işte benim kv senin gibi biri mutfağına girsin hiç karışmaz yapsınlar gelinler kızlar der yazık onada yapan yokkkkada81 ay benim annemin elinde değil.bizde 4 kardesiz 12 torun bi toplanıyoruz kadın sabrediyo ama nereye kadar.onun rahat olmadıgını bilmek geriyor isteristemez.
ablamda kızkardesimde hem cok becerikli hemde çalışkandır.gelinimizde öyle.annem rahat olsa var ya hiçç duramaz.ben onun yerinde olsam otururum ohh mis yemeği yapan var mutfagı toplayan var.
Kolay gelsin kuzum ♡♡Harikasın canım bu hırsla eminim ulaşacaksın insan gözlemeye hayır diyorsa bitmiştir
Eti pufum benim gibi sende dayanamıyorsun cısslara
Saati güzelmiş cıssların yoksa çok fena cıss olacaktı sana Şeker
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah
Yaa ben bunu yerim sizde mi şuanda keşke olsa da sevsem
Anladım canım emzirme dönemi tabi ki çok daha farklı o zaman nasıl diyet olur bilemiyorum
Allah Allah bu hafta bir tuhaflık var sanırım benimde tartı düşmesi gerekirken bazen yukarı bazen aşağı hep aynı yerdeyim takılı kaldımVücudumu daha güzel hissediyorum aynada ama
Günaydın çıtırlar bende yoğunum bu hafta fırsat buldukça yazıyorum
Bende vicdanı yapacaktım ama dediğin gibi ödem yoksa demek ki çokta işe yaramayabilir ben spor yapsam iyi metabolizmamda
Günaydın kuzum
Betulina kuzum mutfağı ziyaret ediyorum bu ara ama geçecek pek yakında şaka bi yana iştahım pek yok kuzum ama ödemim var geçer sanırım
kelebekolacam gerçekten iyi geliyorsunuz kuzum bana iyi ki varsınız ♡♡♡
sheryyim ben hep en baştan sivri dilliydim kv karşı o yüzden bana alışıklardı... ama sen şimdiye kadar sustuysan şimdi cevap vereceksen sana tavsiyem şaka yapıyor gibi lafı sok hahahahahabi dahakine sessiz kalmicam ada.
konuşcam kv ye.
bişiyide begenmez
yemek yaparım begenmez. mesela ogluna niye hiç dolma yapımıomuşum.
7. aya kadar çalıştım
sonra da bebekle ugraştım
ne dolması dedim ?!
hep dolma sarma kızartma vs vs yemekler yaparlar. ben de sebze yaparım
annemdne öyle gördüm. çok sebze pişerdi bizde. eşim pek yemiyor ama zamanla alışacak.
dedi ki sırası gelince bi ıspanak pişirdin uzun uzun sapları duruyordu
diyemedim sizin gibi tavuk yemi kıvamında dogramıyorum ben, dogranan sebzenin vitamini ölüyo diye.
bi dahakine dicem!
sıkıldım eleştirilerinden
herkesin bi görgüsü var dimi ?
Sağol canım benim nasılsınKolay gelsin kuzum ♡♡
sheryyim ben hep en baştan sivri dilliydim kv karşı o yüzden bana alışıklardı... ama sen şimdiye kadar sustuysan şimdi cevap vereceksen sana tavsiyem şaka yapıyor gibi lafı sok hahahahahadeee geç huzurun için ..dersin ayyy şakaydıııı
oooo öyle dediyse hiç susmaaa benim eşimde karışmaz sanki tenis maçı izler gibi kafa bi o tarafa bi bu tarafaadacım eşimin ve onların tepkisini çözemediğim için sustum.
baktım eşim sen de diyeydin vs vs diyor bende artık dicem
Daha iyiyim bitanem sağolasın ♡♡♡Sağol canım benim nasılsın
Allah iyilik versin canımDaha iyiyim bitanem sağolasın ♡♡♡
benimki başını eğer dinleroooo öyle dediyse hiç susmaaa benim eşimde karışmaz sanki tenis maçı izler gibi kafa bi o tarafa bi bu tarafaen sonda ada haklı der herkes susar .....
Hepimize bitanem♡♡♡Allah iyilik versin canım
Canlar ... benim aile bağlarım çok kuvvetli değildir ... kolay kolay kimseyi özlemem mesela .. Herkesi severim ama hani öyle görmesem duramam yok , bal gibi de duruyorum ... Anacığımı çok severdim , rahmetli oldu 14 yıldır görmüyorum işte ...
Ben 3 kişilik konsantre hayatımda bir dümen tutmuş gidiyorum ...
Kayınvalidemi de insan olarak sevmem . Yoksa gelini olarak bana yapmak istediklerini çok başaramamıştır . Ama o fıtratta bir insan ile anlaşmam mümkün değil. O yüzden resmidir ilişkim .
Babam hayatta ... çok konuşur ..çok bilmiştir ..71 yaşında ama seni beni solar fink fink gezer:) Allah sağlık sıhhat versin ama 2 gün bal üçüncü gün kavga ederiz onunla da :)
Uzak zaten Antalya da ama 3 gün aramasak .... sitem eder . Eşimle daha çok konuşuyormuşta , artık haberimi ondan alıyormuşta ...baba diyorum 3 gün önce konuştuk
Bizde oyle olduk artik kaptanim aslinda toplum giderek boyle olmaya basladi..benimde onceligim esim ve kizim...Canlar ... benim aile bağlarım çok kuvvetli değildir ... kolay kolay kimseyi özlemem mesela .. Herkesi severim ama hani öyle görmesem duramam yok , bal gibi de duruyorum ... Anacığımı çok severdim , rahmetli oldu 14 yıldır görmüyorum işte ...
Ben 3 kişilik konsantre hayatımda bir dümen tutmuş gidiyorum ...
Kayınvalidemi de insan olarak sevmem . Yoksa gelini olarak bana yapmak istediklerini çok başaramamıştır . Ama o fıtratta bir insan ile anlaşmam mümkün değil. O yüzden resmidir ilişkim .
Babam hayatta ... çok konuşur ..çok bilmiştir ..71 yaşında ama seni beni solar fink fink gezer:) Allah sağlık sıhhat versin ama 2 gün bal üçüncü gün kavga ederiz onunla da :)
Uzak zaten Antalya da ama 3 gün aramasak .... sitem eder . Eşimle daha çok konuşuyormuşta , artık haberimi ondan alıyormuşta ...baba diyorum 3 gün önce konuştuk
Yaaa anlamiyorum su evlilige karisip burnunu sokanlara sanane kardesim yaaaa ...başka biseyde abilik gostermezler es seciminde abi moduna girerler...amann bosver sherycim ecenle eşinle mutlu bi yasamin olsun insallah...benimki başını eğer dinler
tepkisini ölçtüm bi kaç kez.
bi abisi var evliliğimize karşı çıkan, onlara gidiyo muymuşuz onu sordular en son
gitmiyoruz dedim, ben eşime gitme demedim ama ben gitmem. davetimize bile gelmediler dedim pat pat söledim.
gerçi eşime de benim rızam yok istersen git dedim
gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?