Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

işte benim kv senin gibi biri mutfağına girsin hiç karışmaz yapsınlar gelinler kızlar der yazık onada yapan yokkkk mutfak hep ona kalır.... ama benim annemde rahat durmaz didikler kız elim titrer o mutfakta oturup beni izlerken bişeyi kesin dökerim bazen derim anne Alalhını seversen git içerde otur böyle başımda beni izliyorsun iş yapamıyorum derim...

Kolay gelsin kuzum ♡♡

sheryyim ben hep en baştan sivri dilliydim kv karşı o yüzden bana alışıklardı... ama sen şimdiye kadar sustuysan şimdi cevap vereceksen sana tavsiyem şaka yapıyor gibi lafı sok hahahahaha deee geç huzurun için ..dersin ayyy şakaydıııı

adacım eşimin ve onların tepkisini çözemediğim için sustum.
baktım eşim sen de diyeydin vs vs diyor bende artık dicem

adacım eşimin ve onların tepkisini çözemediğim için sustum.
baktım eşim sen de diyeydin vs vs diyor bende artık dicem
oooo öyle dediyse hiç susmaaa benim eşimde karışmaz sanki tenis maçı izler gibi kafa bi o tarafa bi bu tarafa en sonda ada haklı der herkes susar .....

Canlar ... benim aile bağlarım çok kuvvetli değildir ... kolay kolay kimseyi özlemem mesela .. Herkesi severim ama hani öyle görmesem duramam yok , bal gibi de duruyorum ... Anacığımı çok severdim , rahmetli oldu 14 yıldır görmüyorum işte ...
Ben 3 kişilik konsantre hayatımda bir dümen tutmuş gidiyorum ...
Kayınvalidemi de insan olarak sevmem . Yoksa gelini olarak bana yapmak istediklerini çok başaramamıştır . Ama o fıtratta bir insan ile anlaşmam mümkün değil. O yüzden resmidir ilişkim .
Babam hayatta ... çok konuşur ..çok bilmiştir ..71 yaşında ama seni beni solar fink fink gezer:) Allah sağlık sıhhat versin ama 2 gün bal üçüncü gün kavga ederiz onunla da :)
Uzak zaten Antalya da ama 3 gün aramasak .... sitem eder . Eşimle daha çok konuşuyormuşta , artık haberimi ondan alıyormuşta ...baba diyorum 3 gün önce konuştuk

oooo öyle dediyse hiç susmaaa benim eşimde karışmaz sanki tenis maçı izler gibi kafa bi o tarafa bi bu tarafa en sonda ada haklı der herkes susar .....
benimki başını eğer dinler
tepkisini ölçtüm bi kaç kez.
bi abisi var evliliğimize karşı çıkan, onlara gidiyo muymuşuz onu sordular en son
gitmiyoruz dedim, ben eşime gitme demedim ama ben gitmem. davetimize bile gelmediler dedim pat pat söledim.
gerçi eşime de benim rızam yok istersen git dedim
gitmiyor

anacıgına allah gani gani rahmet eylesin
ben babamı hiç aramam
anamı 15 günde ayda bir aradığımda onuda sorarım.
ablamla konuştuğmda annemi sorarım iyi oldugunu duyarsam bir ayı buluyor aramam
babamı bayramdan bayrama oda yılda bir kez görüyorum.

seviyorum onu da, sevmem mi. ama aramız çok samimi değil
anlaşılmaz biridir babam, bazen yakalarım bakışlarını derin derin, ne düşünür çözemem
beni korkutuyor bu yönü.

Bizde oyle olduk artik kaptanim aslinda toplum giderek boyle olmaya basladi..benimde onceligim esim ve kizim...

Hey Allahım nasıl bir sohbeti kaçırmışımmm...ayol 16sayfa uçmuş ben akşam yemeyi yerken...bugünü böylece kapattık...resimleri yüklemeye çalışıcam umarım yüklenir...yaa yine yüklenmedi kırpmıştım da halbuki...neyse akşamı erken bitirdim.akşama sevdiyim dizi var...nasıl izliycüm karnım gürül gürülken
Eee yarın perşenbe...kimin ne planı var. Ben yarını pro ile geçirmeyi düşünüyorum...ekmek yok yag yok...belki kahvaltıda yerim 1dilim...tabi ertelenen arkadaş toplanması olmazsa

Yaaa anlamiyorum su evlilige karisip burnunu sokanlara sanane kardesim yaaaa ...başka biseyde abilik gostermezler es seciminde abi moduna girerler...amann bosver sherycim ecenle eşinle mutlu bi yasamin olsun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…