Beni eliptik cok sıkılastiriyor canim...
günaydınnnnn günaydınnnn
iş yerine geldim , makyajımı yaptım
yeşil çauymı aldımm su şişemi doldurdummm
geldim efenimmm
sabah kahvaltıda 1 tane yuaf pogaça yedim
2. yiycektima us buna takılır dedim yemedimm
aama kocamdan laf yedimmm
hani kilo vermelerrrr ,, durdu bu kadarmıydıııı zayıflık derecen dedi banaaa
Ooo seni kışkırtmak için söylemiş canım poğaçayı da gördüysen çok zararlı gibi düşünmüştürErkekler motive şekli bazen böyle olabiliyor
5 te 5 bu sefer fos çıktı..bende bugün yanımda yulaf kepekli yoğurt ton balığı ve 2 dilim diyet ekmek getirdim..
günaydın kızlar
işlerim biraz yoğunlaştı bu sebeple yazılanları okuyorum sadece fazla yazamıyorum ama buralardayım görüşürüz
Basen bölgesi için işe yarıyor mu
Ah bende katılıyorum sinir edince motive ettik sanıyorlar bide hiç kendilerine bakmazlar benim eşim her gün yürüyecek 15 sene oldu daha göremedim
Aynen
teşekkür ederim masum
olsunn hülya , bugünde bunalrı tüketirsin bazen aynı diyetler aynı etkiyi yapmayabiliyor
kolay gelsinn begümmm
he valla ya, bu kadar mıydı hani 58 yine mi göremedin diyor birde
Kolay gelsin Begüşüm bende bugün Müdür yok internetten ders çalışacağım için rahat olsungünaydın kızlar
işlerim biraz yoğunlaştı bu sebeple yazılanları okuyorum sadece fazla yazamıyorum ama buralardayım görüşürüz
günaydınnn.
benim şom ağzım.ben sağlamım derim hemen bi yerimden çıkar.
dün asm bi ara soguk oldu bende ince giyinmiştim.midemi üşüttüm.bi ağrı bi kıramp.
bütün akşam kıvrandım.ilaç içtim yinede hala tam geçmedi.
dedim sınanıyorum o halimle kabak çorbamı pişirdim.
babam anlatır,onların köyde bi adam ekmek arası köfte almış eline yiye yiye giderken sulak bi yerde düşürüvermiş köfteyi.
hemen almış atmış ekmeğin arasına.tam ısıracak vırrakkkk diye bi ses,ee köy yerinde her zaman köfte bulumaz.demişki vırık desende yiycem cırık desende yiycem.
ve adamın adı cırık kalmış.
bende bu çorbayı karnım vırık desede cırık desede yiycem.corbadan dönenin kaşığı kırılsın.
sağolasın nilişkomKolay gelsin Begüşüm bende bugün Müdür yok internetten ders çalışacağım için rahat olsun
walla ben hep severek içmişimdir.kızlar bu çorbayı Dilara Koçak tarifiyle yapıyosunuz değil mi öyle çok lezzetli oluyor çünkü..
günaydınnn.
dün asm bi ara soguk oldu bende ince giyinmiştim.midemi üşüttüm.bi ağrı bi kıramp.
babam anlatır,onların köyde bi adam ekmek arası köfte almış eline yiye yiye giderken sulak bi yerde düşürüvermiş köfteyi.
hemen almış atmış ekmeğin arasına.tam ısıracak vırrakkkk diye bi ses,ee köy yerinde her zaman köfte bulumaz.demişki vırık desende yiycem cırık desende yiycem.
bende bu çorbayı karnım vırık desede cırık desede yiycem.corbadan dönenin kaşığı kırılsın.
günaydınnn.
ama hakkaten cırık amca vardı köyde hikayeside buymus.abboooo o nasıl hikaye daktırımvırıklı cırıklı
geçmiş olsunterzi kendi söküğünü diksin bakalım çorban şifa olsun
begum75 mücverim gelmedi bu akşam ?
kelebekolacam valla burnumda tüttün heee ...
@Lunya gülüm nasıl geçti bu günün ?
yok ayolllll.hastaydım bide haftasonu eve dalıp bebeleri yıkamayı unuttum.dün akşama kaldırlar.
he walla kaptaniçem konuş.kelebekolacam tatlım o iş sıkıntıları , o benim boğasım gelen mesai arkadaşlarınla ilgili ise
Bu aradaBetulina baaak daktırım çok hevesli çok istekli kabak 3 günde ... lütfeeeeen sende listeye harfi harfine uy ... betülce eklemeler yapma ... 3 güncük sadece 3 güncükk .
He daktırım da kaybederse pastırma yollayacakmış , bu daktıra mı ceza bana mı anlamadımbari sen mezun olunca yollasın .... tabiii kazanırsan betül hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?