D Dilekiyi dün spor öncesi kahve yazmışsın ama sporunu göremedimAma kizlarrr ilk defa bu saatlerde acıktım normalde tok.olurdum
Yemekte gelmiyor içimden
Devamı gelir inşallah
Ada 76 kilo geldim
Uyanınca sıcak suya iki damla limon yarım çay kaşığı bal tarçın zencefil ekle iç
Sabah
Meyveli yoğurt ev yapımı tarçın ceviz 2
Ara kahve yeşil çay
Öğle sebze yoğurt iki dilim ekmek TB
Kahve 2 hurma arada
Akşam baklagil yada tavuklu yada tonlu salata ayran
Spor öncesi kahve sonra maden suyu
Yeşilçay iki ceviz
Yoğurt kuru bitiş
Nasıl sizce kızlar
kızımla yapıyorum diyeti akşam onla aynı olsun diye salata akşam sebze pek sevmez kızım sabahla akşam aynı yiyoruz kolaylık olsun diye
kız senin blue eyesi görünceki algı bozukluğunda ondan oluyo ozamanya bişey desem ben açık renk yazanları okuyamıyorum.algı bozukluğu var bende.zorluyorum ama sadace göz değdiriyorum.üzgünüm.söyleek zorunda hissettim.
Banuş ben bi gün şampuanla yıkıyorum bi gün sadece kremliyorum yıpranmıyoada bendede hergün duş almaa olayı var ama saçlarım çok yıprandı
o yüzden saçlarımı yıkamıyorum hergün
bir gün yıkıyorum diger gün yıkamıyorumm
Dely hep sünnet nasıl yapılır merak etmişimdir
Yokkkk
Börek mörek yokkk , can çekse de yokkk , mide yanmasa da yokkkk ... bu hafta çoşku haftası
bu tatlı bu şirin bu şeker ausu sevindirme zamanı
He ya yemeyiverem
Anam yulaf çıktı mertlik bozuldu ...yulaf mı vardı eskiden ... yemeyiver
Yok kız var bi 15 ahanda şimdi kalktım zira yine çıkacam ocağa yemek olucam o pişerken sporumu yapcam ama regl den de çok fena Şişim Cuma'ya iner inşallah
Şeri -600 gelmiş diyoolaaaa senin için
senin spor puan hala sıfır di miiiiiiiiii
Aha aha çok ıronik olmuştu zatenYalnız ben yoğunluktan o çıkıntıyı görmedim ya
Yok kız var bi 15 ahanda şimdi kalktım zira yine çıkacam ocağa yemek olucam o pişerken sporumu yapcam ama regl den de çok fena Şişim Cuma'ya iner inşallah
Şimdi de çok tokum nasıl bineceksem bisiklete
Yalnız ben yoğunluktan o çıkıntıyı görmedim ya
İŞyrime gelince aldıgımı farkettim canımm
Kızzz o alınır mı hiçççç ? 100 sene domatessiz kalsam almam onu ... O ne
La var yaaa ...menopoz duasına çıkaracaksınız benibu ne regl geliyor bir hafta şiş ,,regliyim bir hafta şiş ... ovulasyon dönemi bir hafta şiş .... ha şükür bir hafta boş ...sonra yine regl gelecek 10 gün var
Aha aha çok ıronik olmuştu zaten
ben anladım görmediğini ilk yazdığın yorumdan
hee sen de menopozlu takım kaptanı olursun ozaman da ay kaptaaaann şişlik heeeçç gitmiyo bi regl olaydım inerdi ama oda YOk anca şişiyom derdiiik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?