesin . Nam nammm
Ahu060812 ömrün bereketli ve güzellikle dolu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?