Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ağır bir işin altından kalktın canım tabii yorulursun güle güle kullan kolyeni düğününü de göstersin rabbim

ağır bir işin altından kalktın canım tabii yorulursun güle güle kullan kolyeni düğününü de göstersin rabbim

sagol canim.Amin Amin. insallah önce bir okudugunu göreyim.cok güzel meslekler secmelerini istiyorum cocuklarimin insallah.ondan sonrada dügünlerini görsem.
gerci biz insalnlar hep birseyleri bekleyerek yasiyoruz.onu görsem bunu görsem diye.Allah herkesin güzel dileklerin kabul etsin insallah.

azerim geldi gecti ne güzel eğlenmişsiniz profiline ekle bari fotolarıda ordan bakalım burada kalmasın hem ordan istediğin zaman silerdin..

s.a kizlar nasilsiniz .ben harikayim hafta sonu acayip kacamak yaptim kimseciklerde gormedi ama insallahn cumaya kadar geri gelen kilolari verebilirim
valla ben sunnette gobek attim bide bol bol tikindim ama kizma ya cumaya kadar verecem aldiklarimi
afiyet olsun canım bekliyoruz seni
zaten hafta sonu kaçırmayan yok
biride benim o kaciranlarin
günaydın sekerlerim harika bi bahar sabahı mutluyum cem adrian dan kimler geldi kimler gectiyi dinliyorum sizi seviyorummm
bizde seni seviyoruz zaten takimimizda antipatik kimse yok tu tu tu masallah nazar degmesin herkes birbirini seviyor kisisel diyaloglarda bu belli oluyor insallah hic bozulmaz
bencede gelsin minnosum renklidir neselidir motive edici disiplinlidir .. canım o benimm
minnos kim tanimiyorum ama dedigin gibiyse gelsin tabi
kolyen hayirli olsun canim gule gule kullan .insallah dahada guzelleri senin olsun rabbim iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin
amin amin allah herkesin dilegini gonlune gore versin
kiz umutsuz yasanmaz ne guzel iste hepimizin onunde bir hedef oluyor hep alla umutsuz etmesin hic birinizi
azerim geldi gecti ne güzel eğlenmişsiniz profiline ekle bari fotolarıda ordan bakalım burada kalmasın hem ordan istediğin zaman silerdin..
evet profile koy o daha iyi olacak galiba

slm kızlar.

azericim gözün aydın canım güzel bir telaşeyide atlatmışsın. artık senide burdan mezun edeceğiz herhalde.

biz de seni özledik tatlııım....ben haftasonu kaçırmadııım...kaçıranlar hemen toparlansın cuma ya derece yapalııım...hadi kızlar...herşey 7. takım içiiiin.....
günaydın sekerlerim harika bi bahar sabahı mutluyum cem adrian dan kimler geldi kimler gectiyi dinliyorum sizi seviyorummm
oooh hep böyle mutlu ol canım ....cuma ya hazırlan bu mutlulukla kilolarıda veeeer....
gelsiiiin...ama 4. takımda niye böyle azalma oldu ki...bir şeymi vaaar....
ah canım ne güzel hep böyle mutlu ol evlatlarınla eşinle....resimleri albüme koy sonra kaldırırsın bi bakalım ya merak ettim valla....
kız ganfiiiş sen azeri nin yerinedemi yedin yemekleri...hemen toparlan cumaya derece yapıcaaaz....
slm kızlar.

azericim gözün aydın canım güzel bir telaşeyide atlatmışsın. artık senide burdan mezun edeceğiz herhalde.
azerrri gitmesiiin ...

kızlaaar nerdesiiiniz.....:92::92::92:beni gören gelsiiin....

selam arkadaşlar..haftasonum yoğun geçti..şimdi oturduğumuz evi ve taşınacağımız evi boyadık..eksikleri tamamladık alışveriş yaptık..benim şu an için takıma bir faydam dokunmaz..ayrılmak istiyorum izninizle..ama 1 ay falan bekleriz dersenizde iznede ayırabilirsiniz..

azerim çok sevindim canım güzel geçmesine..atlattın şükür..allah daha güzel günlerini göstersin yavrularının inş.

kolay gelsin birde ben ev bulsaydım oturduğun evde boya olması baya bi sıkıntı oluyor küçük çocukla

kolay gelsin birde ben ev bulsaydım oturduğun evde boya olması baya bi sıkıntı oluyor küçük çocukla

eşim bi iki duvarı kablo sökücem diye patlatmıştı cnm giriş ve salonu boyadık sadece allahtan..biz oğlumla annemde kaldık zaten 2 gün boya kokusuna maruz kalmamak için..eşimde boyamış temizlemiş bıraktığım gibi buldum çok şükür

allah seninde gönlüne göre verir inş..büyük yorgunluklar beni bekliyo ama tatlı yorgunluk bunlar..

1 aysa izin al sadece ayrılmana gerek yok bence gülümede soralım...toparlanınca geri gelirsin...
:92::92::92::92:

hadeee...don sutyen kappan sallasııın....doğaa bahar geldimi memleketimeee....çıktımı taze soğanlar sarmısaklar...

aynen canim azeri yemedi hepsini bana verdi gecen hafta bir kilo verince kiskandi zaar ondan bana sabotaj yapti
kızlaaar nerdesiiiniz.....:92::92::92:beni gören gelsiiin....
ahada geldim hic gormemmi seni canim benim
ay ayrilma bi ay neki hemencecik gecer ayrilma sen izinli kal islerini yoluna koyunca kaldigin yerdxen devam deriz
insalla gonlune gore bir evde sen bulursun ama gercekten ev isi zor be gulum alllah herkese bu konuda kolaylik versin
boya kokusunda kalmamaniz iyi olmus annenler yakinda ne guzel benimkiler degil sehir ulker otesinde ailem
tutkucum kolay gelsin canımmm...

baya zorluyor ev işleri insanı ama sonuc güzel olunca değiyor..

evet gercekten degiyor .meyvecimm insallah bir arada senin ev telasini yasarizdugunden sonra

don sütyen demişken benim dar gelen çamaşırlarım vardı hele bi sütyen bi kaç saattan fazla dayanamıyordum amaaaa şu an üzerimde raahaaat rahattt giyiyorum biraz irade bulsam bi yerlerden kıyafetlerime kavuşacaam amaaa
ooohh görsen köfte yapasın gelirkilise gitmiştik ya geçenlerde gelirken marullar daha topraklarıyla duruyordu tazecik aldık kısır yapmıştım o gün

tutku,doga nasilsiniz kizlar . tutkucugum ev isi nasil gidiyor .dogacigim sen ne yapiyorsun sende hafta sonu kazazedelerindenmisin(ben oyleyimde)neyse cumaya toparlanirim insallahbana cumaya kadar yemek yasak

ohhhh afiyet olsun tazecik nede guzel tadi vardir simdi o marullarin
:128:

tutku,doga nasilsiniz kizlar . tutkucugum ev isi nasil gidiyor .dogacigim sen ne yapiyorsun sende hafta sonu kazazedelerindenmisin(ben oyleyimde)neyse cumaya toparlanirim insallahbana cumaya kadar yemek yasak

anladınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…