Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar hepinize merhabalar hafta sonu ablamlara gittim onlarda internet var diye o da bozulmuş giremedim çok özür dilerim zaten sadece 200 gr vermişim

afiyet olsun canım sonra telafi edersin bu arada kolay gelsin sana

s.a kizlarbu hafta nobetci benim galiba bu gunde ben yaptim acilisi dun cok guzeldi eglendik azerikizinin sunnet dugununde ama malesef yemekleri fazla kacirdim bu sabahta misafirim vardi kahvaltiya yine cok yedim bu hafta hic umutlu degilim ama yinede kalan 5 gunu asiri SIKI tutacam diyeti injsallah 500 gr verebilirim ama yinede belli degil iste.:26:

öyle ya olmayınca yiyemezsin

şok oldum sondan 3. falan oluruz diyordum

evet ya hiç beklemiyordum ben 4.lüğü

ooohhh döktürün foto isteriz
evet ya az daha siksadik 1. olurduk kesin gecen hafta dokulmus takimlarfoto cektik azeri koyacak resimleri hemde ne dokturduk
aman bayagi yorucu bi haftaymis sana kolay gelsin canim

selam kızlar ancak gelebildim tüm gün dısardaydım yediklerimi sormayınn
askımla gezdim yedim içtim merak etmeyin cumaya kadar 5 g 5 ypcam vee cumaya damgamı vurucammm

eee sizler neler yaptını bakımmm

evet ya az daha siksadik 1. olurduk kesin gecen hafta dokulmus takimlarfoto cektik azeri koyacak resimleri hemde ne dokturduk

aman bayagi yorucu bi haftaymis sana kolay gelsin canim
resiim..resiiim....
ben hasta oldum karnım çok ağrıyor ve canım çok felaket şekilde tatlı çekiyor

geçmiş olsuuun...

azeriii...gördüm seni....hayırlı olsun düğününüüüüz......resimleri koyda göreliiim...iyice döktürmüşsünüz haberleri aldık ganfedden....

Gunaydin sekerler....ben hafta sonu kosturmaktan bir hal oldum..burada kralicenin dogumgunuydum butun hollandada bayram vardi, millet eski essiya kiyafet vs. satti..bizde katmer yapabilem icin sac aldik nezamandir yiyemiyorduk cunku annemin katmer yaptigi pizza tavasi kirilmisti..ve dun katmer yedimmm:82::82: kimse kizmasin lutfen hasret kalmistim:78::78: sac sahane pisiriyorrr test edilmistir

Sizler neler yaptiniz?? suan isyerindeyim ve hollandali kadina bugunde isi gostermem gerekiyor...yani firsat buldukca girmeye calisacagim....gecmisede firsat buldukca okuyup cvp verecegim
hepinizi cokkkkk ozledimm

Son düzenleme:

afiyet olsun canım bekliyoruz seni
zaten hafta sonu kaçırmayan yok

günaydın sekerlerim harika bi bahar sabahı mutluyum cem adrian dan kimler geldi kimler gectiyi dinliyorum sizi seviyorummm

evet azerinin sünnet düğününden resimleri bekliyoruzzzz

gülüm boşver bende yedimmm

bide gülüm senden bi isteğimiz var minnos takıma girmek istiyor kabul edersen . takım suanda 12 kişi biliyorum ama daha önce 13 kişi olan takımlar oldu ondan soruyorum senin insiyatifinde yani kabul edersen böyle bi siteğimiz var

günaydın sekerlerim harika bi bahar sabahı mutluyum cem adrian dan kimler geldi kimler gectiyi dinliyorum sizi seviyorummm

gelsiiinnnnnn kırmızım

Selamlar herkeseeeee.izinliydim biliyorsunuz.Sizleri coooook özledim.cok yogun bir hafta gecirdim.kardesim bendeydi.ikide kücük cocugu var.isimiz hic bitmiyordu.birde kiyafet falan almamisti,bizim burda heryerleri dolastik,buradan aldik herseyi.evden sabah cikip aksam giriyorduk valla.ondan sonra gelip temizlik yapiyorduk.eve bir sürü insan gelicekti cünkü sünnet günü.öylede oldu.cooook stresli bir ismis bu yaaa.öldüm bittim.1 hafta hic bisey yemedim,yemeye firsat yoktu ama yinede cuma günü 400 gram ekside ciktim.ne gicik.amaaa sünnet ertesi 55,9 düm.yani dün.55 leri ucundanda olsa gördüm.
herkes cok zayiflamissin,cöpe dönmüssün dedi.ben kendimi halaaa sisman olarak görüyorum ama neyse...elbiseme bayildilar.herkes nerden aldigimi sordu.cok mutlu oldum.amaaaa elbisem iki yerden yirtildi yaaaanlamadim nasil oldu.ama neyse sükür tamir edilecek durumda.akraba dügünü falan olursa yine giymek istiyorum.
esiminde cok hosuna gitti,gitmis sünnetden iki gün önce bana kalin altin bir zincir almis,sünnet hediyesi olarak.sünnet cocugunu ben dogurdum tabiielbiseni giy doya doya bakayim dedi,bende giydim,baktim zincir takiyor boynuma.güzel moral oldu bana.
sünnet günü kosturmaktan anam agladi.hic oturamadim,hic bisey yiyemedim.yaaaa oglumun yemeklerinden tatlilarindan mezelerinden falan hic yiyemedim.istahim yoktu.
eglence bölümünde de kadinlara bir oryantal $ov yaptimetrafimda daire yaptilar,alkis calip islik calip tempo tuttular.ben biraz darbuka havasini güzel oynarimda.en sonundada esimi cagirdik,onunla azeri oynadik,ikimiz sadece.öyle bitirdik.Allah'im herkese nasip etsin insallah,hemde daha güzellerini.
beni soran arkadaslarada cooook cok tesekkür ediyorum,cok seviyorum sizi.cok özledim.foto buraya koysammiki bilmiyorum.ya bir kac saatligine koyup kaldiricam.yada yüzümüzü kapatip koyarim.bakayim.
ama esimle hic foto cektirmemisiz yaaa,cok üzüldüm.bizde eve gelince cektirdik bir kac tane.ondan bir tane eklerim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…