Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dogumgununu unuttun diye firca yemedinmi kiz???? ben olsam seni oldururdummpazargunu kendinimi affettireceksin bakim

dogumgununu unuttun diye firca yemedinmi kiz???? ben olsam seni oldururdummpazargunu kendinimi affettireceksin bakim

ayy zaten aramız ii değildi son günlerde iice gerildi gülüm yaa sorma vallaa 1 aydır dilim de ama gel gör bu gün unuttum tabi bende altta kalırmıyım o söyledikce susmadım bir sürü sey dedi çünkü değer vermemkle sucladı beni pazar gelip gelmiceği belli değil ama o gelmese bile ben kendime güzel bir gün hediye edicemm..
ortaboy pizza menü yicemm dondurma yicem pasta yicem

kizarmis ekmek dedinde ondan dedim cemrecim...yagdan kizarmis degilmi.:26::26:.benmi yanlis anladim:78::78::78:

ayy kızarmıs ekmek yağsız oluyor gülüm sadece ekmek kızartma mak. yada tost makinesinde yağsız ekmeği kızartıon yani cemre cok ac kalıyor cokkk...

ayy bu arada ben kızarmıs yağlı ekmeği cok severimm annem her sabah kahvaltıya yapardı nerdeyse yarım ekmeğe yakın yerdimm

tuh kotu olmus ozaman meyvem...insanlik hali iste..keske telefonuna not etseydin..pazargunu istedigin gibi eglen ama ne oluyor pizza dondurma...yasak bize..yaza az kaldiiigunler azaldikca ben daha cok strese giriyorum...hic yuruyemeimde bu hafta

Son düzenleme:
tuh kotu olmus ozaman meyvem...insanlik hali iste..keske telefonuna not etseydin..pazargunu istedigin gibi eglen ama ne oluyor pizza dondurma...yasak bize..yaza az kaldiiigunler azaldikca ben daha cok strese giriyorum...hic yuruyemeimde bu hafta

gülüm benim bulunduğum yerde eğlencek bişi yok ki tek sosyal faliyetsimit cafe yada pizzacı baska hiç bi yer yok sinema tiyatro ceşit ceşit cafeler alısveriş merkesleri yok küçüçük bi yerdeyim onlar benim eğlence kaynağım:26::26::26:

bende yagda kizarmis sandim, ondan dedim migden bulanmiyormu diye:78::78: benim icin odul olur vallaha..ekmege hasret kaldimmmmmm:84::84:

anladim canim...ozaman gozumu yumuyorum kulaklarimi tikiyorummm..ben birsey gormedim duymadimm..sonucta senin okadar kilo derdin yokkk

kaç kez söyledim ya, sen duymamışsın. 3 gün 3 öğün 3 dlim kızarmış ekmek yiyiyorsun sadece
kiz ama bizim burda turkiyenin ekmegi yokki tost ekmegi olsa olur mu acaba
bu hafta sira sendemi kiz?? gecmise bakacak vaktimde yok..biri gelsede iki laf etsek diye bekliyorum
evet bu hafta bende sira kilo vermeyeni falakaya yatiracam bu hafta .ben geldim sen yoksun kirmizigul ya
kiz fazla yeme ama zaten bu hafta iyice kacirdin bari haftaya toparla sevgilin yesin senin hakkinida
fazla abartma ama hediyeni .sen nerde oturuyorsun gulum ya:26:
helede yumurtali olursa bende cok severim sicak sicak yiyeceksinoff agzim sulandi anlatirken
he ya kiz kaptanim ne oluyor dondurma pizza falan

olsun sen yinede cok kacirma emi

sabah birdilim beyaz peynir. birtane susamli biskuvi, birbardak meyve suyu
öglen bir tost ,bir haslanmis yumurta bir bardak su
aksam haslama karnabahar.bir dilim kavun birbardak greyfurt suyu
spor karin bacakve popo fitnesi yaptim 1 saat

ganfedcim ben cankırıda ilcedeyim ilce zaten köy gibi farksız bildiğin köy .. il merkezide anlattığım gibi yürüyerek 15 dk tüm carsıyı gezebiliyorsunn ..
off bilmiyorum yaa cok kararsızım bunalıyorum artık yaz geldi burda yasamak istemiyormm ..

kiz uzulme sevdiginle olunca guzellesir oralar sen iyisimi sevdiginin gonlunu al adamcagaz senin dogum gununu un utsa canina okurdun kesin

selam kızlar..ben yarına hazır değilim..

bugün evi resmen alıyoruz inşallah.akşamada mini bi kutlama yapıcaz çok kaçırmamaya çalışıcam

hayırlı olsun canım....

afiyet olsun şimdideeen..arasıra kaçamak lazım dimi....
bende ekmek yapcam az sonraa.. hatta ununu koyayım da pişmeye baslasınn ...
ooo ekmeğini de kendin yapıyorsun demek....ben istiyorum makinaaa...ablam fırında kendi yapıyor ekmeğini ama şahane oluyor ekşi mayasını bile kendi üretti..int.den bulmuş tarifleri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…