Yaaa anlamiyorum su evlilige karisip burnunu sokanlara sanane kardesim yaaaa ...başka biseyde abilik gostermezler es seciminde abi moduna girerler...amann bosver sherycim ecenle eşinle mutlu bi yasamin olsun insallah...
ay bide nikahımıza geldi
arka sıralarda oturdu öküz gibi dikizledi dikizledi gitti.
gelip tebrik bile etmeden
öküz !
oda kim oluyor ki, ben eşimi, eşim beni sevmiş.
ona b.k yemek düşer!
Aynen canim..o evlenirken kardesine mi sormuş..sacmaliga bak..ay bide nikahımıza geldi
öküz !
ona b.k yemek düşer!
ay bide nikahımıza geldi
öküz !
ona b.k yemek düşer!
Aynen canim..o evlenirken kardesine mi sormuş..sacmaliga bak..
Ama ben annemleri çok severiiiim...hürgün konuşurum.ayda bi kere gider 3gün kalırım...belki bende eşimle kızımla mutlu mesut yaşasam sogurdum onlardan ama buradakı hayatım çok ta huzurlu olmadığından gözüm gönlüm hep orada kızım da accayip sever onlara gitmeyi...
Kizz sheryy pazara kadar 1 kilo daha ver iyice fistik ol.tak koluna eşini al eline eceyi şöyle salina salina yürü görsünlerBize davetiye göndermişler ama, kızımın o amcası.
baldızı evleniyor pazar günü,eşime gidelim dedik.
gidiciz ..
o utansın, görsün nasıl aile olmuşuz !
hıh
En iyisi sheri...süslen püslen tak kocayı da koluna git...ohhh...Bize davetiye göndermişler ama, kızımın o amcası.
baldızı evleniyor pazar günü,eşimle gidelim dedik.
gidiciz ..
o utansın, görsün nasıl aile olmuşuz !
hıh
İnşallah canım.canım inşallah çok tez vakitte
huzurlu mutlu olursun tüm sorunları halledersin.
neymiski kardesine layik gormuyormus bosver sen onlari siz bana layikmisiniz hic dusundunuz mu deondan bile büyügüm ya, beni aklı sıra eşime layık görmüyor
Kizz sheryy pazara kadar 1 kilo daha ver iyice fistik ol.tak koluna eşini al eline eceyi şöyle salina salina yürü görsünler)
neymiski kardesine layik gormuyormus bosver sen onlari siz bana layikmisiniz hic dusundunuz mu de))
Ben birini temizledim çok şükür(piskolojik sorunlu boşanmış görümce) ama kvi temizleme gibi bi durumum olamazKapınızı kapattığınızda yuvanızda huzurlu iseniz geri kalanı sallayın arkadaşlar ..
Yok o kapı kapandığında huzur yoksa , onu didikleyen şeyi bulup temizleyin.
Net:)
Yoksa hayat geçip gidiyor , onun derdi bunun derdi ...ömür bitiyor .
bana da gönder alıncaOyyy yerim seni Betül üm ♡♡♡
Liste Umay villa nın 5 günlük listesi onu istedim Ausumdan kuzum
ay evet valla hiiiç oralı olmıyım daha iyi.Şeri canım sende salla ... bu pazarda ekstra gövde gösterisine gerek yok ..siz zaten mutlu bir ailesiniz ...
Ben hiç istenmemişim (sonradan öğrendim:) ) umrumda mı ? hayır .
gel berber barışalımofff offf diyeyimmmm benim kv sacda yapar bunu... yaa barışsam mı aceppp yeter 2 yıllık küslük hahaha börekler kaçıyor
hu huuuuuu... ÖLÜYORUM ÖLÜYORUM... 13-17 saha çalışmamız vardı, başım çatlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?