Bu yuzden buralardayiz canim destek motivasyon icin...hadi yarin super spor bekliyoruz senden...Ohooo sizdeki spor aşkı beni de aşka getirecek inanıyorum buna...çünki fena gaza gelirim çevremden..
Ben sana gaz mı verdim kız?sen beni dinlemiyon ki?ye diyom yemiyonValla kaptan in tespit süper bana demiş ya .yumurtaYa can veren allah deye. Buranın senin Gazin bana bugün Spor yapma kararı verdirdi var gerisini sen düşün
Sıkı maç oluiooo abla.cuma gele hos gele.Vovvvv vero vurdu gol oldu
Bende sporu sabaha yapıcam artık yaglar daha iyi gidiyormuşInsallahhhyarin sabah ac karnina 45 dakika eliptik yapacam sonra kahvalti yapacam..
İyi akşamlar hepinize arkadaşlar Menüm
Sabah 1i elma sirkeli 2 bardak su yanında 2 kayısı
Kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin roka salatalık ceviz marul
Ara form çayı
Öğlen çorba tavuk sote yoğurt
ARA Yeşilçay yanında 1 elma
Akşam koca bi kase karnabahar haşlamalı yeşil salata ayran
Ara form çayı
Su 3 ü geçmiştir
Spor 50 dk pilates 15 dk bel egzersizi @Ahu060812
Insallahhhyarin sabah ac karnina 45 dakika eliptik yapacam sonra kahvalti yapacam..
Kız vero yeminlen sesli gülüyom haaabenden anca mezun olup ta listedeki yerini bana devr ettiyinde kurtulursun haberin olsum
Aslında imkanım oısa yürürdüm dışarda ama kızımla olmaz ki bi de hava soğuk daha...inşallah arttiricam...gözün üzerimde olsun spora teşvik et beni.ha bi de bu ay öyle zıplama kardio falan çok yapamam.19u regl zamanım.o zamana dek yürüyüş sadece ..hamile kalma ihtimalime karşıBu yuzden buralardayiz canim destek motivasyon icin...hadi yarin super spor bekliyoruz senden...
He he yemedim ya yemedim yaa.Ben sana gaz mı verdim kız?sen beni dinlemiyon ki?ye diyom yemiyonbiscream yeyeydin ya
Yarin görücezzzz...He he yemedim ya yemedim yaa.He he he . Lal llaa lalal aaaaaa haftasonu yediklerin bi yerlerde depolanmiştir zaar. senin bugün menünü begendim amma . yaramaz o haftasonu temizlenmez hemen yani umarim
Spor yapacam demeseydimmmm@Ahu060812 canim sporum
40 dakika eliptik cevirdim...40 dakika yuruyusbandinda yürüdüm...1 saat mini bisiklet cevirdim.....))
Sarayca beni gaza getirdin aksam aksam bisiklet cevirdim 1 saat ))
Aman dikkat et canim evet gunluk 45 dakika fazla tempolu olmadan yurusen yeter canim....Allah korusun bebis olursa bisey olmasin...Aslında imkanım oısa yürürdüm dışarda ama kızımla olmaz ki bi de hava soğuk daha...inşallah arttiricam...gözün üzerimde olsun spora teşvik et beni.ha bi de bu ay öyle zıplama kardio falan çok yapamam.19u regl zamanım.o zamana dek yürüyüş sadece ..hamile kalma ihtimalime karşı
Bebemmm gizli rakibinim ona göre. Amma da güzel menü olmuş ama bu haksızlıkİyi akşamlar hepinize arkadaşlar Menüm
Sabah 1i elma sirkeli 2 bardak su yanında 2 kayısı
Kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin roka salatalık ceviz marul
Ara form çayı
Öğlen çorba tavuk sote yoğurt
ARA Yeşilçay yanında 1 elma
Akşam koca bi kase karnabahar haşlamalı yeşil salata ayran
Ara form çayı
Su 3 ü geçmiştir
Spor 50 dk pilates 15 dk bel egzersizi @Ahu060812
iyi geceler canlar cocuklari nihayet uyuttum bende ayakta uyuyorum resmen :)bugunku menumu vereyimde biraz dinleneyim
sabah
2 dilim misir ekmegi (evde baska ekmek kalmamisti)
1 yumurta
bol domates
salata
azcik peynir
sekersiz cay
ara: kahve
az sekerli ayva tatlisi arkadasim getirmisti
ogle 2 portakal
kwark (proteinli yogurt)
ara: kahve
kepekli buskuvi
aksam. 1 tavuk bud,
yarim tabak bulgur pilavi
bir kase yogurt
salata yapmaya usendm domates ve salata yedim
su asagi yukari 2 lt
spor 40 dk bisiklet :) ise bisikletle gidip geliyom:)
Bende sporu sabaha yapıcam artık yaglar daha iyi gidiyormuş
Açım ama mutluyum haha :)
Sabah yiyeceğim bir yulaflı poğaça hayali ile duruyorum şuan
Ausencia zeytinyağı sormussun sabahki bilmiyorum ki iki hafta deniycem çünkü hemen etki etmeye bilir
67 leri görmeden tartı fotosu atmayım
Sinirlerim bozuluyor çünkü
Buralar yine kabak corbasi kokmusss yahu
Diyorum yapma etme diye anlatamadım ki
Amannn masum öylede az gidiyor giderse boylede az gitsin vucudum cook sıkılasti valla kendimi cok ince hissediyom..pis yalanci tarti oyle demiyor gerci..
Canım ayva tatlısı olmamış...
Bulguruda akşam yemezsen iyi olur .
Salata için en pratik yol .... yeşil bir şeyler yiyin .... maydanoz kemirin , dere otu tere ısırın ...illa salata yapmaya gerek yok :)
Kesinlikle ...
Mutlaka yapın .
Ama spordan önce yağ yakmaya yönelik bir şey için .
Yeşil çay olur , beyaz çay olur , zencefilli hibsikus , biberiye çayı ... hiç biri yoksa ılık su limon ...
wc önemli ya ... sana onunla ilgili de bir şey atacağım yarın .
aynen buram buraaaaaaaammmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?