Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tabi ki dünkü alıntılar gitmiş
Bi 4 Nisan kalmış aklımda o gün benim cücüklerin çıkım tarihi inşallah çıkarlar
Bi de çay dolduran blue Eyes.

D Dilekiyi dün spor öncesi kahve yazmışsın ama sporunu göremedim
ya bişey desem ben açık renk yazanları okuyamıyorum.algı bozukluğu var bende.zorluyorum ama sadace göz değdiriyorum.üzgünüm.söyleek zorunda hissettim.
kız senin blue eyesi görünceki algı bozukluğunda ondan oluyo ozaman aklın başından gidiyyy
ada bendede hergün duş almaa olayı var ama saçlarım çok yıprandı
o yüzden saçlarımı yıkamıyorum hergün
bir gün yıkıyorum diger gün yıkamıyorumm
Banuş ben bi gün şampuanla yıkıyorum bi gün sadece kremliyorum yıpranmıyo

Şeri -600 gelmiş diyoolaaaa senin için

senin spor puan hala sıfır di miiiiiiiiii
Yok kız var bi 15 ahanda şimdi kalktım zira yine çıkacam ocağa yemek olucam o pişerken sporumu yapcam ama regl den de çok fena Şişim Cuma'ya iner inşallah
Şimdi de çok tokum nasıl bineceksem bisiklete

Yok kız var bi 15 ahanda şimdi kalktım zira yine çıkacam ocağa yemek olucam o pişerken sporumu yapcam ama regl den de çok fena Şişim Cuma'ya iner inşallah
Şimdi de çok tokum nasıl bineceksem bisiklete

La var yaaa ...menopoz duasına çıkaracaksınız beni bu ne regl geliyor bir hafta şiş ,,regliyim bir hafta şiş ... ovulasyon dönemi bir hafta şiş .... ha şükür bir hafta boş ...sonra yine regl gelecek 10 gün var

hee sen de menopozlu takım kaptanı olursun ozaman da ay kaptaaaann şişlik heeeçç gitmiyo bi regl olaydım inerdi ama oda YOk anca şişiyom derdiiik

Bende ada81 gibi azıcık cife bağlanayım güzelller ..

Bizimkiler gelene kadar iş ... öğle yemeği ...

Onlar gider size takılmaca ... Yusuf gelmece ... onunla takılma ...

Akşam gün var .. bir sütlü tatlı yiyecek gibi hissediyorum kendimi ....tatlısı sütlü değilse ... az salata alır çekilirim köşeme diyorum

Selamlar herkese :) nasılsınız? Ben dün gelemedim çok yorgundum arkadaşımla okul çıkışı sinemaya gittik gezdik falan. Eve gelir gelmez uyumuşum. Arada bi siteye girdim ama yazamadım :/
Bugün ygs sonuçları açıklanacak hepimiz kardeşimin sonucu için heyecanlıyız :)
Ygs sonucu bekleyen herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…