Ay aman ben görmeyim o alieni
doymadı da dolabı açıp açıp kapattı en son büskivi falan yedi gitti hahaha))
ayyyyy çook geçmiş olsun canım yattığı odaya lavanta koyun mikropları öldürür... saraçoğlunun tarifidir ben her kışa yaparım kızımın odasına koyarım iyi gelir...Kızımın ateşi devamlı yükseliyor 40 buldu su kuşuna döndü devamlı duş geçecek inş
Geçmişi okudum geçmiş olsun temennilerinize teşekkür ederim
Ahu evin harika civcivlerinde sağlıkla sevdiklerinle yasa inş
Dilek sanada geçmiş olsun inş kolayca atlatirsin
Ada geçmiş olsun bazen oluyor böyle ekstra işler sağlık olsun
Kelebek Ankara gezmelerin de pesindeyim haberin ola
Shery iyi değil ama olacak inşallah
Mimu bencede sana nazar degmistir
Kızımın ateşi devamlı yükseliyor 40 buldu su kuşuna döndü devamlı duş geçecek inş
Geçmişi okudum geçmiş olsun temennilerinize teşekkür ederim
Ahu evin harika civcivlerinde sağlıkla sevdiklerinle yasa inş
Dilek sanada geçmiş olsun inş kolayca atlatirsin
Ada geçmiş olsun bazen oluyor böyle ekstra işler sağlık olsun
Kelebek Ankara gezmelerin de pesindeyim haberin ola
Shery iyi değil ama olacak inşallah
Mimu bencede sana nazar degmistir
herkesin bir hikayesi var kv ile ben çook severdim ama artık bişey hissetmiyorum ona karşı... nefrette yok sevgide öyle sokaktaki biri benim için...Ooo KV konusunu hiç acmayalim
herkesin bir hikayesi var kv ile ben çook severdim ama artık bişey hissetmiyorum ona karşı... nefrette yok sevgide öyle sokaktaki biri benim için...
Eferin eferin ödevini erkenden yapmışsın bende şimdi sporu yapacam şu sütü bi kaynatayım
Aha oğlan geliyo
Rabbim gönlüne göre versin be pamuk inşallah seninde en kısa zamanda benim haberini alırız bu arada o kadar çok çalışıyım maaşın ne kadar kız sornası ayıp
bu gün yüzme günümdü, şu an baya baya dinç hissediyorum kendimi,aslında spor yapmayı çok seviyorum, hele o duştan sonraki hafiflik paha biçilemez...
2 küçük çocuğum var, geç uyuyorlar, onlar uyumadan spora başlayamıyorum, yere yattığım an üstüme çıkıyorlar, 3 ve 4,5 yaşındalar
yinede zorlamam lazım, spor ve diyetle çok güzel inceliyorum, spor dediğimde jillian ın videoları, çok keyif alarak yapıyorum
ayyyy o hatayı ben bir kere yaptım kızım 39 dereceydi ateşi ılık bir banyo yaptırdık aylardan ağustos hava sıcak yaniii... kızım banyodan çıkardım hemen sardık havluyla üstünü giydirecektik baktık titriyor ayyy elimiz ayağımız birbirine girdi eşimle hemen giydirdik doktora götürdük dr ölçtü 40 derece dedi hemen iğne yapıldı serum verildi ondan sonra düzeldi.... artık 38 olunca ilacını veriyom 39 beklemiyorum korkuyorum valla.. gerçi çok şükür 2 yaşına kadar hastalıkları ağır oluyor sonra hafifliyor dirençleri artıyor......sonra banyo yaptırmaktan korkuyorum aslında hata derken dr tavsiye ediyorlarda ben öyle görünce korktum....Canım benim ya ... duşa devam ... bende bir kez 40 ları gördüm yusufta ... sürekli ılık duş ..
Dua edelim kuzum iyileşsin bir an önce
evet yazıyorum gülmeyin
2280
şimdi şirket büyüyor belkim bi hareket
olar diye bekliyorum bakalım
burdayım kaptanım, bomba gibiyim, bu sefer tutturdum, biraz daha spor ile bu işi 60 kg a kadar götüreceğim inşallah, tabi sizlerin desteği ile
Görmemek için çare bellipon pon sallatmak
Doyar mı yahu onlar ... Yarın bitiyor bizimkinin detoksu ....cuma için öğlen şunu yiyelim akşam şuraya yemeğe gidelim sayıyor şimdiden
Sarayca
maşallahkvalide konusu açılmış, ben 4 senedir kvalidem ile yaşıyorum. Allah razı olsun, çocuklarıma bakıyor, memnunum ben.
öpüldünüz canlar.. ben yine işlere dalayım.
ayyyy o hatayı ben bir kere yaptım kızım 39 dereceydi ateşi ılık bir banyo yaptırdık aylardan ağustos hava sıcak yaniii... kızım banyodan çıkardım hemen sardık havluyla üstünü giydirecektik baktık titriyor ayyy elimiz ayağımız birbirine girdi eşimle hemen giydirdik doktora götürdük dr ölçtü 40 derece dedi hemen iğne yapıldı serum verildi ondan sonra düzeldi.... artık 38 olunca ilacını veriyom 39 beklemiyorum korkuyorum valla.. gerçi çok şükür 2 yaşına kadar hastalıkları ağır oluyor sonra hafifliyor dirençleri artıyor......sonra banyo yaptırmaktan korkuyorum aslında hata derken dr tavsiye ediyorlarda ben öyle görünce korktum....
aynen kaptanım bi düzene sokmam lazım yoksa bende onlarda yıpranıyor
Canım bence sen ufaklıkların uyku saatini düzenle :) ne işleri varmış geç saatlere kadar ... Uyku konusu önemli .. kitap okuyarak uyutmayı denersen , bir süre sonra her gün aynı saatte uyumaya alışırlar .
Oğlum 7 yaşında hala 9 , en geç 9 buçuk
Allah bereket versinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?