Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

owww oda kötü olmuşşşş inşallah salça lekesi çıkarrr mı? çıkmazsa hoop halı artık balkon halısı olur yaza )) kışın yenisini alırımmm artık ... kızım balkonda oyanarken ona iyi olur ...

tam bana göre daha dogrusu eşime göre bi damat benim 3de (hatta elinde olsa babalarıda dahil ) en gec 9 bucukta

Ahu060812 birdaaha maşallah civcivlerine anasına evine bahçesine.
ilk fırsaatta kapını çalıcam.sen ceptesin.ankara elimin altında.

Pesindeyim pesinde kendimi çok kaynakçı hissettim bide aklıma senin bir arkadaşa gitmiştik ya o geldi

ayyyyy çook geçmiş olsun canım yattığı odaya lavanta koyun mikropları öldürür... saraçoğlunun tarifidir ben her kışa yaparım kızımın odasına koyarım iyi gelir...

Evet bende koyarım evde var hemen bir torba hazırlayayım

Canım benim ya ... duşa devam ... bende bir kez 40 ları gördüm yusufta ... sürekli ılık duş ..

Dua edelim kuzum iyileşsin bir an önce
Amin inşallah biraz önce yine duş aldırdım benimkine çok titrer ama artık tecrübe ısı değişiminden oluyor

Bende ilk defa 40 gördüm bide ateş düşürücü düşürmedi gece olmuş hemen duş aldırdım 3 defa düşene kadar tır tır titredi yavrum

Geçmiş olsun . Ayy neyseki tecrübelisın. Allamm 40 derece görsemdı kafayı yerdim..Sakin olmak gerek demek ..

Ausencia ben size en kötüsünü söyleyeyim
yağlı boya 5 kg lık bidonu
boya fırçasının sapıyla çarpıp
tv ünitesi ama şu eskilerden altında müzik seti olan
müzik seti tv ve ünite
hepsi yağlı boya olmuştu hemde
eşim le flört ediyoruz anasının eviiii

Ayýiiuüiuu sozumu geri aldım. Beterin beteri buymuusss kizzzz

beterin beteri
dibin dibi
daha artırmayın yürek dayanmaz
o gün bugündür anası seni sevmiyodur

bakalım kabakçılarmı daha çok kilo verecek yoksa çakma ve yancı kabakçılar mı

Ayyyy ben yiyiyorum begümün ... her şey istediğim gibi şu an ... bol spor , sıkı beslenme ... sporu azaltınca ... beslenme de oturacak ... ben bu koruma işini kaptım bence

Salça çıkar muhtemelen , hemen müdahale de etmişsin ...ama biber salçası daha zor çıkar .

tam bana göre daha dogrusu eşime göre bi damat benim 3de (hatta elinde olsa babalarıda dahil ) en gec 9 bucukta

bazen eşim arkası yarın masalı anlatıyor ... saat 8 buçuk benim uyum geldi sanki , hadi baba gelsene diyor:)

oooo herkeşler buradaymışşş
minderimi alayımda önlerden bir yer kapayımm

Hazır minderi almıken gel iki yoga pilates neyin yapalım

Eeeeee tabii birbirinize bakmaktan boya kutusunu gören mi var

Kız gelin hepinizde hatta ctesi olsun Nare83 da gelsin saydin78 aeben ablalarım da geldin bidaha ki buluşma bende olsun.hatta bi otobüs tutalım Edirne'den Kars'a hepinizi toplaya toplaya gelsin ne güzel olur
Ben bazen sokaktaki teyzeleri daha çok seviyorum valla ...içim ısınıveriyor

evet yazıyorum gülmeyin
2280
şimdi şirket büyüyor belkim bi hareket
olar diye bekliyorum bakalım
Buna da şükür tabi emeğine göre az da inşallah artar
Abooo neler hissettin kız anaaammm çok feci.düşmüşlerdir senin eşyalardan tv müzik çalar yok sana bizimkilere say demediler mi.

bende yanlışlıkla koruma kulvarına geçtim sanırım

Eeeeee tabii birbirinize bakmaktan boya kutusunu gören mi var

dimi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…