Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın nill
harbiden o ney kız 1 elma 1 portakal aşmışsın kendini
hayırdır bi durumlar mı var acaba
menü gayet güzel için dışın ıspanak olmuş dün

ayyyy akşam dayak yemiş gibi yataga bile zor gittim 1 haftaya alışır sanırım degilmi ?
benim biraz uzun sürdü.bel ile diz arası yıgılma var bende knie up diyorya leslie dizimi yukarı kaldırıp indirmeye alışmam zor oldu.bi seferinde kızımda gaz verdi yukarı anne daha yukarı

Nare83 sabah ılık limonlu suyu hiç denedin mi kazbılık ve şişlik için.geçen bi site paylaştım orda sağlıkla ilglii videolarda vardı.aç karna ılık limonlu su barsakları temizler diye .bende işe yarıyor.tek sorunum tansiyonumu da düşüyor.

Hayirli sabahlar güzel insanlar yarin 3 aylara giriyoruz Rabbim hakkini verenlerden eylesin ins.eger basarabilirsem carsamba persembe cuma oruca niyetlenicem.
ayyy evet unutmusum keşke müsait olsam orucla girmek isterdim.hepimize güzel günler olsun.

Canım benimmm günaydınnn sabah elma sirkeli ılık suyumu içtim sağlıklıda beslendim.Öğlen 2 ince dlm çavdar ekmeği tost yaptım 2 domates 1 salata ile öğlen hüpleteceğim

günaydın nill
harbiden o ney kız 1 elma 1 portakal aşmışsın kendini
hayırdır bi durumlar mı var acaba
menü gayet güzel için dışın ıspanak olmuş dün

Yok Begüş ya daha yeni regl bitti nasıl olcek Öyle oldu ya ıspanakta kalmasın dedim yoksa ton balık yapacaktım bu akşama artık

içiyordum cnm yok etki etmiyorrr hiççç
önceden içerdimm , şimdi içmiyorum ama aslında yine içebilirim
çörek otu yagımın arkasından

Ayy spor yapamiyorum diye cook uzuluyorum cook ...dun parkta 30 dakika yurudum ayagim sismedi iyilesti mi acep....bugun yürüyüş bandinda 45 dakika bi yuruyeyim...sauna kemerimi takayim ustune sauna esofmanlarimi giydim miiii ohhh terler bassın adayi haha)) baska turlu terleyemiyorum bi tek bunlari giyince saglam terliyorum..

bence yinede çok fazla yürüme adaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…