saçlarımı kestirdim ben şuanda kısa saçlıyım ombre olmazda anca gölge işteTeşekkür ederim canım sağol inşallah bende beyazlarım için boyayacağım da inşallah fazla koyu yapmaZlar sana da ombre de çok yakışır Emin'im
günaydın babam
günaydın babamsöyle hemen yapalım
canın mücver mi istedi yoksa
Evet haklisin benim huyum sporda yapsam yapmasamda hergun dus alirim unv yurtta bana ördek derlerdi hahaha) kar kis olsa umrumda olmaz dusu alacam bizim ailenin hepsi oyle ordek ailesi hahaha )))
Eee tabii zahmetli sac kurut sekil ver derken bayagi zaman gidiyor....senin acindan zor eve zaman ayir cocuklara zaman ayir derken bir kac parcaya bolunuyorsun...Allah kolaylik versin....bende calisirken tabii o zaman cocuk yoktu isten gelir gelmez hemen yuruyus bandina cikardim dus alir yogurt yerdim ustune sonra Allah ne verdiyse cikolata vs....)))
Niaaaa mücvermiii bayılırımmmmgünaydın babamsöyle hemen yapalım
canın mücver mi istedi yoksa
kimdi o bana domates diyen
Niaaaa mücvermiii bayılırımmmmhanii nirdee
Domates didim ama tatlı domates Didim :)
Allahh senii dünn marketten aldıgım domates aklıma geldii tövbee tövbeeee hormondan domatestee şey çıkmıştıDomates didim ama tatlı domates Didim :)
Bendeee çokk sevrimmm güzelim fırıda da güzle oluyormu denemedim deniyim
Ayyy Yusufta bayılır ... gel ona kızartırız biz fırında yaparız
Allahh senii dünn marketten aldıgım domates aklıma geldii tövbee tövbeeee hormondan domatestee şey çıkmıştı
puffffff aşıya gelmeyen bebek operasyonu başlasın...
Niaaaa mücvermiii bayılırımmmmhanii nirdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?