sağol kaptanım,bugün iyi gidiyorum kendimi iyi hissediyorum şekerim hiç oynamadı maşallah
kaptanların hasıRoximmmm
İkisi de çok iyi tercih ..nam nam lık
Şu kırmızılı yere istinaden sorayım yeri gelmişken :))) ben hep hocam derim ... dr lara ...ters tepiyorsa bileyim de hanım bey e geçeyim
ben hep dr hanım,dr beyRoximmmm
İkisi de çok iyi tercih ..nam nam lık
Şu kırmızılı yere istinaden sorayım yeri gelmişken :))) ben hep hocam derim ... dr lara ...ters tepiyorsa bileyim de hanım bey e geçeyim
bazıları o konuda takıntılı oluyor herkes uyan ortak hitap bence bu.Şu kırmızılı yere istinaden sorayım yeri gelmişken :))) ben hep hocam derim ... dr lara ...ters tepiyorsa bileyim de hanım bey e geçeyim
Kolay gelsin csnımkızlar ben çıkıyorum
eve gidip yemek yapıcam,bide belki küçük süpürgeyle evi üstten süpürüp silerim,bana kolay gelsin,size iyi muhabbetler,hepiniz tek tek öpüldünüz
evet canım 3kg*2 yani ...
100 kez 5 set çok ..
Ağırlık setleri 10 ya da 12 olmalı der Mr değnek :)) bana 3-4 set ile başlattı sonra arttır dedi ... ama set sayısı artsa da 100 ard arda çok .
o zaman soğan kürü diyorum canım
ayy geç gördüm canım kusura bakma ama soğan kürü düzene koymada ve iltihap atmada çok etkili okulda öğretmen arkadaş yaptı ondan biliyorum.oo geldi bitti bile çok az sürdü yalnız bu sefer normalde 5 6 gün olurdum 3 gün de kesildi gibi :/
sen nerelerdesin zayıf arkadaşım
kaptanların hası
bazıları o konuda takıntılı oluyor herkes uyan ortak hitap bence bu.
bu arada benim bi hastam bana sürekli dr bey diyor
Hm fazla o zaman benimki yanlara esneme için 10-12 az olur yanı işe yaramaz Benim simitler için ama arka kol için bu şekilde yapayım bende. Esnemeyi de dambıl olmadan yaparım
Ayyy kabak pisirirken size bakayim dedim dolabi bayagi toparladim birazayirdim ne olur ne olmaz diye bir hurcluk isim kaldi nisanda onlari kaldiririm biterrr..
Kilerdeki çikolataları kaybettik bizde 2-3 gündür ortada yoklarkaptanın ahı tuttu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?