Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çocuklar etkilenmesin hiçbir şeyden masum kuzular Allahım hepsini korusun evet canım mevsim geçişi etkiliyor hepimizi

Günaydın arkadaşlar bugün izin günüm ve saçlarımı boyatıyorum sonrada üstüme başıma bişeyler alıcam kız da kreşte hava da güzel olursa bol bol yürüyeceğim.cumaya bol eksi lazım
ayy ne güzel bende gölge yaptırıcam fırsatım olmadı hiç
şimdiden güle güle kullan saçlarını

Kafandan yapamayacağımı at canım sen yaparsın yavaş yavaş arttır bende öyleydim

Yürüyüş bandı sert v yüzeysiz bi zemin adacım. Ayağına kötü gelebilir. Yapma derim. Açık hava da dene

birazda alt kattakınden çekiniyorum ha geldi ha gelecek kapıma diye
hoplayıp zıplayamıyorum o zamanda kasılıyorum

Kuzummm geceleri uykumdan nefessiz kalarak uyanıyorum kendime gelmem nefesimi düzene sokmam saatleri alıyoor.Ataklarım fazlalaştı ondna bir gideyim dedimdi.
Ay kuzum geçmiş olsun dikkat et uyku apnesi mi varki acaba hemen git dra lütfen kuzum ihmal etme nolur

Benim de saçım uzadı bayağı kestirmek istiyorum da, eşim uçlarından aldır sadece diyor röfle yada gölge de yaptırmak istiyorum da 1-1,5 ay sonra falan yaptıririm sanırım

saydın tunalıda bir kuför var muazzam kesim yapıyor dügün sonrası bende oraya gidecegimmm...

3 porsiyon meyve çok tatlım evet ... ve lütfen kahvaltı yap ...
Kahvaltısız güne mi başlanır yahuuuu ?

Günaydın demiş miydim

Hayirli sabahlar güzel insanlar yarin 3 aylara giriyoruz Rabbim hakkini verenlerden eylesin ins.eger basarabilirsem carsamba persembe cuma oruca niyetlenicem.

Aminnnn . Rabbim kabul etsin mumum ...

Aman dikkat tatlım zorlamadan e mi ?
kokularla ilgili de fikrimi biliyorsun :)) saç düşüyor o kadının yaptıklarına hep

Kizlarr süper bir karar aldim hayatımdaki kötü alışkanlığımi birakiyorum insallahh yaniiidiyimm siz anlayinn

anaaaaaaam çoook sevindimmmm ...darısı başımaaaaaaaaaaaa.

Auscum keşke devam ettirebilsem..spora git gel duş 1.5 saat...eve gelmem 7 ye yakın..yaratacağım artık zaman..dün akşamki spordan sonra gün içindeki bitkinliğim gitti zımba gibiyim şuan..

ya değil mi ? insan yorulacak sanıyor ma müthiş enerji oluyor ...

Günaydın arkadaşlar bugün izin günüm ve saçlarımı boyatıyorum sonrada üstüme başıma bişeyler alıcam kız da kreşte hava da güzel olursa bol bol yürüyeceğim.cumaya bol eksi lazım

Hmmmmm ne rekten ne renge dönüyor saçlar canım ?

Selam kızlar hastaneye geldim kolum için araştırma hastanesine tam bir ana baba yuvası Allah herkesin yardımcısı olsun

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn .

Ya en bi sevdiğim yeşil tonu ...mimuya da pek yakışmış :)

kaptanım bir an böyle yaptın sandım

beğendiğine sevindim,

yok yok beğendim ... o göbek ölçüsü inecek

günaydın kızlar, bu gün baya baya motiveyim, inanır mısınız sanki 10 kilo vermişim gibi rahatladım, devamı gelir inşallah.

İşte buuuu ... o motive gelince sıkı sıkı tutun onu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…