kiz uzulme sevdiginle olunca guzellesir oralar sen iyisimi sevdiginin gonlunu al adamcagaz senin dogum gununu un utsa canina okurdun kesin
hayırlı olsun canım....
afiyet olsun şimdideeen..arasıra kaçamak lazım dimi....
ooo ekmeğini de kendin yapıyorsun demek....ben istiyorum makinaaa...ablam fırında kendi yapıyor ekmeğini ama şahane oluyor ekşi mayasını bile kendi üretti..int.den bulmuş tarifleri....
hem suclu hem guclusun ha ooooo bu neguzel bir yontem bende deneyimayyy ben tribimi attımm surat yaptım yine hatasını anladı barıstık
yarına inş fazlalıklarım gitmiş olur bu günü güzel gecirdim am spor yapamadığımdan pek verilmi olmuyor ..
saferanim onun basi karisik o yuzden yok ortalikta pazar gunu kesin gelir fotograflarida koyariz bol bol merak etme sen iyi ki hatirlattin ama benim aklima bile gelmezdiboylede dusuncesiuzim istenasılsın bakalım ganfeed...azeri ne yapıyor..çok yoğun heralde bizede resimlerini gösterin düğünün çekin bolbol...
saferanımm valla süper oluyor ekmekler ama cok yediriyor insana dayanamıyorsun ..
ben yapabilsem hiç almazdım fırında yapardım ama yoğurma kapartma vs cok zamn alıyor o kadar vaktim olmuyor..
ama hiç bi zaman fırın ekmeği gibi olmuyor kek tarzı çörek tarzı bişi oluyorlar..
ben bugün çok koşturduuum ya...kermes vardı akşamdan sarma yaptım...sabah pişirdim kermese götürdüm 5 de eve döndüm sonra komşuya çıktım..yeni geldim...
ayyy ben tribimi attımm surat yaptım yine hatasını anladı barıstık
yarına inş fazlalıklarım gitmiş olur bu günü güzel gecirdim am spor yapamadığımdan pek verilmi olmuyor ..
hem suclu hem guclusun ha ooooo bu neguzel bir yontem bende deneyim
sicak sicak lezzetli olur ama
boşver kız alttan almaya alıştırma...iyi yapmışsın triplemekle...
neyse kizlar ben gideyim size iyi aksamlar yarin gorusmek uzere hosca kalinöpüldünüz
sıcak sıcak bencede güzeldir ganfede katılıyorum ben yapmiyim en iyisi hepsini yiyebilirim zinhar hayatım kayar...saferanımm valla süper oluyor ekmekler ama cok yediriyor insana dayanamıyorsun ..
ben yapabilsem hiç almazdım fırında yapardım ama yoğurma kapartma vs cok zamn alıyor o kadar vaktim olmuyor..
ama hiç bi zaman fırın ekmeği gibi olmuyor kek tarzı çörek tarzı bişi oluyorlar..
aşkolsun unutulurmu resim çekmek ....bekleriz tabiii...hem suclu hem guclusun ha ooooo bu neguzel bir yontem bende deneyim
saferanim onun basi karisik o yuzden yok ortalikta pazar gunu kesin gelir fotograflarida koyariz bol bol merak etme sen iyi ki hatirlattin ama benim aklima bile gelmezdiboylede dusuncesiuzim iste
yorulduğuna deydimi bari verimli bi gün oldumu..
neyse kizlar ben gideyim size iyi aksamlar yarin gorusmek uzere hosca kalinöpüldünüz
sıcak sıcak bencede güzeldir ganfede katılıyorum ben yapmiyim en iyisi hepsini yiyebilirim zinhar hayatım kayar...
aşkolsun unutulurmu resim çekmek ....bekleriz tabiii...
sarmam meşhurdur zatenkilis işi narekşili acılı falan..... kermes deyince en çok yemek gider bundada öyle oldu en çok yemek satıldı verimliydi yaniii...
yağda kızarmış ekmekle diet mi olur gülüm yawkizarmis ekmek dedinde ondan dedim cemrecim...yagdan kizarmis degilmi.:26::26:.benmi yanlis anladim:78::78::78:
bende yagda kizarmis sandim, ondan dedim migden bulanmiyormu diye :78::78: benim icin odul olur vallaha..ekmege hasret kaldimmmmmm:84::84:
kiz ama bizim burda turkiyenin ekmegi yokki tost ekmegi olsa olur mu acaba
evet bu hafta bende sira kilo vermeyeni falakaya yatiracam bu hafta .ben geldim sen yoksun kirmizigul ya
kiz fazla yeme ama zaten bu hafta iyice kacirdin bari haftaya toparla sevgilin yesin senin hakkinida
fazla abartma ama hediyeni .sen nerde oturuyorsun gulum ya:26:
helede yumurtali olursa bende cok severim sicak sicak yiyeceksinoff agzim sulandi anlatirken
he ya kiz kaptanim ne oluyor dondurma pizza falan
olsun sen yinede cok kacirma emi
selam kızlar..ben yarına hazır değilim..
bugün evi resmen alıyoruz inşallah.akşamada mini bi kutlama yapıcaz çok kaçırmamaya çalışıcam
amin frangicim, sen nasilsin??
kizlar buyuk ihtimal ben yarin topige giremicem.. oyuzden listeyi aksamdan eklerim...bu hafta sira kimdeydi liste icin..gecen hafta liste yapmistim tarihleriyle..ama ilk kim unuttumusumm:26: gecmise bir bakim....yarin benim kadinin birine isi ogretmem lazim oyuzden butun gun yanimda olacak..isi ogretecegim icinde buraya ugrayamam malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?