Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyyyy çook geçmiş olsun canım yattığı odaya lavanta koyun mikropları öldürür... saraçoğlunun tarifidir ben her kışa yaparım kızımın odasına koyarım iyi gelir...

Canım benim ya ... duşa devam ... bende bir kez 40 ları gördüm yusufta ... sürekli ılık duş ..

Dua edelim kuzum iyileşsin bir an önce

bu gün yüzme günümdü, şu an baya baya dinç hissediyorum kendimi, aslında spor yapmayı çok seviyorum, hele o duştan sonraki hafiflik paha biçilemez...

2 küçük çocuğum var, geç uyuyorlar, onlar uyumadan spora başlayamıyorum, yere yattığım an üstüme çıkıyorlar, 3 ve 4,5 yaşındalar

yinede zorlamam lazım, spor ve diyetle çok güzel inceliyorum, spor dediğimde jillian ın videoları, çok keyif alarak yapıyorum

evet yazıyorum gülmeyin
2280
şimdi şirket büyüyor belkim bi hareket
olar diye bekliyorum bakalım

Canım bence sen ufaklıkların uyku saatini düzenle :) ne işleri varmış geç saatlere kadar ... Uyku konusu önemli .. kitap okuyarak uyutmayı denersen , bir süre sonra her gün aynı saatte uyumaya alışırlar .
Oğlum 7 yaşında hala 9 , en geç 9 buçuk

Canım benim ya ... duşa devam ... bende bir kez 40 ları gördüm yusufta ... sürekli ılık duş ..

Dua edelim kuzum iyileşsin bir an önce
ayyyy o hatayı ben bir kere yaptım kızım 39 dereceydi ateşi ılık bir banyo yaptırdık aylardan ağustos hava sıcak yaniii... kızım banyodan çıkardım hemen sardık havluyla üstünü giydirecektik baktık titriyor ayyy elimiz ayağımız birbirine girdi eşimle hemen giydirdik doktora götürdük dr ölçtü 40 derece dedi hemen iğne yapıldı serum verildi ondan sonra düzeldi.... artık 38 olunca ilacını veriyom 39 beklemiyorum korkuyorum valla.. gerçi çok şükür 2 yaşına kadar hastalıkları ağır oluyor sonra hafifliyor dirençleri artıyor......sonra banyo yaptırmaktan korkuyorum aslında hata derken dr tavsiye ediyorlarda ben öyle görünce korktum....

Görmemek için çare belli pon pon sallatmak

Doyar mı yahu onlar ... Yarın bitiyor bizimkinin detoksu ....cuma için öğlen şunu yiyelim akşam şuraya yemeğe gidelim sayıyor şimdiden

Sarayca
burdayım kaptanım, bomba gibiyim, bu sefer tutturdum, biraz daha spor ile bu işi 60 kg a kadar götüreceğim inşallah, tabi sizlerin desteği ile

Ateş düşürücü ya bir ya iki kez vermişimdir .
Ateşle savaşınca hastalığı daha çabuk geçiyor , haftalarca sürünmüyor .
39.5 lar atlatılabilir gelir bana ... sayıklama nöbet yoksa tabii . bunları ayırabilirsen çok korktukmuyor ateş

aynen kaptanım bi düzene sokmam lazım yoksa bende onlarda yıpranıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…