Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sakin sakin uçacağız ... ordan sonrası ... çünkü korurken aynı zamanda yerleştirme yapacağız ... neyse sen yorma kafanı o iş bende ......
Kaptanim gulyuzlum günaydın . Tarti 59.4
Şükr eksi ama yeni bisi görmek istiom ya. Bu kalan 400 500 ü nasıl versem bu 3 günde . Bı yol göstersen . Goruiyim sonra artı neyin olsa uzulmem ama sıkıldım gram oynamayinca

Günaydın kelebekim
Çok geçmiş olsun.
Babanin hikayeye.çok guldum ya sabah.sabah.
Bizim oralarda da.böyle lakaplar çoktur.

YA ne tatlısın alıntıların güldürdü beni. Organik kaptan seni tamamdir . Bu hafta alsiyim cuma yaz benı. Sure tutcam öyle mı. Mesela 1 saat zumba 10 dk mekik gibi mi

Aynen oyle canim heccc ayarim yok

Çok geçmiş olsun canım azmine ayakta

ne aldın ?
benimkide yaklaşıyor gerçi karar verdim güneş gözlüğü alıcam
bu fikri @masum vermişti, teşekkürler masum
Aaa güZEL fikr. Ay ama ben alsam o kadar para versem yuzüne oturmasà yakismasa. .. Neyse beğenir bak bu d.günü hediyen desek nolur ki illa sürpriz mi olmalı

Basen bölgesi için işe yarıyor mu

Ah bende katılıyorum sinir edince motive ettik sanıyorlar bide hiç kendilerine bakmazlar benim eşim her gün yürüyecek 15 sene oldu daha göremedim

Aynen
Evet canim yariyor..bende basen yok gerci ama baldir popoyu cok inceltiyor...gobegede etkili bence eliptik yani alt karin icin etkili...

Son düzenleme:
Ya doktorum kelebekolacam kahvaltiyi yogurtla mi.yaptin sende
Ben.şimdi yoğurt yersem kahvaltida uyuklarim,
Klasik yumurtali ekmeksiz kahvalti olar mi
Birde kahve.serbest miydi
ilkinde içmemiştim.serbest değil çünkü yeşil çaya bile 2 kupa diyor.ama gecen sefer içtim dayanamadım.
sana cok müdahale edemiycem.ufak değişiklikler yapabilirisin sanırım.

YA ne tatlısın alıntıların güldürdü beni. Organik kaptan seni tamamdir . Bu hafta alsiyim cuma yaz benı. Sure tutcam öyle mı. Mesela 1 saat zumba 10 dk mekik gibi mi
Aynen vero sen ne yaptığını dakikalık yaz ben ayarlıyorum puanını zorluk derecesi fazlaysa fazla veriyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…