Daha duurrr fena gaza geldim yarinda yapacam artikDiyorum yapma etme diye anlatamadım ki
Gidip az para arayim ben içimden bir ses bulacağını söylüyor spor sayılmaz mı para aramak
Gidip az para arayim ben içimden bir ses bulacağını söylüyor spor sayılmaz mı para aramak
Kabak fiyatlarini artirdik takimcaaaBuralar yine kabak corbasi kokmusss yahu
Sabah 6 da kalksam bi kahve içsem
Sonra 15 dk Ahu videosu yapsam
Kabak fiyatlarini artirdik takimcaaa
Daha duurrr fena gaza geldim yarinda yapacam artik) iyiki varsin tatlimmm
Yapmadigim gun istisna masum..bu aksam makineyi calistirmadim iyice dolsun diye yarin calisacak öbürgün@Sherrysherrylady benim lahana maceram bu yıl hep hüsran oldu bı kapuska yaptım iki gün yedim feci sisirdi, birde geçen hafta Brüksel lahanası aldım yedim oda sisirdi diyet bitene kadar bende lahana bitti
Daydream- sen hergun ütumu yapıyorsun ya haftada bir yapıyorum ben hatta yarın yapıcam inşallah
_AYNURA_ sütsüz sade kahve candır ya
Ama sade icwmiyorsan bir bardak site bir tatlı kaşığı kahve ile başlayabilirsiniz birde klasik değil Gold al jakopss tavsiye ederim , leptincisin bozuyor cnm süt birde onu diyim
Aynuram iyi bir başlangıç yaptın. Maşallah kuzumValla takımda zaman su gibi akıp gidiyor...açım yatcam diyorum 1saattir yataktayım kopamadım ki buradan...saat de kaç olmuş
Önceleri ütüden nefret ederdim.öyle yığılır kalırdı orda.ama şimdi dizi izleyerek bi de severek yapıyorum...ama haftada 2kez yaparım benYapmadigim gun istisna masum..bu aksam makineyi calistirmadim iyice dolsun diye yarin calisacak öbürgün
Pirinç lapasi da var kaptanimDay in portakal patlatması ardından kabak piyasası eeee yulaf ezmeli poğaça .... valla takım adına sponsorluk isteyeceğim ....azıcık para da kazanalım di mi bölüşürüz 30 a
Kilonun artacagını çok sanmam ausum aşırı spor eritir ,yemeni artındın ama hala diyet menüsü gibi menün .Çook yemişim uyku tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?