sabah kahvaltım ; börek :78:
afiyet olsuun..ben de açık büfe kahvaltıya davetliydim biraz ipinucu kaçtı tabiii...
kızlarr bu listeyi gördünüzmü daha önce şimdiye kadar kim kaç kilo vermiş takımlarda onu listeliyor....
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/246132-cuma-yarismasinda-bugune-kadar-kac-kilo-verdi-4.html#post18995462
ben bu ay 39. olmuşum...azeri tebrikler ilk üçe girmişsiiin......
kızlar ben takımdan ayrılıyorum bi dahada girmicem hepinize tesekkür ederim.
gerekli acıklamayı gülüme özelden yazıcam konu benim yazdığım kadarıyla kalsın lütfen konu hakkında kimse mesajımın altına mesaj yazmasın rica ediyorum.
umarım hepiniz en kısa sürede istediği kiloya ulasır..
kırmızım ölçüleri istemedin benimki aynı galiba yanlızca 1-2 cm belden gitmiş
gögüs....115
bel........102
basen.....128
nasıl yazmıyalım yaa..olurmu öyle şey..gülüm sen bi şey de bari..meyvem özelden bizede yaz ..ne oldu ki...
doğa meyvem ne diyo ne bu şimdi anladın mıı...
gunaydin kizlar 7 olusumuza bende sevinmedim sizin gibi .haklisiniz bende bu hafta hic veremedim ama bu hafta soz verecem kilolari bu hafta kesin derece lazim motivasyon lazim yoksa kendimizi birakacagiz .bir onerim var bugun herkes kendine bir hedef belirlesin cumaya kadar ona #ulasmaya calissin bakalim basaracakmiyiz.herkese simdiden basari diliyorum ve ilk ben hedefimi belirliyorum haftaya 56 olacam sira sizde kizlarhadi bakalim kim ne kadar verecek
kızlarr bu listeyi gördünüzmü daha önce şimdiye kadar kim kaç kilo vermiş takımlarda onu listeliyor....
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/246132-cuma-yarismasinda-bugune-kadar-kac-kilo-verdi-4.html#post18995462
ben bu ay 39. olmuşum...azeri tebrikler ilk üçe girmişsiiin......
kızlar ben takımdan ayrılıyorum bi dahada girmicem hepinize tesekkür ederim.
gerekli acıklamayı gülüme özelden yazıcam konu benim yazdığım kadarıyla kalsın lütfen konu hakkında kimse mesajımın altına mesaj yazmasın rica ediyorum.
umarım hepiniz en kısa sürede istediği kiloya ulasır..
saferan & azeri tebrik ederim ikinizi de.. darısı başıma artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?