kizlar..sizinde istediginiz gibi kimin nezaman listeyi hazirlayacagini listeledim..isi olan bildirsin ki bir sonraki hazirlar listeyi ozaman...trde tatil nezaman oluyor bilmiyorum..ama 24 hazirana kadar ekledim ben
tutku2012 29 nisan
cemre2010 06 mayis
ceyce 13 mayis
saferan 20 mayis
azerikizi 27 mayis
kirmizigül06 03 haziran
doga3 listeyi yapti
frangipani listeyi yapti
ganfed 10 haziran
Julia__ 17 haziran
Minaver 24 haziran
[/QUOTE]**7.TAKIM 204. Etap**
tutku2012 (60.3/
cemre2010(57.5/
ceyce(78.5/
saferan(128.2/
azerikizi(56.9/
kirmizigül06(92.4/92.7/-0.3/-0.32%)
doga3(92.9/93.3/-0.4/-0.43%)
frangipani(68.5/67.2/1.3/%1.90)
ganfed(58.0/
Julia__(56.2/
Minaver(61.8/
Meyvenull (58.7/58.8/-0.1/%-0.17
7.TAKIM TOPLAM KILO (869.5/
günaydın kızlaaarr...
sonunda bir cuma yüzüm güldü.. ayy inşallah böyle devam eder..
kırmızım geçen hafta juli yapmadıki ben bu hafta onun yapacağını düşündüm program yaptım.ablama kahvaltıya gidicem birazdan:18::18:
kizlar listeyi buldum..yarinki liste tutkuda..ona yardimci olusaniz sevinirim..
sağol cnm benimhayırlı olsun canım, güle güle oturun inşallah..
hayırlı olsun canım....
afiyet olsun şimdideeen..arasıra kaçamak lazım dimi....
ooo ekmeğini de kendin yapıyorsun demek....ben istiyorum makinaaa...ablam fırında kendi yapıyor ekmeğini ama şahane oluyor ekşi mayasını bile kendi üretti..int.den bulmuş tarifleri....
tutkucum listeyi ben hallederim cnaım dert etme..
meyveciğim sağol cnm problem o değilde yapmayan neden atlanıyoki geçen hafta yapılmadıysa bu hafta yapılsın..bu benim içinde geçerli
geldim gulum geldim bak seni hic yalniz birakirmiyim ee kilo verdinmi vermediysen yat ayaklarini kaldir falaka hazir bekliyorum
görüşrüzzz ii gecelerrr
sabah gec kalmaa gözlerim yollarda oluyorrr
ay sormayin ya kermeslerde bende oluyorum satista oldugum icin fazla yemeye firsatim olmuyor tam isim bitiyor yemeklerde bitiyor gozum bir hafta ordaki yemeklerde kaliyorsıcak sıcak bencede güzeldir ganfede katılıyorum ben yapmiyim en iyisi hepsini yiyebilirim zinhar hayatım kayar...
aşkolsun unutulurmu resim çekmek ....bekleriz tabiii...
sarmam meşhurdur zatenkilis işi narekşili acılı falan..... kermes deyince en çok yemek gider bundada öyle oldu en çok yemek satıldı verimliydi yaniii...
sagol tatlim soylerim yarin beraberiz azeriyle soyleyecem basim gozum ustune
iyi geceler sana da canııım azeri ye selam söyle görürseeen.....
valla bende severimde sarmayi ama benim esim kadar seveni gormedim tencere mutfakta dolu olsun aksamdan sabaha bos bulursunilk aldığımda 1 gün boyunca ekmek yemiştim ve bitirmiştimm
ayy saferanım ben cok severim sarmayı aslında bulgur pirinc oldumu herseyi severim bennn
a.s balli kurabiyemslm kızlar
kiz ses etme bende yagda kizarmis sandimhelede yumurtaya bulayacan ooooooo tutmAYIN beniyağda kızarmış ekmekle diet mi olur gülüm yaw
:)
ekmek farketmez ama tahıllı olması tercih edilmeli...
iyiyim canım da biraz yoğunum.. işyerinde işler biraz karışık bu aralar, haftabaşında yurtdışından büyük patron geliyor..
yarın ben de ofiste olmayacağım, sabahtan kilomu bildiririm ama üzgünüm hesaplamalara bu hafta yardımcı olamayacağım..
geldim gulum geldim bak seni hic yalniz birakirmiyim ee kilo verdinmi vermediysen yat ayaklarini kaldir falaka hazir bekliyorum
ay sormayin ya kermeslerde bende oluyorum satista oldugum icin fazla yemeye firsatim olmuyor tam isim bitiyor yemeklerde bitiyor gozum bir hafta ordaki yemeklerde kaliyor
sagol tatlim soylerim yarin beraberiz azeriyle soyleyecem basim gozum ustune
valla bende severimde sarmayi ama benim esim kadar seveni gormedim tencere mutfakta dolu olsun aksamdan sabaha bos bulursuno derece yanisabahta offf catladim der sikayet eder
a.s balli kurabiyem
kiz ses etme bende yagda kizarmis sandimhelede yumurtaya bulayacan ooooooo tutmAYIN beni
el birligiyle yapariz merak etmeyin kizlar no panik:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?