selam kızlaarr..
dün işte değildim, çok işim vardı.. evde de misafirlerim için hazırlık yaptım.. gece 2de yattım, sabah 7.30 kalktım.. oğlum uyutmadı da :)) sonra ocak annelerinin kahvaltısına katıldım (katıldım ama oğlum sağolsun bir sıcak çay bile içirmedi, beraber oynayalım diye sürekli beni yanına istedi), zeytinburnundan taaa bostancıya gittim, öğlen 2 de eve geldim.. kalan hazırlıklarımı yaptım.. 8 gibi misafirlerim geldi, onları ağırladım.. 11e doğru gittiler.. oğlumu uyuttum... çay demledim içiyorum..
menüm
kahvaltı: omlet, domates, peynir, biraz simit (bunları yaklaşık 1,5 saatte falan yedim)
öğlen: yok
ara: 2 burçak bisküvi
akşam: yok
gece: börek,kek,kurabiye.. ee çayın yanına bu kadar yorgunluktan sonra hakettim.. tamam çok geç bir saat biliyorum ama çook acıktım...
bu arada ben dördüncü olduğumuzu da yeni öğrendim, tebrik ederim... cuma günü sonucumu yazdım ve çıktım, bir daha giremedim topiğe..
şimdi bir bardak daha çay içip yatıcam, iyi geceler kızlaar... yarın da bir taziye ziyareti için şehir dışına gidicez, bana bu haftasonu dinlenme yok...
evet ya az daha siksadik 1. olurduk kesin gecen hafta dokulmus takimlarfoto cektik azeri koyacak resimleriöyle ya olmayınca yiyemezsin
şok oldum sondan 3. falan oluruz diyordum
evet ya hiç beklemiyordum ben 4.lüğü
ooohhh döktürün foto isteriz
aman bayagi yorucu bi haftaymis sana kolay gelsin canimselam kızlaarr..
dün işte değildim, çok işim vardı.. evde de misafirlerim için hazırlık yaptım.. gece 2de yattım, sabah 7.30 kalktım.. oğlum uyutmadı da :)) sonra ocak annelerinin kahvaltısına katıldım (katıldım ama oğlum sağolsun bir sıcak çay bile içirmedi, beraber oynayalım diye sürekli beni yanına istedi), zeytinburnundan taaa bostancıya gittim, öğlen 2 de eve geldim.. kalan hazırlıklarımı yaptım.. 8 gibi misafirlerim geldi, onları ağırladım.. 11e doğru gittiler.. oğlumu uyuttum... çay demledim içiyorum..
menüm
kahvaltı: omlet, domates, peynir, biraz simit (bunları yaklaşık 1,5 saatte falan yedim)
öğlen: yok
ara: 2 burçak bisküvi
akşam: yok
gece: börek,kek,kurabiye.. ee çayın yanına bu kadar yorgunluktan sonra hakettim.. tamam çok geç bir saat biliyorum ama çook acıktım...
bu arada ben dördüncü olduğumuzu da yeni öğrendim, tebrik ederim... cuma günü sonucumu yazdım ve çıktım, bir daha giremedim topiğe..
şimdi bir bardak daha çay içip yatıcam, iyi geceler kızlaar... yarın da bir taziye ziyareti için şehir dışına gidicez, bana bu haftasonu dinlenme yok...
selam kızlar ancak gelebildim tüm gün dısardaydım yediklerimi sormayınn
askımla gezdim yedim içtimmerak etmeyin cumaya kadar 5 g 5 ypcam vee cumaya damgamı vurucammm
eee sizler neler yaptını bakımmm
resiim..resiiim....evet ya az daha siksadik 1. olurduk kesin gecen hafta dokulmus takimlarfoto cektik azeri koyacak resimlerihemde ne dokturduk
aman bayagi yorucu bi haftaymis sana kolay gelsin canim
ben hasta oldum karnım çok ağrıyor ve canım çok felaket şekilde tatlı çekiyor
nasılsın bakalım julıa...
Gunaydin sekerler....ben hafta sonu kosturmaktan bir hal oldum..burada kralicenin dogumgunuydum butun hollandada bayram vardi, millet eski essiya kiyafet vs. satti..bizde katmer yapabilem icin sac aldiknezamandir yiyemiyorduk cunku annemin katmer yaptigi pizza tavasi kirilmisti..ve dun katmer yedimmm:82::82: kimse kizmasin lutfen hasret kalmistim:78::78: sac sahane pisiriyorrr test edilmistir
Sizler neler yaptiniz?? suan isyerindeyim ve hollandali kadina bugunde isi gostermem gerekiyor...yani firsat buldukca girmeye calisacagim....gecmisede firsat buldukca okuyup cvp verecegim
hepinizi cokkkkk ozledimm
günaydın sekerlerim harika bi bahar sabahı mutluyumcem adrian dan kimler geldi kimler gectiyi dinliyorum sizi seviyorummm
gelsiiinnnnnn kırmızımevet azerinin sünnet düğününden resimleri bekliyoruzzzz
gülüm boşver bende yedimmm
bide gülüm senden bi isteğimiz varminnos takıma girmek istiyor kabul edersen . takım suanda 12 kişi biliyorum ama daha önce 13 kişi olan takımlar oldu ondan soruyorum senin insiyatifinde yani kabul edersen böyle bi siteğimiz var
gelsiiinnnnnn kırmızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?