Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi geceler canlar cocuklari nihayet uyuttum bende ayakta uyuyorum resmen :)bugunku menumu vereyimde biraz dinleneyim
sabah
2 dilim misir ekmegi (evde baska ekmek kalmamisti)
1 yumurta
bol domates
salata
azcik peynir
sekersiz cay

ara: kahve
az sekerli ayva tatlisi arkadasim getirmisti

ogle 2 portakal
kwark (proteinli yogurt)

ara: kahve
kepekli buskuvi

aksam. 1 tavuk bud,
yarim tabak bulgur pilavi
bir kase yogurt
salata yapmaya usendm domates ve salata yedim
su asagi yukari 2 lt
spor 40 dk bisiklet :) ise bisikletle gidip geliyom:)

Çok güzel bebetommm ... sporda düne göre 50 dk artmış:)
Hadi bakalım ..cumadan sonra korumaya .... görebileceğin kadar eksiyi görde bu cuma:)

Insallahhh yarin sabah ac karnina 45 dakika eliptik yapacam sonra kahvalti yapacam..

Kız vero yeminlen sesli gülüyom haaa benden anca mezun olup ta listedeki yerini bana devr ettiyinde kurtulursun haberin olsum

Bu yuzden buralardayiz canim destek motivasyon icin...hadi yarin super spor bekliyoruz senden...
Aslında imkanım oısa yürürdüm dışarda ama kızımla olmaz ki bi de hava soğuk daha...inşallah arttiricam...gözün üzerimde olsun spora teşvik et beni.ha bi de bu ay öyle zıplama kardio falan çok yapamam.19u regl zamanım.o zamana dek yürüyüş sadece ..hamile kalma ihtimalime karşı

Ben sana gaz mı verdim kız?sen beni dinlemiyon ki?ye diyom yemiyon biscream yeyeydin ya
He he yemedim ya yemedim yaa. He he he . Lal llaa lalal aaaaaa haftasonu yediklerin bi yerlerde depolanmiştir zaar. senin bugün menünü begendim amma . yaramaz o haftasonu temizlenmez hemen yani umarim

Aman dikkat et canim evet gunluk 45 dakika fazla tempolu olmadan yurusen yeter canim....Allah korusun bebis olursa bisey olmasin...

Ben hamile olduğumu bilmeden o ay yürüyüş bandinda yürüdüm koştum adet olayim diye sogan suyu ictim bayram temizliği yaptim evde...Cok şükür Rabbim korumuş melegimi bayram sabahi hamile olduğumu ogrendim ))

Bebemmm gizli rakibinim ona göre. Amma da güzel menü olmuş ama bu haksızlık

Canım ayva tatlısı olmamış...
Bulguruda akşam yemezsen iyi olur .
Salata için en pratik yol .... yeşil bir şeyler yiyin .... maydanoz kemirin , dere otu tere ısırın ...illa salata yapmaya gerek yok :)

Bende sporu sabaha yapıcam artık yaglar daha iyi gidiyormuş

Kesinlikle ...
Mutlaka yapın .
Ama spordan önce yağ yakmaya yönelik bir şey için .
Yeşil çay olur , beyaz çay olur , zencefilli hibsikus , biberiye çayı ... hiç biri yoksa ılık su limon ...

wc önemli ya ... sana onunla ilgili de bir şey atacağım yarın .

Buralar yine kabak corbasi kokmusss yahu

aynen buram buraaaaaaaammmmmmm

Açığım bütün fikirlere bilgilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…