Kaptanim gulyuzlum günaydın . Tarti 59.4Sakin sakin uçacağız ... ordan sonrası ... çünkü korurken aynı zamanda yerleştirme yapacağız ... neyse sen yorma kafanı o iş bende ......
Günaydın kelebekimgünaydınnn.
benim şom ağzım.ben sağlamım derim hemen bi yerimden çıkar.
dün asm bi ara soguk oldu bende ince giyinmiştim.midemi üşüttüm.bi ağrı bi kıramp.
bütün akşam kıvrandım.ilaç içtim yinede hala tam geçmedi.
dedim sınanıyorum o halimle kabak çorbamı pişirdim.
babam anlatır,onların köyde bi adam ekmek arası köfte almış eline yiye yiye giderken sulak bi yerde düşürüvermiş köfteyi.
hemen almış atmış ekmeğin arasına.tam ısıracak vırrakkkk diye bi ses,ee köy yerinde her zaman köfte bulumaz.demişki vırık desende yiycem cırık desende yiycem.
ve adamın adı cırık kalmış.
bende bu çorbayı karnım vırık desede cırık desede yiycem.corbadan dönenin kaşığı kırılsın.
YA ne tatlısın alıntıların güldürdü beni. Organik kaptan seniGünaydııın dün akşam 270 mesajda uyumuşum bugün yeniden devam ettim tabi artı mesajlarla geçmişi yakalayacam derken günü kaçırıyorum neyse bitirdim çok şükür dün yine dışarlarda geçti eve 11'de filan anca girdim spor yapacaktım ama hiç halim yoktu yatakları bile toplamadan çıkmıştım yani dün komşuyla ağaç aşılama macerasına giriştik hiç eve giremedim sonra akşam bir tavuğuma bakayım dedim bir de ne göreyim bir tane cik cik daha günü bugün doluyor bakalım çıkacak mı diğerleri çok güzel bir duygu
Vero sen bu hafta başla spora cuma listeye yazarım adını ona göre bak sonuncu olmakta var Şimdiden alıştır kendini spora
2,5 saat 30 puan senin için özel uydurdum
kuzu sana başlangıçta Leslie veya yürüyüş önericem başka bir şey yapamazsın şimdi 15 dakikada bile nefes nefese kaldıysan alıştırman gerekiyor kendini spora
Ada p..kunu çıkarma yolunda hızla ilerliyor
Cırık emmidir ooo
Özledim seni
Lahana bitek bana yariyor haslanmis yerim ustune yogurt dokerim guzel wc calistirir..Canım çiğ de mi şişirir.dün ben de mor lahana ekledim salatama.acaba ondan mı beklediyim sonuç olmadı.bugun lahana yokkk...
Aynen oyle canimGünaydııın dün akşam 270 mesajda uyumuşum bugün yeniden devam ettim tabi artı mesajlarla geçmişi yakalayacam derken günü kaçırıyorum neyse bitirdim çok şükür dün yine dışarlarda geçti eve 11'de filan anca girdim spor yapacaktım ama hiç halim yoktu yatakları bile toplamadan çıkmıştım yani dün komşuyla ağaç aşılama macerasına giriştik hiç eve giremedim sonra akşam bir tavuğuma bakayım dedim bir de ne göreyim bir tane cik cik daha günü bugün doluyor bakalım çıkacak mı diğerleri çok güzel bir duygu
Vero sen bu hafta başla spora cuma listeye yazarım adını ona göre bak sonuncu olmakta var Şimdiden alıştır kendini spora
2,5 saat 30 puan senin için özel uydurdum
kuzu sana başlangıçta Leslie veya yürüyüş önericem başka bir şey yapamazsın şimdi 15 dakikada bile nefes nefese kaldıysan alıştırman gerekiyor kendini spora
Ada p..kunu çıkarma yolunda hızla ilerliyor
Cırık emmidir ooo
Özledim seni
Çok geçmiş olsun canım azmine ayaktagünaydınnn.
benim şom ağzım.ben sağlamım derim hemen bi yerimden çıkar.
dün asm bi ara soguk oldu bende ince giyinmiştim.midemi üşüttüm.bi ağrı bi kıramp.
bütün akşam kıvrandım.ilaç içtim yinede hala tam geçmedi.
dedim sınanıyorum o halimle kabak çorbamı pişirdim.
babam anlatır,onların köyde bi adam ekmek arası köfte almış eline yiye yiye giderken sulak bi yerde düşürüvermiş köfteyi.
hemen almış atmış ekmeğin arasına.tam ısıracak vırrakkkk diye bi ses,ee köy yerinde her zaman köfte bulumaz.demişki vırık desende yiycem cırık desende yiycem.
ve adamın adı cırık kalmış.
bende bu çorbayı karnım vırık desede cırık desede yiycem.corbadan dönenin kaşığı kırılsın.
Aaa güZEL fikr. Ay ama ben alsam o kadar para versem yuzüne oturmasà yakismasa. .. Neyse beğenir bak bu d.günü hediyen desek nolur ki illa sürpriz mi olmalıne aldın ?
benimkide yaklaşıyor gerçi karar verdim güneş gözlüğü alıcam
bu fikri @masum vermişti, teşekkürler masum
Kaçırdım eskapiiim. Noldii. Eksi Göremedin miYOk canım ya.genelde ilk gün iyi giderdi ondan memnun deyilim
DemeeeeBir kaç gün böyle canım hafta sonu tekrardan gelecek inşallah
Evet canim yariyor..bende basen yok gerci ama baldir popoyu cok inceltiyor...gobegede etkili bence eliptik yani alt karin icin etkili...Basen bölgesi için işe yarıyor mu
Ah bende katılıyorum sinir edince motive ettik sanıyorlar bide hiç kendilerine bakmazlar benim eşim her gün yürüyecek 15 sene oldu daha göremedim
Aynen
Hava durumu yağmur gösteriyor canımDemeeee
Gördüm rakiii gördüm.görmez olurmuyum hiç ama 800gramcıkEvet canim yariyor..bende basen yok gerci ama baldir popoyu cok inceltiyor...gobegede etkili bence eliptik yani alt karin icin etkili...
ilkinde içmemiştim.serbest değil çünkü yeşil çaya bile 2 kupa diyor.ama gecen sefer içtim dayanamadım.Ya doktorumkelebekolacam kahvaltiyi yogurtla mi.yaptin sende
Ben.şimdi yoğurt yersem kahvaltida uyuklarim,
Klasik yumurtali ekmeksiz kahvalti olar mi
Birde kahve.serbest miydi
Aynen vero sen ne yaptığını dakikalık yaz ben ayarlıyorum puanını zorluk derecesi fazlaysa fazla veriyorum meselaYA ne tatlısın alıntıların güldürdü beni. Organik kaptan senitamamdir . Bu hafta alsiyim cuma yaz benı. Sure tutcam öyle mı. Mesela 1 saat zumba 10 dk mekik gibi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?