owww oda kötü olmuşşşş inşallah salça lekesi çıkarrr mı? çıkmazsa hoop halı artık balkon halısı olur yazaBen yağ tenekesini devirmiştim ...
Lökür lökür :))) dökülüverdi halıya ... bence en beteri oydu ... halı zaten çöp oldu ... halı yıkamada çıkaramadı yağı ... yerlerde vıcık vıcık
tam bana göre daha dogrusu eşime göre bi damat benim 3de (hatta elinde olsa babalarıda dahil ) en gec 9 bucukta
Canım bence sen ufaklıkların uyku saatini düzenle :) ne işleri varmış geç saatlere kadar ... Uyku konusu önemli .. kitap okuyarak uyutmayı denersen , bir süre sonra her gün aynı saatte uyumaya alışırlar .
Oğlum 7 yaşında hala 9 , en geç 9 buçuk
Ayy yok ne testi muhatap olmiuiorummmvorones verooo test yapsan ya ne sabrlı hatunsun a
Ahu060812 birdaaha maşallah civcivlerine anasına evine bahçesine.
ilk fırsaatta kapını çalıcam.sen ceptesin.ankara elimin altında.
ayyyyy çook geçmiş olsun canım yattığı odaya lavanta koyun mikropları öldürür... saraçoğlunun tarifidir ben her kışa yaparım kızımın odasına koyarım iyi gelir...
Amin inşallah biraz önce yine duş aldırdım benimkine çok titrer ama artık tecrübe ısı değişiminden oluyorCanım benim ya ... duşa devam ... bende bir kez 40 ları gördüm yusufta ... sürekli ılık duş ..
Dua edelim kuzum iyileşsin bir an önce
ayyyy o hatayı ben bir kere yaptım kızım 39 dereceydi ateşi ılık bir banyo yaptırdık aylardan ağustos hava sıcak yaniii... kızım banyodan çıkardım hemen sardık havluyla üstünü giydirecektik baktık titriyor ayyy elimiz ayağımız birbirine girdi eşimle hemen giydirdik doktora götürdük dr ölçtü 40 derece dedi hemen iğne yapıldı serum verildi ondan sonra düzeldi.... artık 38 olunca ilacını veriyom 39 beklemiyorum korkuyorum valla.. gerçi çok şükür 2 yaşına kadar hastalıkları ağır oluyor sonra hafifliyor dirençleri artıyor......sonra banyo yaptırmaktan korkuyorum aslında hata derken dr tavsiye ediyorlarda ben öyle görünce korktum....
Aksam. Yemeğine kadar tut kendiniiiiiiMantar sote yedim 1 minik güveç çok açım şuanda ya
Geçmiş olsun . Ayy neyseki tecrübelisın. Allamm 40 derece görsemdı kafayı yerdim..Sakin olmak gerek demek ..Pesindeyim pesindekendimi çok kaynakçı hissettim bide aklıma senin bir arkadaşa gitmiştik ya o geldi
Evet bende koyarım evde var hemen bir torba hazırlayayım
Amin inşallah biraz önce yine duş aldırdım benimkine çok titrer ama artık tecrübe ısı değişiminden oluyor
Bende ilk defa 40 gördüm bide ateş düşürücü düşürmedi gece olmuş hemen duş aldırdım 3 defa düşene kadar tır tır titredi yavrum
owww oda kötü olmuşşşş inşallah salça lekesi çıkarrr mı? çıkmazsa hoop halı artık balkon halısı olur yaza)) kışın yenisini alırımmm artık ... kızım balkonda oyanarken ona iyi olur ...
Öyle yapacağım canım sade şekersiz nescafe içtim şuanda tuttu gibiAksam. Yemeğine kadar tut kendiniiiiii
Ayýiiuüiuu sozumu geri aldım. Beterin beteri buymuusss kizzzzAusencia ben size en kötüsünü söyleyeyim
yağlı boya 5 kg lık bidonu
boya fırçasının sapıyla çarpıp
tv ünitesi ama şu eskilerden altında müzik seti olan
müzik seti tv ve ünite
hepsi yağlı boya olmuştu hemde
eşim le flört ediyoruz anasının eviiii
beterin beteriAusencia ben size en kötüsünü söyleyeyim
müzik seti tv ve ünite
Aksam ne yiyeceksin bakım ben öğle kaşarlı yumurta kırdim yedim tokummÖyle yapacağım canım sade şekersiz nescafe içtim şuanda tuttu gibi
bakalım kabakçılarmı daha çok kilo verecek yoksa çakma ve yancı kabakçılar mı
owww oda kötü olmuşşşş inşallah salça lekesi çıkarrr mı? çıkmazsa hoop halı artık balkon halısı olur yaza)) kışın yenisini alırımmm artık ... kızım balkonda oyanarken ona iyi olur ...
tam bana göre daha dogrusu eşime göre bi damat benim 3de (hatta elinde olsa babalarıda dahil ) en gec 9 bucukta
oooo herkeşler buradaymışşş
minderimi alayımda önlerden bir yer kapayımm
Ausencia ben size en kötüsünü söyleyeyim
müzik seti tv ve ünite
Kız gelin hepinizde hatta ctesi olsunKızımın ateşi devamlı yükseliyor 40 buldu su kuşuna döndü devamlı duş geçecek inş
Geçmişi okudum geçmiş olsun temennilerinize teşekkür ederim
Ahu evin harika civcivlerinde sağlıkla sevdiklerinle yasa inş
Dilek sanada geçmiş olsun inş kolayca atlatirsin
Ada geçmiş olsun bazen oluyor böyle ekstra işler sağlık olsun
Kelebek Ankara gezmelerin de pesindeyim haberin ola
Shery iyi değil ama olacak inşallah
Mimu bencede sana nazar degmistir
Ben bazen sokaktaki teyzeleri daha çok seviyorum valla ...içim ısınıveriyor
Buna da şükür tabi emeğine göre az da inşallah artarevet yazıyorum gülmeyin
2280
şimdi şirket büyüyor belkim bi hareket
olar diye bekliyorum bakalım
Abooo neler hissettin kız anaaammm çok feci.düşmüşlerdir senin eşyalardan tv müzik çalar yok sana bizimkilere say demediler mi.Ausencia ben size en kötüsünü söyleyeyim
müzik seti tv ve ünite
Ayyyy ben yiyiyorum begümün ... her şey istediğim gibi şu an ... bol spor , sıkı beslenme ... sporu azaltınca ... beslenme de oturacak ... ben bu koruma işini kaptım bence
Salça çıkar muhtemelen , hemen müdahale de etmişsin ...ama biber salçası daha zor çıkar .
bazen eşim arkası yarın masalı anlatıyor ... saat 8 buçuk benim uyum geldi sanki , hadi baba gelsene diyor:)
Hazır minderi almıken gel iki yoga pilates neyin yapalım
Eeeeee tabii birbirinize bakmaktan boya kutusunu gören mi var
Akşama eğer evde olursak yoğurtlu kereviz salatası yiyeceğim bol dereotlu falan belki ödemimi atarAksam ne yiyeceksin bakım ben öğle kaşarlı yumurta kırdim yedim tokumm
Vücut kendinden korumaya mı geçti nedir bende de durum o mu Begüşbende yanlışlıkla koruma kulvarına geçtim sanırım
dimi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?