- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Amin kuzucum inşallah sana da kolay gelsinsağolasın nilişkominanırmısın sen öyle diyince içim çok rahatladı huzurla çalışabilirim artık
oo müdürün gelmediği süpper olmuşgüzel güzel çalışırsın,iyi dersler, allah zihin açıklığı versin,çalışan öğrencilere her daim duacıyım :))
Bir kaç gün böyle canım hafta sonu tekrardan gelecek inşallahŞu güneşi kim çaldıysa göndersin geri istanbula lutfennnn
bizim bugün ama ben hediyesini çoktannn verdim .büyükler için pek merasim olmaz bizim evde.bi süpriz patlatsam mı .onada kabak çorbası içirsemkelebekolacam nerelerdesin eşine doğum günü mı hazirliyorsun
Benimki yarın kutlamayalim dedi onbeş gününüz dolsun diyetisyen de ona göre kutlarız dedi haftaya kaldı bizim pasta
Sisirdi masum sisirdi,Kedibochi benim lahana maceram bu yıl hep hüsran oldu bı kapuska yaptım iki gün yedim feci sisirdi, birde geçen hafta Brüksel lahanası aldım yedim oda sisirdi diyet bitene kadar bende lahana bitti
@Daydream- sen hergun ütumu yapıyorsun yahaftada bir yapıyorum ben hatta yarın yapıcam inşallah
_AYNURA_ sütsüz sade kahve candır ya
Ama sade icwmiyorsan bir bardak site bir tatlı kaşığı kahve ile başlayabilirsiniz birde klasik değil Gold al jakopss tavsiye ederim , leptincisin bozuyor cnm süt birde onu diyim
bizim bugün ama ben hediyesini çoktannn verdim .büyükler için pek merasim olmaz bizim evde.bi süpriz patlatsam mı .onada kabak çorbası içirsem
Sisirdi masum sisirdi,
Haydaa o kadara da az.yediydim.
@Auscencia hakli ciktin.
Dedim sistemime biraz lif.girsin.
Demek.diyet bitene.kadar girmese de olur lahana lifi
yerken sıkarımBetulina limon sık corbaya çaya corbaya limon duymadın mı sen.
bende öyle yapıyorum içimi güzel oluyor.yerken sıkarım
Aaa öylemi onu bilmiyordum korktum yazdıklarını okuyunca hadi hayırlısı olsun faydasını görürsün insallah tatlimCanımcım epilasyon değil benim ki o işi bende Yıllar önce hallettim dediğin gibi en fazla bi kızarıklık olur onda fazlası zaten korkutucudur ben vücudumdaki çatlsklar için bir tEdaviye başladım hayırlısıyla.
Ne diyelim o zaman cırık çorba şifa olsun bizegünaydınnn.
benim şom ağzım.ben sağlamım derim hemen bi yerimden çıkar.
dün asm bi ara soguk oldu bende ince giyinmiştim.midemi üşüttüm.bi ağrı bi kıramp.
bütün akşam kıvrandım.ilaç içtim yinede hala tam geçmedi.
dedim sınanıyorum o halimle kabak çorbamı pişirdim.
babam anlatır,onların köyde bi adam ekmek arası köfte almış eline yiye yiye giderken sulak bi yerde düşürüvermiş köfteyi.
hemen almış atmış ekmeğin arasına.tam ısıracak vırrakkkk diye bi ses,ee köy yerinde her zaman köfte bulumaz.demişki vırık desende yiycem cırık desende yiycem.
ve adamın adı cırık kalmış.
bende bu çorbayı karnım vırık desede cırık desede yiycem.corbadan dönenin kaşığı kırılsın.
Canım çiğ de mi şişirir.dün ben de mor lahana ekledim salatama.acaba ondan mı beklediyim sonuç olmadı.bugun lahana yokkk...Sisirdi masum sisirdi,
Haydaa o kadara da az.yediydim.
@Auscencia hakli ciktin.
Dedim sistemime biraz lif.girsin.
Demek.diyet bitene.kadar girmese de olur lahana lifi
olabilir aynuramCanım çiğ de mi şişirir.dün ben de mor lahana ekledim salatama.acaba ondan mı beklediyim sonuç olmadı.bugun lahana yokkk...
YOk canım ya.genelde ilk gün iyi giderdi ondan memnun deyilimBenim eşimde geçen sene öyle triplere girmişti kilo aldırmaya çalışıyordu sonra farketti zayıflayınca da değişen bir Nil yok hatta daha iyi rahat bıraktı şimdi
Oo harikasın canım daha ne olsun haftada 5 kilo falan mı vermeyi planlıyorsun nedir
Azıcık ucundan tattım işte dersin geçersin canımsaat 10 buçukta arkadaşın doğum gününe gideceğim pastayla imtihanım var azcık ucundan yerim başımın etini yerler sonra..
günaydınnn.
benim şom ağzım.ben sağlamım derim hemen bi yerimden çıkar.
dün asm bi ara soguk oldu bende ince giyinmiştim.midemi üşüttüm.bi ağrı bi kıramp.
bütün akşam kıvrandım.ilaç içtim yinede hala tam geçmedi.
dedim sınanıyorum o halimle kabak çorbamı pişirdim.
babam anlatır,onların köyde bi adam ekmek arası köfte almış eline yiye yiye giderken sulak bi yerde düşürüvermiş köfteyi.
hemen almış atmış ekmeğin arasına.tam ısıracak vırrakkkk diye bi ses,ee köy yerinde her zaman köfte bulumaz.demişki vırık desende yiycem cırık desende yiycem.
ve adamın adı cırık kalmış.
bende bu çorbayı karnım vırık desede cırık desede yiycem.corbadan dönenin kaşığı kırılsın.
Ohooo...bide 500...yarina iner o şiş mutlakaolabilir aynuram
Valla o kadar da gec.kalktim yani.gec tartildim arti 500.gelmis
Vücudunda çok su yokmuş demek ki ilk giden fazlalıklar hep sudur ödemdirYOk canım ya.genelde ilk gün iyi giderdi ondan memnun deyilim
Vero sen bu hafta başla spora cuma listeye yazarım adını ona göre bak sonuncu olmakta var Şimdiden alıştır kendini sporaTamam dilekiyim bugün öğle yaptığımà sayim. Şimdi spor kaptanim bana ne dicek bakem. Dk hesabı yapilio galiba lesli neyin dé yaparım bu hizla. Spor birinciliği de aklimda bakemda aksam yapmiyim ben yahu düşündümde tek dinlenebilgdm an ogluşun gecé uykusuna yattığı an. O da biraz dan mik mik kalkar. Kesin. Ahu060812
2,5 saat 30 puan senin için özel uydurdumBak bende kalkıp çevirsem ... puan da yok artık ... 30 point var mı acep
Gıdgıdgıdaaaak olmuş zıcık :) güzel olmuş ama ...
Ya senin diyetisyeni de okudum ben bugün .
Kafanı karıştırma hiç ... evde tartıl mis gibi .. yağ kas içinde aylık kontrol bile fazla ... 2 ayda bir bakarsın .
kuzu sana başlangıçta Leslie veya yürüyüş önericem başka bir şey yapamazsın şimdi 15 dakikada bile nefes nefese kaldıysan alıştırman gerekiyor kendini spora
Ada p..kunu çıkarma yolunda hızla ilerliyorAhu060812 canim sporum
40 dakika eliptik cevirdim...40 dakika yuruyusbandinda yürüdüm...1 saat mini bisiklet cevirdim.....))
@_SARAYCA_ beni gaza getirdin aksam aksam bisiklet cevirdim 1 saat))
Cırık emmidir oooama hakkaten cırık amca vardı köyde hikayeside buymus.
Şiş canım o bence bugün iner ödem yaptı demek kiolabilir aynuram
Valla o kadar da gec.kalktim yani.gec tartildim arti 500.gelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?