Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Amin kuzucum inşallah sana da kolay gelsin için rahatlasın diye söyledim zati Abi var o gitsin de başlayacağım dün akşamda bayağı çalıştım uff ne sıkıcı

kelebekolacam nerelerdesin eşine doğum günü mı hazirliyorsun
Benimki yarın kutlamayalim dedi onbeş gününüz dolsun diyetisyen de ona göre kutlarız dedi haftaya kaldı bizim pasta
bizim bugün ama ben hediyesini çoktannn verdim .büyükler için pek merasim olmaz bizim evde.bi süpriz patlatsam mı .onada kabak çorbası içirsem

bizim bugün ama ben hediyesini çoktannn verdim .büyükler için pek merasim olmaz bizim evde.bi süpriz patlatsam mı .onada kabak çorbası içirsem
ne aldın ?
benimkide yaklaşıyor gerçi karar verdim güneş gözlüğü alıcam
bu fikri M masum vermişti, teşekkürler masum

Sisirdi masum sisirdi,
Haydaa o kadara da az.yediydim.
@Auscencia hakli ciktin.
Dedim sistemime biraz lif.girsin.
Demek.diyet bitene.kadar girmese de olur lahana lifi

kızzz alemsin , sana evine dön çagrısı veridm duymadın sanırsammm
tülay evine dön dedimmmmmmmm

ne aldın ?
benimkide yaklaşıyor gerçi karar verdim güneş gözlüğü alıcam
bu fikri M masum vermişti, teşekkürler masum

rica ederim cnm ne demekk yazda geliyor tamm zamanı :)

Sisirdi masum sisirdi,
@Auscencia hakli ciktin.

aman aman bizden uzak olsun lahana benide mahvetti
bendeee hiç bir türrünüüü yemiyorumm

Aaa öylemi onu bilmiyordum korktum yazdıklarını okuyunca hadi hayırlısı olsun faydasını görürsün insallah tatlim

Ne diyelim o zaman cırık çorba şifa olsun bize

Sisirdi masum sisirdi,
@Auscencia hakli ciktin.
Canım çiğ de mi şişirir.dün ben de mor lahana ekledim salatama.acaba ondan mı beklediyim sonuç olmadı.bugun lahana yokkk...

YOk canım ya.genelde ilk gün iyi giderdi ondan memnun deyilim

saat 10 buçukta arkadaşın doğum gününe gideceğim pastayla imtihanım var azcık ucundan yerim başımın etini yerler sonra..
Azıcık ucundan tattım işte dersin geçersin canım

Durmak yok devam bende yapacağım şu çorbayı perşembe ya cuma bakalım

Günaydııın dün akşam 270 mesajda uyumuşum bugün yeniden devam ettim tabi artı mesajlarla geçmişi yakalayacam derken günü kaçırıyorum neyse bitirdim çok şükür dün yine dışarlarda geçti eve 11'de filan anca girdim spor yapacaktım ama hiç halim yoktu yatakları bile toplamadan çıkmıştım yani dün komşuyla ağaç aşılama macerasına giriştik hiç eve giremedim sonra akşam bir tavuğuma bakayım dedim bir de ne göreyim bir tane cik cik daha günü bugün doluyor bakalım çıkacak mı diğerleri çok güzel bir duygu

Vero sen bu hafta başla spora cuma listeye yazarım adını ona göre bak sonuncu olmakta var Şimdiden alıştır kendini spora
2,5 saat 30 puan senin için özel uydurdum
kuzu sana başlangıçta Leslie veya yürüyüş önericem başka bir şey yapamazsın şimdi 15 dakikada bile nefes nefese kaldıysan alıştırman gerekiyor kendini spora
Ahu060812 canim sporum
40 dakika eliptik cevirdim...40 dakika yuruyusbandinda yürüdüm...1 saat mini bisiklet cevirdim.....))

@_SARAYCA_ beni gaza getirdin aksam aksam bisiklet cevirdim 1 saat ))
Ada p..kunu çıkarma yolunda hızla ilerliyor
ama hakkaten cırık amca vardı köyde hikayeside buymus.
Cırık emmidir ooo

Özledim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…