iimm julıam sen napıon bakımm evde takılıom kendi kendime..
.
meyvem yaaaa listeden çıkmasan :78:
julia nerdesin sen kac zamandır yoksun ortada doğru düzgün gelion gidionn
hani menü ben senin yediklerinide hiç görmüyorum yoksa sisman gelin olmayamı karar verinn
canım bu konuda konusmayalım kimseye girip okucak sey cıkartmayalım boşver..
Belki de yeni takım arkadaşların artık :18:
ahh meyvem ahhh öle bir koşturma içerisindeim kiiii yeni bir iş yeri açıoruz ora ile de ben ilgileniorum 1 haftadır psikolojim mahvoldu askerimle ayrıldık 3 gün sora tekrar barıştık ama neler yaşadım duygusal olarak gel de bana sorşimdide son 9 gün askerim gelioooo yaşadıklarım bunlar işteee gör bakk neler çekmiş bu julianız kaç günlerdir
gelmiş gecmiş canım hepsi üzülme artık hem 9 gün sonra hepsi unutulur..
yeni iş yerinde simdiden hayırlı olsun..
ama şu var takımıda ihmal edip motivasyonunu yitirirsen bu kezde bizden cekersin ona göre düzenli menü düzenli paylasım
kizlar hg nasilsiniz
slm canım görüşürüz canıms.a meyvem nasilsin ay beni sorma cok yoruldum cooook
inş diyorum olmazsa budur sonun diyorumSöz cnm pazartesi itibari ile dikkat edicem akşamları benden kaçamayacaksınız
kizlarr nasilsiniz, haftasonunuz nasil gecti bakalim??? gecmisi telden arada hep okudum ama cvp yazmaya firsatim olmadi....meyvecim...sana ozelden yazdigim gibi hala ayrilmani istemiyorum...bu konuyla ilgili fazla konusmak istemedigi icin fazla burda israr etmicem...ama gonlum senin ayrilmamandan yana...hangi karari verirsen ver arkandayim tatlimsuanki takimimizin durumu cok guzel..herkes birini seviyor deger veriyor ve bu huzurumuzun bozulmasiini istemiyorum..hepinizi cok seviyorum..
kizlarr nasilsiniz, haftasonunuz nasil gecti bakalim??? gecmisi telden arada hep okudum ama cvp yazmaya firsatim olmadi....meyvecim...sana ozelden yazdigim gibi hala ayrilmani istemiyorum...bu konuyla ilgili fazla konusmak istemedigi icin fazla burda israr etmicem...ama gonlum senin ayrilmamandan yana...hangi karari verirsen ver arkandayim tatlimsuanki takimimizin durumu cok guzel..herkes birini seviyor deger veriyor ve bu huzurumuzun bozulmasiini istemiyorum..hepinizi cok seviyorum..
slm canım görüşürüz canım
öğleden beri burdayım kimse gelmedi tam cıkıcam geldiniz
inş diyorum olmazsa budur sonun diyorum
gülüm yarın konusuruz bunu gizli gizli kimseler duymadan gizli bahcemi tekrar actım nasılsaa
bende seni seviyorum sekercim hadi öpüldün kocaman mucuk mucuk
ii aksamlar kızlar hepinizee
kırmızım napıosun
buna bende uzgunum ama meyvenin kararinada saygi duyuyorum .ayrilmamasi benimde tercihim insalah ayrilmaz bu kararindan vazgecerslm tatlim, bizler iyiyiz, meyvem icin icim biraz buruk ama baska hersey yolunda...sen nasilsin??
slm canım görüşürüz canım
öğleden beri burdayım kimse gelmedi tam cıkıcam geldiniz
gülüm yarın konusuruz bunu gizli gizli kimseler duymadan gizli bahcemi tekrar actım nasılsaa
bende seni seviyorum sekercim hadi öpüldün kocaman mucuk mucuk
ii aksamlar kızlar hepinizee
[/COLOR][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?