Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kiz uzulme sevdiginle olunca guzellesir oralar sen iyisimi sevdiginin gonlunu al adamcagaz senin dogum gununu un utsa canina okurdun kesin

ayyy ben tribimi attımm surat yaptım yine hatasını anladı barıstık

yarına inş fazlalıklarım gitmiş olur bu günü güzel gecirdim am spor yapamadığımdan pek verilmi olmuyor ..

ben bugün çok koşturduuum ya...kermes vardı akşamdan sarma yaptım...sabah pişirdim kermese götürdüm 5 de eve döndüm sonra komşuya çıktım..yeni geldim...

saferanımm valla süper oluyor ekmekler ama cok yediriyor insana dayanamıyorsun ..
ben yapabilsem hiç almazdım fırında yapardım ama yoğurma kapartma vs cok zamn alıyor o kadar vaktim olmuyor..
ama hiç bi zaman fırın ekmeği gibi olmuyor kek tarzı çörek tarzı bişi oluyorlar..

yarına inş fazlalıklarım gitmiş olur bu günü güzel gecirdim am spor yapamadığımdan pek verilmi olmuyor ..
hem suclu hem guclusun ha ooooo bu neguzel bir yontem bende deneyim
nasılsın bakalım ganfeed...azeri ne yapıyor..çok yoğun heralde bizede resimlerini gösterin düğünün çekin bolbol...
saferanim onun basi karisik o yuzden yok ortalikta pazar gunu kesin gelir fotograflarida koyariz bol bol merak etme sen iyi ki hatirlattin ama benim aklima bile gelmezdiboylede dusuncesiuzim iste

sicak sicak lezzetli olur ama

boşver kız alttan almaya alıştırma...iyi yapmışsın triplemekle...

sıcak sıcak bencede güzeldir ganfede katılıyorum ben yapmiyim en iyisi hepsini yiyebilirim zinhar hayatım kayar...
aşkolsun unutulurmu resim çekmek ....bekleriz tabiii...
yorulduğuna deydimi bari verimli bi gün oldumu..

sarmam meşhurdur zaten kilis işi narekşili acılı falan..... kermes deyince en çok yemek gider bundada öyle oldu en çok yemek satıldı verimliydi yaniii...

ilk aldığımda 1 gün boyunca ekmek yemiştim ve bitirmiştimm

ayy saferanım ben cok severim sarmayı aslında bulgur pirinc oldumu herseyi severim bennn

bir gün buluşursak ben sana yaparım canım...bende çıkıyorum ..yarın görüşürüüüz....

kizarmis ekmek dedinde ondan dedim cemrecim...yagdan kizarmis degilmi.:26::26:.benmi yanlis anladim:78::78::78:
yağda kızarmış ekmekle diet mi olur gülüm yaw

bende yagda kizarmis sandim, ondan dedim migden bulanmiyormu diye:78::78: benim icin odul olur vallaha..ekmege hasret kaldimmmmmm:84::84:

:)

ekmek farketmez ama tahıllı olması tercih edilmeli...

iyiyim canım da biraz yoğunum.. işyerinde işler biraz karışık bu aralar, haftabaşında yurtdışından büyük patron geliyor..
yarın ben de ofiste olmayacağım, sabahtan kilomu bildiririm ama üzgünüm hesaplamalara bu hafta yardımcı olamayacağım..

ayy kızlar çok yorgunum geçmişin hepsini okuyamayacağım... sanırım regl de olucam yakında, karnım ve belim ağrıyo hafiften.. uff c.tesi de misafirim var, tam da zamanını buldu.. en azından pazarı bekleseydi yaa.. inşallah yanlış alarmdır..

bugünkü menüm
kahvaltı: 2 yumurtadan omlet, domates, peynir
ara: 1 adet meyveli yoğurt ( hani şu bağırsaklara iyi geliyo dediklerinden)
ikindi: yarım simit
akşam: ızgara balık, salata, kola (balık pek sevmem, kola yanında iyi gidiyor diye içtim valla)

iyi geceler hepinize...

**7.TAKIM 204. Etap**

tutku2012 (60.3/
cemre2010(57.5/
ceyce(78.5/
saferan(128.2/
azerikizi(56.9/
kirmizigül06(92.4/92.7/-0.3/-0.32%)
doga3(92.9/
frangipani(68.5/
ganfed(58.0/
Julia__(56.2/
Minaver(61.8/
Meyvenull (58.7/

7.TAKIM TOPLAM KILO (869.5/

listeyi eklemeyi neredeyse unutuyordum..evde misafir vardi..gec gittiler. tam yatacaktimki listeler aklima geldi, bir hisimla kalktim yataktan listeyi ekledim yarin giremeyebilirim kizlar..listte size emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…