Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Beni eliptik cok sıkılastiriyor canim...

Aynuram iyi bir başlangıç yaptın. Maşallah kuzum
Sağol saraycammm...siz yanımda oldukca daha da devam edicem inşallah...bu defa bırakmıycam.ağustosdan bu yana aldım bu kiloları.kaçç kere başladım diyete ama yalnız devam edemedim...burada olunca hep o kafada oluyorsun...cuma doğum günü var pazartesi kizimin doğum günü haftasonu ona da hazlrlık yapcam...yani anlayacaginiz beni önümde 3günlük bi sınav bekliyor...sizin de yardımınızla atlatıcam inşallah

Atlatırsın kuzum.

Teşekkür ederim :) yok valla mayısa bi şey kalmadı benim kilolar da gidecek inş :)
Dikkat edeceğim söz, bu hafta iyi kilo gidecek gibi :)

Aksi birşey beklemiyorum , regl falan bitti zaten, sabah atarım resmi hedefim 53 leri görmek cumaya ucundan kıyısından

53

Teşekkür ederim :) yok valla mayısa bi şey kalmadı benim kilolar da gidecek inş :)
Dikkat edeceğim söz, bu hafta iyi kilo gidecek gibi :)

gibisini at ...süper ekle oraya süpeeer

Ben sevmem çok ama bizde de ütü çokkkk ... eşim zaten resmi dairede ..gömlek pantalon

Yine gayet güzel fatmacım ... konuştuğumuz gibi ..
tartıldın mı ?
ne diyor tartı ?

İyi gidiyor kaptanım çok şükür -2 civarında şimdilik
Kuru üzümle bademleri yiyemedim lesli yapınca şimdide yatmadan şeker yüklenip yatmıym diyırum ama yoğurdumu şimdi yiycem inşallah dışardaydım 10 gibi gelinxe yiyemedim

Çoook sevindim canım yaaaa ....gece gece ne güzel haber ..
yoğurt ye evet ...
bir de sahura kalkamadım yazmıştım geçen ... aman sahuru ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…