Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Suluk ve hacamat hep iticı ve uzak gelmiştir bana . Korkunccc allah mecubur birakmasin .!!!
hacamat çok zor değilmiş
bana da ters geliodu ablam önerdikçe
o kaç senedir yaptırıyor.
annemde yaptırdı bu yaz. oda çok rahatladı.
iyice ikna oldum.
cırt cırt kesip eccük kan akıtyiler.
kesçekleri şeyi görmezsem benim için sorun yok.
kan verirken de öyle. diyorum ki igneyi göstermeyim kuzu gibi olurum.
igne korkum yokta agrı çekmekten herkes gibi hoşlanmıyorum o kaa

He he dini boyutu da var. Insanları daha bi ikna edio. Yok anam yok ben almiyim

Ahu060812 ömrün bereketli ve güzellikle dolu olsun
henüz o sülük cinsi bulunamadı.bulunsun ilk işim basenlere basacam sülüğü
sen aile hekimine deki doktorcum(dr hanım yada bey daha evla)ben bir süredir diyet yapıyorum,yaptıgım diyet bende vitamin vs eksiliğine sebep olmusmu baktırmak istiyorum,bi dr arkadasım şu testleri önermişti sizde uygun görürseniz gibi bişey olabilir.

biz dr la buna ben dahil değilim genelde bu tür isteklerden hoşlanmayız.
ben bana gelenin elindeki listeye bakarım,uygun görürsem yaparım.rencide etmeye gerek yok.bende hasta olsam aynı şeyi yapma kapasitem var mı var.
ben genelde hastalara içimden ve dışımdan kızmam.öyleleri geliyor ki hepsinden istiyorum hepsinden ,tmm diyorum dönüp tekrar soruyor hepsi değil mi dr hanım.öyle üst üste ısrar eden birine bi gün gebelik testi de yapayım mı dedim mi dedim bu arada hasta erkekti

Aannnaaa doktor Çıldırmış olmalii

Ortaya karışık tahlil olsun doktorcum
Bizim aile hekimi iyi hoş da çay,kahve,sigara tiryakiliği cinnet geçirtiyor insana. Hastaları bırakır çıkar durmadan sigara molasına. Ne zaman gitsem bahçede sigara molasında. Birgün küçüğün yüzüne sıcak kahve döküldü koştuk hemen sağlık ocağına. Çocuğun suratı kıpkırmızı. Doktorumuz da o sırada yine bahçeye çıkıyormuş bakmadı bile. Siz acilde krem sürdürün ben gelicem dedi.

İyi ki doğdun tatlisimmm
Sağol baybisi
o zaman soğan kürü diyorum canım
Hoşgeldin roxiii bende bu sabah düşündüm seni gelmiyo diyo

Sağlık ocaklarında d ye bakılıyomu doktorum ben dahiliyeye gideyim diyodum d ye bakılmıyor diye

Ay süper. Boy kaçtı senin. Ben de yazcem buraya inşallah. Ayyy oyyy daha yolum var. Son 3 4 kilo yapsiisrrr gitmez genelde
173 :) son kalan kiloları vermek zor oluyor ama gidiyor sonuçta , okul olarak komple sağlıklı beslemeye geçtik her öğretmenin dolabında meyve süt mutlaka var , kahveler şekersiz ve günlük 1 lt su okuldayken içiyoruz resmen okulca diyetteyiz :))))

Ahu060812 hoşbuldummm hissettiysem demekki

sonra doktoru dövdüler
bazıları hakediyo diycem,doktorum kelebeğim sözüm meclisten dışarı sakın yanlış anlama ama böyle konularda rahat olanada kızıyorum

o zaman soğan kürü diyorum canım
Roximmmm

Aksama ne pişirsem pufff aciktm
. Ispanaklı yumurta . Yoğurt çorbası yapem mm. Ogluş da yesin . Nam nammm

İkisi de çok iyi tercih ..nam nam lık

Şu kırmızılı yere istinaden sorayım yeri gelmişken :))) ben hep hocam derim ... dr lara ...ters tepiyorsa bileyim de hanım bey e geçeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…