Günaydın şekerler, bahardan sanırım uyanıyorum ama gözümü açamıyorumyataktan çıkamıyorum 2-3 gündür
Selam kızlar hastaneye geldim kolum için araştırma hastanesine tam bir ana baba yuvası Allah herkesin yardımcısı olsun
Çocuklar etkilenmesin hiçbir şeyden masum kuzularAhhh canim o hepimizde vaarrr..bi bahar kizimi etkilemiyor hatta baharla birlikte 7 de uyanir olduuuu cocuklari etkilemiyor bu bahar))normalde gece uyanirdim doner döner uyuyamazdim son bir haftadir gözümü kapatiyom bide aciyom sabah olmusss bu durumdayim haha
ayy ne güzel bende gölge yaptırıcam fırsatım olmadı hiçGünaydın arkadaşlar bugün izin günüm ve saçlarımı boyatıyorum sonrada üstüme başıma bişeyler alıcam kız da kreşte hava da güzel olursa bol bol yürüyeceğim.cumaya bol eksi lazım
Keşke benim de öyle olsa Begüm'üm, maşallah ne güzelayy bu bahar bende tam tersi etki yapar sabah ezanıyla gözlerim açlıyo
Kafandan yapamayacağımı at canım sen yaparsın yavaş yavaş arttır bende öyleydim
Yürüyüş bandı sert v yüzeysiz bi zemin adacım. Ayağına kötü gelebilir. Yapma derim. Açık hava da dene
Geçmiş olsun kuzum ♡♡ Rabbim şifa versinSelam kızlar hastaneye geldim kolum için araştırma hastanesine tam bir ana baba yuvası Allah herkesin yardımcısı olsun
Kuzummm geceleri uykumdan nefessiz kalarak uyanıyorum kendime gelmem nefesimi düzene sokmam saatleri alıyoor.Ataklarım fazlalaştı ondna bir gideyim dedimdi.Hayırdır çipilim dr.a neden gidiyorsun ?önemli birşeyin yoktur inşallah♡♡
Evettt inşallahh kuzumm bırakacagımmmmaaaa sende mi.bırak tabi.
Ay kuzum geçmiş olsun dikkat etKuzummm geceleri uykumdan nefessiz kalarak uyanıyorum kendime gelmem nefesimi düzene sokmam saatleri alıyoor.Ataklarım fazlalaştı ondna bir gideyim dedimdi.
yazı hatırlatman iyi oluyor masum, neyse ki daha vaktimiz var, geç kalmış sayılmayızGunaydinnnnnnnnn
Sanırım güneşli bı Ankara olacak bugün
Yaz geldi kacinilmaz artıkkilolar duruyor
Teşekkür ederim canım sağol inşallah bende beyazlarım için boyayacağım da inşallah fazla koyu yapmaZlar sana da ombre de çok yakışır Emin'imayy ne güzel bende gölge yaptırıcam fırsatım olmadı hiç
şimdiden güle güle kullan saçlarını
Benim de saçım uzadı bayağıkestirmek istiyorum da, eşim uçlarından aldır sadece diyor röfle yada gölge de yaptırmak istiyorum da 1-1,5 ay sonra falan yaptıririm sanırım
Sabah; 07:40 - 1 ad.muz
Ara; 08:50 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:25 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon yumurtalı ıspanak
Ara; 14:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 18:45 - 1 kase mercimek çorbası + 1 porsiyon yoğurtlu ıspanak
Ara; 20:00 - 1 ad.minik portakal + 1 orta boy elma
Toplam kalori: 872
Ausencia kaptanım meyveyi azaltacağım sanırım kilomu tutuyor
Sabahları midem bulanıyor 3 gündür kahvaltı yapamıyorum bu sabahta yapmadım hatta hiç bi şey yemedim yeşil çay içiyorum şuan
begum75 senden fazla meyve yemeye başladım şaka gibi canım meyve istiyor abur cuburu istemesin diye herhalde ama kiloyu tutuyor bence o yüzden ara vereceğim
Hayirli sabahlar güzel insanlar yarin 3 aylara giriyoruz Rabbim hakkini verenlerden eylesin ins.eger basarabilirsem carsamba persembe cuma oruca niyetlenicem.
Ayy spor yapamiyorum diye cook uzuluyorum cook...dun parkta 30 dakika yurudum ayagim sismedi iyilesti mi acep....bugun yürüyüş bandinda 45 dakika bi yuruyeyim...sauna kemerimi takayim ustune sauna esofmanlarimi giydim miiii ohhh terler bassın adayi haha )) baska turlu terleyemiyorum bi tek bunlari giyince saglam terliyorum..
Kizlarr süper bir karar aldim hayatımdaki kötü alışkanlığımi birakiyorum insallahh yaniiidiyimm siz anlayinn
Auscum keşke devam ettirebilsem..spora git gel duş 1.5 saat...eve gelmem 7 ye yakın..yaratacağım artık zaman..dün akşamki spordan sonra gün içindeki bitkinliğim gitti zımba gibiyim şuan..
Günaydın arkadaşlar bugün izin günüm ve saçlarımı boyatıyorum sonrada üstüme başıma bişeyler alıcam kız da kreşte hava da güzel olursa bol bol yürüyeceğim.cumaya bol eksi lazım
Selam kızlar hastaneye geldim kolum için araştırma hastanesine tam bir ana baba yuvası Allah herkesin yardımcısı olsun
kaptanım bir anböyle yaptın sandım
beğendiğine sevindim,
günaydın kızlar, bu gün baya baya motiveyim, inanır mısınız sanki 10 kilo vermişim gibi rahatladım, devamı gelir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?