ay kv yi görünce anamla ilişkimi sorguluyorum ada.anammmm herkes dertli valla o yüzden kaynanamın yaptıklarını artık çok görmüyorum ben..... sonuçta kendi anan bir sürü konşuyor kaynanama çemkirdiğim kadar anama çemkirmedim kv eleştirdimde hiç altta kalmadım... ama anama mükünmüüü abowwww tırsıyom vallayazık eşimde anamdan tırsar tabii anne he anne sen haklısın anne der hahahaah komedi gibiyiz
Kuzucum evet sinir sistemimiz ve regl kötü etkiledi bizi. Biz seninle haftaya da rakip olalım bitanemsaydin78 imm güzel rakibem bu haftaki depresyonumuzu buldum regl öncesi sendrom bence benim de sinir sistemim hiç iyi durumda değil olan şeylerde var tabiii ama bu ekstra etkiliyor
Anacigimi.bende cok severim.
Amaa hiic hic anlasamiyoruz.
Ziyarete gidince 1.haftadan fazla kalsam mutlaka tartışma çıkıyor.
Sonrada ağlıyor üzülüyor yada beni üzüyor.
Gerçi her iki.durumda da üzülüyorum.
Esimle.evlenmeden.ailesi bana karsidi
Malum sebeplerden. Anlatmama.gerek yok yeniden.
Dul.ve 1.cocukla.bekar.babamla evlenmis olan annem bana "abin senin.gibi dul ile.evlenmek.istese bende karşı cikardim.dedi
Ama anne.sen.babamla.birde.cocugunla evlendin dedigimde o.baskaydi dedi !
Allah.uzun ömür versin anam sana. Yinede kiyimsizdir anam cocuklarina.
Bi ben.karakoyun
sıkmayın canınızı.dört dörtlük bir uyum yok.
anammmm herkes dertli valla o yüzden kaynanamın yaptıklarını artık çok görmüyorum ben..... sonuçta kendi anan bir sürü konşuyor kaynanama çemkirdiğim kadar anama çemkirmedim kv eleştirdimde hiç altta kalmadım... ama anama mükünmüüü abowwww tırsıyom vallayazık eşimde anamdan tırsar tabii anne he anne sen haklısın anne der hahahaah komedi gibiyiz
ayyyy benim annem sürekli yok eşin koltuğu bozdu yok balkona çıkarken perdeyi bozdu kızzz daha neler neler yazık eşime bende toz kondurmuyorum eşimeeee bu seferde kızıyor annem sen anne bulmazsında vıdı vıdı bir sürü şeyyyyy ... az gidiyoruz artık senede 3 günlük falan...
Inşallah bitanem çok isterimKız gelin hepinizde hatta ctesi olsunNare83 da gelsin saydin78 @aeben ablalarım da geldin bidaha ki buluşma bende olsun.hatta bi otobüs tutalım Edirne'den Kars'a hepinizi toplaya toplaya gelsin ne güzel olur
Buna da şükür tabi emeğine göre az da inşallah artar
Abooo neler hissettin kız anaaammm çok feci.düşmüşlerdir senin eşyalardan tv müzik çalar yok sana bizimkilere say demediler mi.
yazık yazık bide anne ya nasıl annelik bu
kıyamam sana
yaaa kelebeğim aksilik bu yaaa kızım hiçbirşey kırmaz dökmez annemin evindeyken illa bişey dökülür ayyyy başımdan aşağı kaynar sular dökülür evimi mahvettiniz der.... yaa bi laf varya yağ dök yala annemin evi için bu laf gerçek bukadar temizlik olmaz kiiiii
Estağfurullah bitanem :) ♡♡ iki listeyi de sordum saysaydin78 şimdi kafama dank etti kuzu malum spor sonrası beyne oksijen gitmiyor ya
Sen umay listesini sordun di mi ben takım listesi sandım :) yollarım bugün canım .
anam babam var ama sahipsiz kimsesiz hissediyorum kendimi
iyi ki eşim var ve kızım. onları çok seviyorum.
hepsini çok seviyorum, anama da kızgın değilim.
o da babasından pek sevgi görememiş, resmen dedeme dönmüş.
ben de ona benzemekten korkuyorum, bazen içimden kaknem dırdırcı bi kadın çıkıyor dönem dönem.
eşim ve kızım bunu haketmiyorlar..
benim eşimde annasıyla 15 günde bir görüşür unutur aramayı ben ısrar yalvararım arar anasını..... ama ben kendi anamı birgün duru birgün ararım.. ama babamla günde 2 kere görüşürüz hergün mutlaka......anamı sıkıysam aramayayım hayatta aramaz mesala 3 gün arama öldü mü kaldı bir derdi mi var demez bekler ki hala biz onu arıyalım....ay kv yi görünce anamla ilişkimi sorguluyorum ada.
ay can ciger kuzu sarmasılar eşimle.
her gün konuşurlar. ben de mecbur selam veriyorum tabi
sıkılırım ben vıt vıt
nasılsın ? iyiyim sennasılsın ?
geçen dedim ki eşime ayy her dk ne konuşuonuz böle diye. ben sıkılıyorum
annemi bile 15 günde bir ararım hatrını sorarım nasılsın iyi misin o kadar.
tuhaf olan ben miyim onlar mı anlamadım.
geçen eşim sakayla karışık annesine şeri beni ve eceyi üzüyo demiş.
kadın ilk konuşmada benden hesap sordu.
dedi ki ben adanalıyım getirme beni oraya. ve gülümsedi. şakaydı bariz.
ama bana çok dokundu biliyon mu, çok kimsesiz hissediyorum kendimi. ne anam ne babam böyle bi kelime etmezler kv me de eşime de..
ayyy minnakımmm bu kadar olur insan bende anneme benzemeyeyim diye dua ederim hahahahbazen bende anneme döndüğümü hissedip ağlıyorum
eşim için bişey diyemiycemde oğlum haketmiyo bunları kızıyorum kendime
benim eşimde annasıyla 15 günde bir görüşür unutur aramayı ben ısrar yalvararım arar anasını..... ama ben kendi anamı birgün duru birgün ararım.. ama babamla günde 2 kere görüşürüz hergün mutlaka......anamı sıkıysam aramayayım hayatta aramaz mesala 3 gün arama öldü mü kaldı bir derdi mi var demez bekler ki hala biz onu arıyalım....
canım sıkma canını insan tek başına daha güçlü inan belki gerçekten kv şakayla söylemiştir ama bizler yaralı olduğumuz için içimizde daha çok alınıyoruz ondan....
Oyyy yerim seni Betül üm ♡♡♡günaydım bi tanemmmResmi görünce tatlım, bi tanem vs diye hitap edesim geliyor
anam babam var ama sahipsiz kimsesiz hissediyorum kendimi
iyi ki eşim var ve kızım. onları çok seviyorum.
hepsini çok seviyorum, anama da kızgın değilim.
o da babasından pek sevgi görememiş, resmen dedeme dönmüş.
ben de ona benzemekten korkuyorum, bazen içimden kaknem dırdırcı bi kadın çıkıyor dönem dönem.
eşim ve kızım bunu haketmiyorlar..
haklısın canım.kesinlikle öyle olmamalıyız canım
benim kv de annesiz büyümüş babasıda hasta imiş
evlatları için ölür
onun gbi bir anne olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?