Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

buda bir yontem tabi evde bisey bulundurmamak hahahahahaha

gunaydn kizlar acilisi bugun de ben yapayim nasilsiniz.bugun ilk ve son girisim olacak cunku birazdan azerinin sunnet dugunune gidecem aksamada yorgun olurum giremem haberiniz olsun dedim

günaydın sekerlerimm...

ayyy noldu bana bilmiyorum sanırım sporsuzlukdan böyle oldumm..

nys bu sabah kalkınca 1 çilek attım azıma az öncede 1 avuc leblebi yedim..
bu gün nasıl gecer bilmiyorum ama temizlik yapcam tüm gün aksam da az bişi kına gecesi var oraya gidicemm..

öpüldünüz sekerlerimmm

bende ara öğün 1 tane yoğurt yiyeyim bari kızlar

buda bir yontem tabi evde bisey bulundurmamak hahahahahaha
öyle ya olmayınca yiyemezsin
**7.TAKIM 204. Etap** Etap 4.sü

şok oldum sondan 3. falan oluruz diyordum
kızlar haftaya 1. olmaya varmısınız ben 1 kilo hedefliyorummm

4. olmuşuz takımlar dökülmüş anlaşılan 4. olduğumuza göre bu yüzdeyle....

inş.... pazartesi karar veriiriz haftasonu hasarına bağlı....
evet ya hiç beklemiyordum ben 4.lüğü

gunaydn kizlar acilisi bugun de ben yapayim nasilsiniz.bugun ilk ve son girisim olacak cunku birazdan azerinin sunnet dugunune gidecem aksamada yorgun olurum giremem haberiniz olsun dedim

ooohhh döktürün foto isteriz

Son düzenleme:
selam kızlaarr..
dün işte değildim, çok işim vardı.. evde de misafirlerim için hazırlık yaptım.. gece 2de yattım, sabah 7.30 kalktım.. oğlum uyutmadı da :)) sonra ocak annelerinin kahvaltısına katıldım (katıldım ama oğlum sağolsun bir sıcak çay bile içirmedi, beraber oynayalım diye sürekli beni yanına istedi), zeytinburnundan taaa bostancıya gittim, öğlen 2 de eve geldim.. kalan hazırlıklarımı yaptım.. 8 gibi misafirlerim geldi, onları ağırladım.. 11e doğru gittiler.. oğlumu uyuttum... çay demledim içiyorum..
menüm

kahvaltı: omlet, domates, peynir, biraz simit (bunları yaklaşık 1,5 saatte falan yedim)
öğlen: yok
ara: 2 burçak bisküvi
akşam: yok
gece: börek,kek,kurabiye.. ee çayın yanına bu kadar yorgunluktan sonra hakettim.. tamam çok geç bir saat biliyorum ama çook acıktım...

bu arada ben dördüncü olduğumuzu da yeni öğrendim, tebrik ederim... cuma günü sonucumu yazdım ve çıktım, bir daha giremedim topiğe..

şimdi bir bardak daha çay içip yatıcam, iyi geceler kızlaar... yarın da bir taziye ziyareti için şehir dışına gidicez, bana bu haftasonu dinlenme yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…