hesaplamayi nasil yaptiniz bende ogrenmek istiyorum canim
bireysel hesaplamayı yaparken
üyenin ilk kilosundan yeni kilosunu cıkartıp farkı buluyoruz sonra farkı eski kiloya bölüp 100 le carpıp % oranını buluyoruz..
takım toplamındada tüm üyelerin eski kiloları toplanıyor yine tüm üyelerin yeni kiloları toplanıyor ve eski toplamdan yenii toplam cıkartılıp fark bulunuyor fark eski toplama bölünüp 100 ile carpılıp toplam % bulunuyor
kilo alıp gelen yarısmacının % ise yarısmadan ayrı kaldığı hafta sayına aldığı kilo bölünerek bulunuyor mesela obur 5.9 kilo almıs ama 55 hafta yarısmadan ayrı kalmıs -5.9 u yani aldığı kiloyu 55 e bölüp cıkan sonucu yarısmadan ayrıldığı kiloya bölüyp 100 le carpıyoruz ve % yi buluyoruz..
kirmizicim,canim,normalde öyle yapmiyoruz,oburun kilosu bölündügü icin böyle,normalde cikarma yaparak yapiyoruz,
tamam canim, cok saol....bende minnosun kilosunu bolmustum...bolunme varken boyle..yoksa obur turlu hesaplaniyor..anldim canim..cok saollll
sağol canım..keşke derecemizde iyi olsaydııı.....azericim, saferanim...tebrik ediyorum sizi kizlar...cok iyi gidiyorsunuz...
ne diyeceğimi bilmiyorum ..cuma 1 de evden çıkmam gerekiyor ama o saate kadar elimdemn geldiği kadar ilgilenmeye çalışıyorum listeyle ...herkes erken bildirse sorun olmaz zaten..liste yapmayı herkes öğrensin en kısa zaman da.....iyi ki varsın gülüüm....cemrecim siz boyle yapinca inan uzuluyorum...bu listeyi ben tam 3 hafta once ekledim.ve listeden sonra hic kimse bir yorumda bulunmadi hicbir sekilde.ve simdi iki haftadir sorun yasiyoruz...ayni gun tutku ablasina gidecegini dedi ve sende yapamam diyorsun...enbasindan soyleseydiniz ona gore listeyi degistirirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?