Selamlar herkeseeeee.izinliydim biliyorsunuz.Sizleri coooook özledim.cok yogun bir hafta gecirdim.kardesim bendeydi.ikide kücük cocugu var.isimiz hic bitmiyordu.birde kiyafet falan almamisti,bizim burda heryerleri dolastik,buradan aldik herseyi.evden sabah cikip aksam giriyorduk valla.ondan sonra gelip temizlik yapiyorduk.eve bir sürü insan gelicekti cünkü sünnet günü.öylede oldu.cooook stresli bir ismis bu yaaa.öldüm bittim.1 hafta hic bisey yemedim,yemeye firsat yoktu ama yinede cuma günü 400 gram ekside ciktim.ne gicik.amaaa sünnet ertesi 55,9 düm.yani dün.55 leri ucundanda olsa gördüm.
herkes cok zayiflamissin,cöpe dönmüssün dedi.ben kendimi halaaa sisman olarak görüyorum ama neyse...elbiseme bayildilar.herkes nerden aldigimi sordu.cok mutlu oldum.amaaaa elbisem iki yerden yirtildi yaaaanlamadim nasil oldu.ama neyse sükür tamir edilecek durumda.akraba dügünü falan olursa yine giymek istiyorum.
esiminde cok hosuna gitti,gitmis sünnetden iki gün önce bana kalin altin bir zincir almis,sünnet hediyesi olarak.sünnet cocugunu ben dogurdum tabiielbiseni giy doya doya bakayim dedi,bende giydim,baktim zincir takiyor boynuma.güzel moral oldu bana.
sünnet günü kosturmaktan anam agladi.hic oturamadim,hic bisey yiyemedim.yaaaa oglumun yemeklerinden tatlilarindan mezelerinden falan hic yiyemedim.istahim yoktu.
eglence bölümünde de kadinlara bir oryantal $ov yaptimetrafimda daire yaptilar,alkis calip islik calip tempo tuttular.ben biraz darbuka havasini güzel oynarimda. en sonundada esimi cagirdik,onunla azeri oynadik,ikimiz sadece.öyle bitirdik.Allah'im herkese nasip etsin insallah,hemde daha güzellerini.
beni soran arkadaslarada cooook cok tesekkür ediyorum,cok seviyorum sizi.cok özledim.foto buraya koysammiki bilmiyorum.ya bir kac saatligine koyup kaldiricam.yada yüzümüzü kapatip koyarim.bakayim.
ama esimle hic foto cektirmemisiz yaaa,cok üzüldüm.bizde eve gelince cektirdik bir kac tane.ondan bir tane eklerim.
ağır bir işin altından kalktın canım tabii yorulursun güle güle kullan kolyeni düğününü de göstersin rabbim
valla ben sunnette gobek attim bide bol bol tikindim ama kizma ya cumaya kadar verecem aldiklarimiGunaydin sekerler....ben hafta sonu kosturmaktan bir hal oldum..burada kralicenin dogumgunuydum butun hollandada bayram vardi, millet eski essiya kiyafet vs. satti..bizde katmer yapabilem icin sac aldiknezamandir yiyemiyorduk cunku annemin katmer yaptigi pizza tavasi kirilmisti..ve dun katmer yedimmm:82::82: kimse kizmasin lutfen hasret kalmistim:78::78: sac sahane pisiriyorrr test edilmistir
Sizler neler yaptiniz?? suan isyerindeyim ve hollandali kadina bugunde isi gostermem gerekiyor...yani firsat buldukca girmeye calisacagim....gecmisede firsat buldukca okuyup cvp verecegim
hepinizi cokkkkk ozledimm
biride benim o kaciranlarinafiyet olsun canımbekliyoruz seni
zaten hafta sonu kaçırmayan yok
bizde seni seviyoruz zaten takimimizda antipatik kimse yok tu tu tu masallah nazar degmesin herkes birbirini seviyor kisisel diyaloglarda bu belli oluyor insallah hic bozulmazgünaydın sekerlerim harika bi bahar sabahı mutluyumcem adrian dan kimler geldi kimler gectiyi dinliyorum sizi seviyorummm
minnos kim tanimiyorum ama dedigin gibiyse gelsin tabibencede gelsin minnosum renklidir neselidir motive edici disiplinlidir .. canım o benimm
kolyen hayirli olsun canim gule gule kullan .insallah dahada guzelleri senin olsun rabbim iyi gunlerde kullanmayi nasip etsinSelamlar herkeseeeee.izinliydim biliyorsunuz.Sizleri coooook özledim.cok yogun bir hafta gecirdim.kardesim bendeydi.ikide kücük cocugu var.isimiz hic bitmiyordu.birde kiyafet falan almamisti,bizim burda heryerleri dolastik,buradan aldik herseyi.evden sabah cikip aksam giriyorduk valla.ondan sonra gelip temizlik yapiyorduk.eve bir sürü insan gelicekti cünkü sünnet günü.öylede oldu.cooook stresli bir ismis bu yaaa.öldüm bittim.1 hafta hic bisey yemedim,yemeye firsat yoktu ama yinede cuma günü 400 gram ekside ciktim.ne gicik.amaaa sünnet ertesi 55,9 düm.yani dün.55 leri ucundanda olsa gördüm.
herkes cok zayiflamissin,cöpe dönmüssün dedi.ben kendimi halaaa sisman olarak görüyorum ama neyse...elbiseme bayildilar.herkes nerden aldigimi sordu.cok mutlu oldum.amaaaa elbisem iki yerden yirtildi yaaaanlamadim nasil oldu.ama neyse sükür tamir edilecek durumda.akraba dügünü falan olursa yine giymek istiyorum.
esiminde cok hosuna gitti,gitmis sünnetden iki gün önce bana kalin altin bir zincir almis,sünnet hediyesi olarak.sünnet cocugunu ben dogurdum tabiielbiseni giy doya doya bakayim dedi,bende giydim,baktim zincir takiyor boynuma.güzel moral oldu bana.
sünnet günü kosturmaktan anam agladi.hic oturamadim,hic bisey yiyemedim.yaaaa oglumun yemeklerinden tatlilarindan mezelerinden falan hic yiyemedim.istahim yoktu.
eglence bölümünde de kadinlara bir oryantal $ov yaptimetrafimda daire yaptilar,alkis calip islik calip tempo tuttular.ben biraz darbuka havasini güzel oynarimda. en sonundada esimi cagirdik,onunla azeri oynadik,ikimiz sadece.öyle bitirdik.Allah'im herkese nasip etsin insallah,hemde daha güzellerini.
beni soran arkadaslarada cooook cok tesekkür ediyorum,cok seviyorum sizi.cok özledim.foto buraya koysammiki bilmiyorum.ya bir kac saatligine koyup kaldiricam.yada yüzümüzü kapatip koyarim.bakayim.
ama esimle hic foto cektirmemisiz yaaa,cok üzüldüm.bizde eve gelince cektirdik bir kac tane.ondan bir tane eklerim.
amin amin allah herkesin dilegini gonlune gore versinağır bir işin altından kalktın canım tabii yorulursun güle güle kullan kolyeni düğününü de göstersin rabbim
kiz umutsuz yasanmaz ne guzel iste hepimizin onunde bir hedef oluyor hep alla umutsuz etmesin hic birinizisagol canim.Amin Amin. insallah önce bir okudugunu göreyim.cok güzel meslekler secmelerini istiyorum cocuklarimin insallah.ondan sonrada dügünlerini görsem.
gerci biz insalnlar hep birseyleri bekleyerek yasiyoruz.onu görsem bunu görsem diye.Allah herkesin güzel dileklerin kabul etsin insallah.
evet profile koy o daha iyi olacak galibaazerim geldi gecti ne güzel eğlenmişsiniz profiline ekle bari fotolarıda ordan bakalım burada kalmasın hem ordan istediğin zaman silerdin..
biz de seni özledik tatlııım....ben haftasonu kaçırmadııım...kaçıranlar hemen toparlansın cuma ya derece yapalııım...hadi kızlar...herşey 7. takım içiiiin.....Gunaydin sekerler....ben hafta sonu kosturmaktan bir hal oldum..burada kralicenin dogumgunuydum butun hollandada bayram vardi, millet eski essiya kiyafet vs. satti..bizde katmer yapabilem icin sac aldiknezamandir yiyemiyorduk cunku annemin katmer yaptigi pizza tavasi kirilmisti..ve dun katmer yedimmm:82::82: kimse kizmasin lutfen hasret kalmistim:78::78: sac sahane pisiriyorrr test edilmistir
Sizler neler yaptiniz?? suan isyerindeyim ve hollandali kadina bugunde isi gostermem gerekiyor...yani firsat buldukca girmeye calisacagim....gecmisede firsat buldukca okuyup cvp verecegim
hepinizi cokkkkk ozledimm
oooh hep böyle mutlu ol canım ....cuma ya hazırlan bu mutlulukla kilolarıda veeeer....günaydın sekerlerim harika bi bahar sabahı mutluyumcem adrian dan kimler geldi kimler gectiyi dinliyorum sizi seviyorummm
gelsiiiin...ama 4. takımda niye böyle azalma oldu ki...bir şeymi vaaar....evet azerinin sünnet düğününden resimleri bekliyoruzzzz
gülüm boşver bende yedimmm
bide gülüm senden bi isteğimiz varminnos takıma girmek istiyor kabul edersen . takım suanda 12 kişi biliyorum ama daha önce 13 kişi olan takımlar oldu ondan soruyorum senin insiyatifinde yani kabul edersen böyle bi siteğimiz var
ah canım ne güzel hep böyle mutlu ol evlatlarınla eşinle....resimleri albüme koy sonra kaldırırsın bi bakalım ya merak ettim valla....Selamlar herkeseeeee.izinliydim biliyorsunuz.Sizleri coooook özledim.cok yogun bir hafta gecirdim.kardesim bendeydi.ikide kücük cocugu var.isimiz hic bitmiyordu.birde kiyafet falan almamisti,bizim burda heryerleri dolastik,buradan aldik herseyi.evden sabah cikip aksam giriyorduk valla.ondan sonra gelip temizlik yapiyorduk.eve bir sürü insan gelicekti cünkü sünnet günü.öylede oldu.cooook stresli bir ismis bu yaaa.öldüm bittim.1 hafta hic bisey yemedim,yemeye firsat yoktu ama yinede cuma günü 400 gram ekside ciktim.ne gicik.amaaa sünnet ertesi 55,9 düm.yani dün.55 leri ucundanda olsa gördüm.
kız ganfiiiş sen azeri nin yerinedemi yedin yemekleri...hemen toparlan cumaya derece yapıcaaaz....s.a kizlar nasilsiniz .ben harikayim hafta sonu acayip kacamak yaptim kimseciklerde gormedi ama insallahn cumaya kadar geri gelen kilolari verebilirim
valla ben sunnette gobek attim bide bol bol tikindim ama kizma ya cumaya kadar verecem aldiklarimi
biride benim o kaciranlarin
bizde seni seviyoruz zaten takimimizda antipatik kimse yok tu tu tu masallah nazar degmesin herkes birbirini seviyor kisisel diyaloglarda bu belli oluyor insallah hic bozulmaz
minnos kim tanimiyorum ama dedigin gibiyse gelsin tabi
kolyen hayirli olsun canim gule gule kullan .insallah dahada guzelleri senin olsun rabbim iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin
amin amin allah herkesin dilegini gonlune gore versin
kiz umutsuz yasanmaz ne guzel iste hepimizin onunde bir hedef oluyor hep alla umutsuz etmesin hic birinizi
evet profile koy o daha iyi olacak galiba
azerrri gitmesiiin ...slm kızlar.
azericim gözün aydın canım güzel bir telaşeyide atlatmışsın. artık senide burdan mezun edeceğiz herhalde.
selam arkadaşlar..haftasonum yoğun geçti..şimdi oturduğumuz evi ve taşınacağımız evi boyadık..eksikleri tamamladık alışveriş yaptık..benim şu an için takıma bir faydam dokunmaz..ayrılmak istiyorum izninizle..ama 1 ay falan bekleriz dersenizde iznede ayırabilirsiniz..
azerim çok sevindim canım güzel geçmesine..atlattın şükür..allah daha güzel günlerini göstersin yavrularının inş.
kızlaaar nerdesiiiniz.....:92::92::92:beni gören gelsiiin....
kolay gelsin birde ben ev bulsaydımoturduğun evde boya olması baya bi sıkıntı oluyor küçük çocukla
1 aysa izin al sadece ayrılmana gerek yok bence gülümede soralım...toparlanınca geri gelirsin...selam arkadaşlar..haftasonum yoğun geçti..şimdi oturduğumuz evi ve taşınacağımız evi boyadık..eksikleri tamamladık alışveriş yaptık..benim şu an için takıma bir faydam dokunmaz..ayrılmak istiyorum izninizle..ama 1 ay falan bekleriz dersenizde iznede ayırabilirsiniz..
azerim çok sevindim canım güzel geçmesine..atlattın şükür..allah daha güzel günlerini göstersin yavrularının inş.
:92::92::92::92:
aynen canim azeri yemedi hepsini bana verdi gecen hafta bir kilo verince kiskandi zaar ondan bana sabotaj yaptibiz de seni özledik tatlııım....ben haftasonu kaçırmadııım...kaçıranlar hemen toparlansın cuma ya derece yapalııım...hadi kızlar...herşey 7. takım içiiiin.....
oooh hep böyle mutlu ol canım ....cuma ya hazırlan bu mutlulukla kilolarıda veeeer....
gelsiiiin...ama 4. takımda niye böyle azalma oldu ki...bir şeymi vaaar....
ah canım ne güzel hep böyle mutlu ol evlatlarınla eşinle....resimleri albüme koy sonra kaldırırsın bi bakalım ya merak ettim valla....
kız ganfiiiş sen azeri nin yerinedemi yedin yemekleri...hemen toparlan cumaya derece yapıcaaaz....
azerrri gitmesiiin ...
ahada geldim hic gormemmi seni canim benimkızlaaar nerdesiiiniz.....:92::92::92:beni gören gelsiiin....
ay ayrilma bi ay neki hemencecik gecer ayrilma sen izinli kal islerini yoluna koyunca kaldigin yerdxen devam derizselam arkadaşlar..haftasonum yoğun geçti..şimdi oturduğumuz evi ve taşınacağımız evi boyadık..eksikleri tamamladık alışveriş yaptık..benim şu an için takıma bir faydam dokunmaz..ayrılmak istiyorum izninizle..ama 1 ay falan bekleriz dersenizde iznede ayırabilirsiniz..
insalla gonlune gore bir evde sen bulursun ama gercekten ev isi zor be gulum alllah herkese bu konuda kolaylik versinkolay gelsin birde ben ev bulsaydımoturduğun evde boya olması baya bi sıkıntı oluyor küçük çocukla
boya kokusunda kalmamaniz iyi olmus annenler yakinda ne guzel benimkiler degil sehir ulker otesinde ailemeşim bi iki duvarı kablo sökücem diye patlatmıştı cnm giriş ve salonu boyadık sadece allahtan..biz oğlumla annemde kaldık zaten 2 gün boya kokusuna maruz kalmamak için..eşimde boyamış temizlemiş bıraktığım gibi buldum çok şükür
allah seninde gönlüne göre verir inş..büyük yorgunluklar beni bekliyo ama tatlı yorgunluk bunlar..
tutkucum kolay gelsin canımmm...
baya zorluyor ev işleri insanı ama sonuc güzel olunca değiyor..
1 aysa izin al sadece ayrılmana gerek yok bence gülümede soralım...toparlanınca geri gelirsin...
hadeee...don sutyen kappan sallasııın....doğaa bahar geldimi memleketimeee....çıktımı taze soğanlar sarmısaklar...
don sütyen demişken benim dar gelen çamaşırlarım vardı hele bi sütyen bi kaç saattan fazla dayanamıyordum amaaaa şu an üzerimde raahaaat rahattt giyiyorumbiraz irade bulsam bi yerlerden kıyafetlerime kavuşacaam amaaa
ooohh görsen köfte yapasın gelirkilise gitmiştik ya geçenlerde gelirken marullar daha topraklarıyla duruyordu tazecik aldık kısır yapmıştım o gün
tutku,doga nasilsiniz kizlar . tutkucugum ev isi nasil gidiyor .dogacigim sen ne yapiyorsun sende hafta sonu kazazedelerindenmisin(ben oyleyimde)neyse cumaya toparlanirim insallah bana cumaya kadar yemek yasak
evet gercekten degiyor .meyvecimm insallah bir arada senin ev telasini yasarizdugunden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?