Beni eliptik cok sıkılastiriyor canim...Hadi bakalım aynen devam. Ben 15 dk yaptım aslında akşamları bir düzene soksam en azından jillian in 30 günlük programını yapabilsem çok iyi olacak. Benimsikilasmam lazım yürüyüşle yüzmeye olmayacak gibi
Sağol saraycammm...siz yanımda oldukca daha da devam edicem inşallah...bu defa bırakmıycam.ağustosdan bu yana aldım bu kiloları.kaçç kere başladım diyete ama yalnız devam edemedim...burada olunca hep o kafada oluyorsun...cuma doğum günü var pazartesi kizimin doğum günü haftasonu ona da hazlrlık yapcam...yani anlayacaginiz beni önümde 3günlük bi sınav bekliyor...sizin de yardımınızla atlatıcam inşallahAynuram iyi bir başlangıç yaptın. Maşallah kuzum
Pirinç lapasi da var kaptanimpiyasa bizim elimizde haha
Kilonun artacagını çok sanmam ausum aşırı spor eritir ,yemeni artındın ama hala diyet menüsü gibi menün .
Hahaha dogru secim dur pozunu cekeyimOoooooo lapayı nasıl unuttummmm ...onun reklam yüzü olarakpamukskr düşünüyorum
Kas yaparım belki , öyle şişerim ...umuttttt
Çok güzeldi ablam, yarın tartilacagim normalde tartilmam ama bugün bi gaza geldim, bide azıcık hevesledim
Haha onuda yapti arkadaslar cok tutmadi sisirdi milletiKızlar benim ayran aşı detoks lazım başlamadı dahasiz o zaman nohut mercimek karabuğday piyasasını bi görün
Hahaha dogru secim dur pozunu cekeyimhaha
Kızlar benim ayran aşı detoks lazım başlamadı dahasiz o zaman nohut mercimek karabuğday piyasasını bi görün
Sağol saraycammm...siz yanımda oldukca daha da devam edicem inşallah...bu defa bırakmıycam.ağustosdan bu yana aldım bu kiloları.kaçç kere başladım diyete ama yalnız devam edemedim...burada olunca hep o kafada oluyorsun...cuma doğum günü var pazartesi kizimin doğum günü haftasonu ona da hazlrlık yapcam...yani anlayacaginiz beni önümde 3günlük bi sınav bekliyor...sizin de yardımınızla atlatıcam inşallah
Çok güzeldi ablam, yarın tartilacagim normalde tartilmam ama bugün bi gaza geldim, bide azıcık hevesledim
Bana yarıyor, en az 1.5 kg hemde.Haha onuda yapti arkadaslar cok tutmadi sisirdi milleti
Ayy ne guzel 1.5 kilo bu hafta yapma emiii sonra yaparsin...Bana yarıyor, en az 1.5 kg hemde.
İnşallah 22-23 nisanda düşünüyorum bakalım
Aksi birşey beklemiyorum , regl falan bitti zaten, sabah atarım resmi hedefim 53 leri görmek cumaya ucundan kıyısından
Canım arada bi gün tartılınır bence ...işler ters giderken önlem olur ...iyi giderken moral
Teşekkür ederim :) yok valla mayısa bi şey kalmadı benim kilolar da gidecek inş :)Oooo yine yüzünü gören cennetlik .
Sınavında başarılar ...
sabah yok olmaz ...
Gün aç aç başlanmaz . bu hafta için iyi kilo verecektin sen unuttuysan ben hatırlatayım ... hani Mayısa ne kaldı şurda:)
Aksi birşey beklemiyorum , regl falan bitti zaten, sabah atarım resmi hedefim 53 leri görmek cumaya ucundan kıyısından
Teşekkür ederim :) yok valla mayısa bi şey kalmadı benim kilolar da gidecek inş :)
Dikkat edeceğim söz, bu hafta iyi kilo gidecek gibi :)
Ben sevmem çok ama bizde de ütü çokkkk ... eşim zaten resmi dairede ..gömlek pantalon
Yine gayet güzel fatmacım ... konuştuğumuz gibi ..
tartıldın mı ?
ne diyor tartı ?
Bunu favorilere ekleyeyim hemen
Dedim ya 22-23 nisanda düşünüyorum. Arkadaşlarla bi yarışmamız var. Ben kazanmalıyımAyy ne guzel 1.5 kilo bu hafta yapma emiii sonra yaparsin...
Bebemmm gizli rakibinim ona göre. Amma da güzel menü olmuş ama bu haksızlık
İyi gidiyor kaptanım çok şükür -2 civarında şimdilik
Kuru üzümle bademleri yiyemedim lesli yapınca şimdide yatmadan şeker yüklenip yatmıym diyırum ama yoğurdumu şimdi yiycem inşallah dışardaydım 10 gibi gelinxe yiyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?