Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Beni eliptik cok sıkılastiriyor canim...

Basen bölgesi için işe yarıyor mu

Ah bende katılıyorum sinir edince motive ettik sanıyorlar bide hiç kendilerine bakmazlar benim eşim her gün yürüyecek 15 sene oldu daha göremedim

Ooo seni kışkırtmak için söylemiş canım poğaçayı da gördüysen çok zararlı gibi düşünmüştür Erkekler motive şekli bazen böyle olabiliyor

Aynen

5 te 5 bu sefer fos çıktı..bende bugün yanımda yulaf kepekli yoğurt ton balığı ve 2 dilim diyet ekmek getirdim..

olsunn hülya , bugünde bunalrı tüketirsin bazen aynı diyetler aynı etkiyi yapmayabiliyor

günaydın kızlar
işlerim biraz yoğunlaştı bu sebeple yazılanları okuyorum sadece fazla yazamıyorum ama buralardayım görüşürüz

kolay gelsinn begümmm

Basen bölgesi için işe yarıyor mu

Ah bende katılıyorum sinir edince motive ettik sanıyorlar bide hiç kendilerine bakmazlar benim eşim her gün yürüyecek 15 sene oldu daha göremedim

Aynen

he valla ya, bu kadar mıydı hani 58 yine mi göremedin diyor birde

günaydınnn.
benim şom ağzım.ben sağlamım derim hemen bi yerimden çıkar.
dün asm bi ara soguk oldu bende ince giyinmiştim.midemi üşüttüm.bi ağrı bi kıramp.
bütün akşam kıvrandım.ilaç içtim yinede hala tam geçmedi.
dedim sınanıyorum o halimle kabak çorbamı pişirdim.

babam anlatır,onların köyde bi adam ekmek arası köfte almış eline yiye yiye giderken sulak bi yerde düşürüvermiş köfteyi.
hemen almış atmış ekmeğin arasına.tam ısıracak vırrakkkk diye bi ses,ee köy yerinde her zaman köfte bulumaz.demişki vırık desende yiycem cırık desende yiycem.
ve adamın adı cırık kalmış.
bende bu çorbayı karnım vırık desede cırık desede yiycem.corbadan dönenin kaşığı kırılsın.

Kolay gelsin Begüşüm bende bugün Müdür yok internetten ders çalışacağım için rahat olsun
sağolasın nilişkominanırmısın sen öyle diyince içim çok rahatladıhuzurla çalışabilirim artık
oo müdürün gelmediği süpper olmuşgüzel güzel çalışırsın,iyi dersler, allah zihin açıklığı versin,çalışan öğrencilere her daim duacıyım :))

hahahaaaa kız kelebek güldürdünn beniii

geçmiş olsunn cnm ya migdede fena oluyor

abboooo o nasıl hikaye daktırımvırıklı cırıklı
geçmiş olsun terzi kendi söküğünü diksin bakalım çorban şifa olsun

he walla kaptaniçem konuş.
böyle listeleri harfiyyen yapmak lazım yoksa verim olmuyor.helede eşlik eden varsa tadından yenmez.
sen merak etme kaptanım ben kayserili oldum bende pastırma gönderecek göz varmı yenileceğimi kim söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…