hahahahah koptummmm ilahiiiBen bazen sokaktaki teyzeleri daha çok seviyorum valla ...içim ısınıveriyor
burdayım kaptanım, bomba gibiyim, bu sefer tutturdum, biraz daha spor ile bu işi 60 kg a kadar götüreceğim inşallah, tabi sizlerin desteği ile
Eşimin annesi olduğu için saygı duyarım o kadar annelik zor onun hatırına ne bana ne çocuklarıma nede tanıdığım dan beri eşime zerre iyiliği yok beklenti çok okadar derim sadece eline düşer sekte pişman ediyor Allah muhtaç etmesin
aminnnn
çalışan emek veren herkese bereket versin.
eşlerimize versin ki biz çalışmayalım.
Birin de n duydum ds benzerı bir durum için doktor diyet yapiomusun ondan olmuştur dedi. Ay ben tam diyet de yapmiom anacim.Öğle eşimin detoksu için yaptığım çorba çok hoşuma gitti .. yazacağım tarifler sayfama ...
Ayyy saat hızla geçiyooor ...yeni spor saatine kaldı 3 saat
ada81 canım neyse ki halı yıkamacılar var eşinde diyet yapmış oldu bu öğlen :)
vorones mevsimsel bir gecikmedir muhtemelen , çünkü az az geldi demiştin .
@_AYNURA_ senin içinde hakkında en hayırlısı en hayırlı zamanda olur inşallah ...
Birin de n duydum ds benzerı bir durum için doktor diyet yapiomusun ondan olmuştur dedi. Ay ben tam diyet de yapmiom anacim.mevsimsel dir inşallah
Ben de reçel kavanozunuadacım sabah sabah sana da iş çıkmış çok şükür hall etmişsin...bi defa bende 3lt.lik peynir kavanozunu ağzına kadar doluydu yere düşürmüştüm.tabi temizlemekten çok kv nin dırdırı mahv etmişti beni
Ben yağ tenekesini devirmiştim ...
Lökür lökür :))) dökülüverdi halıya ... bence en beteri oydu ... halı zaten çöp oldu ... halı yıkamada çıkaramadı yağı ... yerlerde vıcık vıcık
saydin78 imm güzel rakibem bu haftaki depresyonumuzu buldum regl öncesi sendrom bence benim de sinir sistemim hiç iyi durumda değil olan şeylerde var tabiii ama bu ekstra etkiliyor
bende kaç günlerdir kabak çorbası içiyorum
Oow bence de beterin beteri olmiiisssBen yağ tenekesini devirmiştim ...
Lökür lökür :))) dökülüverdi halıya ... bence en beteri oydu ... halı zaten çöp oldu ... halı yıkamada çıkaramadı yağı ... yerlerde vıcık vıcık
bende kaç günlerdir kabak çorbası içiyorum
çakma kabakçı
bakalım kabakçılarmı daha çok kilo verecek yoksa çakma ve yancı kabakçılar mı
Bende dün öğle kabak yedim ... yancı kabakçı da ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?