Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hesaplamayi nasil yaptiniz bende ogrenmek istiyorum canim

bireysel hesaplamayı yaparken

üyenin ilk kilosundan yeni kilosunu cıkartıp farkı buluyoruz sonra farkı eski kiloya bölüp 100 le carpıp % oranını buluyoruz..

takım toplamındada tüm üyelerin eski kiloları toplanıyor yine tüm üyelerin yeni kiloları toplanıyor ve eski toplamdan yenii toplam cıkartılıp fark bulunuyor fark eski toplama bölünüp 100 ile carpılıp toplam % bulunuyor

kilo alıp gelen yarısmacının % ise yarısmadan ayrı kaldığı hafta sayına aldığı kilo bölünerek bulunuyor mesela obur 5.9 kilo almıs ama 55 hafta yarısmadan ayrı kalmıs -5.9 u yani aldığı kiloyu 55 e bölüp cıkan sonucu yarısmadan ayrıldığı kiloya bölüyp 100 le carpıyoruz ve % yi buluyoruz..

cok tesekkur ediyorum yardimin icin

selam kızlar 7.takım olarak 7.olmusuzz malesef bunda benımde payım var ama sıze soz verıyorum bu hafta cok daha ıyı calısıcamm ve ınsallah dereceye gırıcegız canlarım benım haddı hepınıze ıyı geceler

azericim, saferanim...tebrik ediyorum sizi kizlar...cok iyi gidiyorsunuz...
sağol canım..keşke derecemizde iyi olsaydııı.....
ne diyeceğimi bilmiyorum ..cuma 1 de evden çıkmam gerekiyor ama o saate kadar elimdemn geldiği kadar ilgilenmeye çalışıyorum listeyle ...herkes erken bildirse sorun olmaz zaten..liste yapmayı herkes öğrensin en kısa zaman da.....iyi ki varsın gülüüm....

günaydın kızlaaar....ben de dün akşam biraz kaçırdım yumurtalı köfte yediiim...ama cumaya toplarım.....

gunaydin kizlar 7 olusumuza bende sevinmedim sizin gibi .haklisiniz bende bu hafta hic veremedim ama bu hafta soz verecem kilolari bu hafta kesin derece lazim motivasyon lazim yoksa kendimizi birakacagiz .bir onerim var bugun herkes kendine bir hedef belirlesin cumaya kadar ona #ulasmaya calissin bakalim basaracakmiyiz.herkese simdiden basari diliyorum ve ilk ben hedefimi belirliyorum haftaya 56 olacam sira sizde kizlarhadi bakalim kim ne kadar verecek

tebrik edenlere tesekkür ediyorum.bu hafta güzel kilo verdim ama biliyorumki haftaya öyle olmuycak.cünkü bende hep öyle oldu.bir hafta iyi verdiysem diger haftaya ya veremedim yada cok az verdim.ama zaten dün kinaya gitmistik,evde aksam yemegi yememe ragmen oradada yemek yedimama cok degisik bisey getirdiler,hem midem kaziniyordu hemde merak ettim.hemdee size demistim ya,arkadaslarla bir yerlere gittigimde gözleri agzimda kaliyor.ben yiycemmi yemiycemmi diye bakiyorlar.bu yüzdende yedim.
bugünde mangala gidicez ve ben kendimi tutmak istemiyorum,ne yalan söylüyüm.güzel bir gün gecirmek istiyorum.cuma gününe artida cikmamak icin gayret göstericem ama.

azeri bende dün ve bu sabah bayaa yedim......ama cumaya 1 kilo daha vermek istiyoruum... onun için hemen kemerleri sıkmaya başlıyoruuum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…