Geç kaldın ilk menü geldi bile MasumumAfiyet olsun çok iyi tam perşembeye layık
Harikasın canım aç gezmişsin resmenGeçmiş olsun yarına toparlarsın inşallah
Çok seviyorsun hafizeyi kabul et
Tüh dakikayla kaçırdın olsun yarına nasip
evet evet net baglantısı kopup durdu bugünnn sinir oldum
hahah evet valla seviyorummm , bu gücü onda buldum çünkü
bugün siyah dar paça pantullumla şirkette estirdim resmen hahaha üzerinde mini ceket
benim piskolojim etkileniyor işte
şimdi biri bana ayy banu çok sıkma ye gitsin dese yiyecek piskolojiye sahibim
diyette koyun gibi güdülmeyi seviyorum ahahaha
Koca bi tabak yedim gitti. İnşalllaaahhh bi sorun cikmaz. Eksi görürüm ben yaaaCanım valla bi bakayım dedim bende 170 diyende gördümmmm 69 diyendeeee
Napak 69 sayak
Ohhh missss .... mangalda ver çoşkuyu ete salataya ...
Aç gezceeennnnn
Evet canımmmmm bende de şuan ki durum bu .... her şey güzel göbek fırlıyor ve benim samatha foxlarpilates kesinlikle .
verooo cumanın şakası olmaz .
Perşembe günü akşam kuru mu yenir yahu ?
bizde de bunun tam tersi bir versiyon mevcut eşimde x ilimizin plakasını görünce bi delleniyor ... ahhh adam diyorum her yerin iyisi var kötüsü var ... bak müdür ismailde sizin köyden iyi mi
Bende de asılı ... yağmaz yağmaaaaaazzz
Yine de kabak oyacağım yanımdaerken uyuyunnnnn ... şişmeyin ... leptin tam gaz.... uyku sever leptin ...küstürmeyin
Ben de akşam yumurta ya da peynirli salata yiyim diyorum bakalımTünaydın kızlaaaarrrrr
sabah sabittim bakalım bu akşam 5 te yumurta yiyeceğim sadece..öğlende ton balığı yedim..500 gram gitse yeter bana..
Çok iyi olmuş. Genelde öyle yapsan spor gibi olur kiEvet kuzum zaman olsa bende istiyorum aslında ama maalesef zaman yok sadece şimdi tek tesellim havalar güzelleşiyor yürüyeceğim bol bol dün akşam mesela minibüse binmek yerine yürüdüm
Ayy kusura bakma hülya..kız bende ex ortinim ya
Gule gule kullan canim...İyi akşamlar beybiler.
Ben menümü yazamda gece yazamam zarrr .
Bu arada çeketimi aldım 40 beden birde pantolonuda varmışya. Hemde pantalonda 40 bol geldi 38 oldu anlamadım ben 38 beden değilim sanırım markanın ölçüleri baya baya genişti . Olsa olsa 42 hadi biledin 40 bedenim şu anda .
Musaid zamanda foto ekleyim
Pantalon çok kazıktı almadım kıyamadım manilere bi pontul 160 tl idi .çekete 240 bayıldım ama neyyyseee
Menü verem .
Sabah :
1 yumurtadan omlet
Peynir . Domates .salatalık
3 zeytin .
Öğlen : (dışarda)
Izgara tavuklu salata .
( içinde fazla şeyler vardı turşu zeytin mısır gibi hepsini yemedim)
Ara: yr elma
Akşam ??????
Daha benim adam gelecekteeee gidecez
1,5 saat tempolu yürünmüştür efenim
Su çok olmadı 1,5 belki.
Gözlemeler yarına kaldı ausum.bügün ısırganlı mantı yaptık.bi de kötü haber arkadaşlar geldi ertelenen döner sofrası kuruldu ama ben mutfakta bulaşık yıkamakıa meşkultüm...fazla ısrarlara rağmen hiççç komadım agzima.ne güzel 2.5saatim geçmiş.1.5saat sora leptin işleme geçer...bide ıvır zıvır sofrası var...vay anam vaaaay...Canım 6 ayı geçince izin süresi , kilo fazlası olsa da listeye girebiliyorsun ... şu an gözüm üzerinde ... listeye girip , sonra bu azim gitmezse ..listenin en uygun olduğu zaman (sonuçta her durumda artın bölünecek) yüzdeyi dereceyi etkilemediği bir vakit kollar alırım .... ama dediğim gibi bu gazla devammmm ... en tahammül edemediğim şey kaçamakla artı sabit gelinmesi , kızlar bilir
Booool çene yine
gözlemeleri kokla gel buraya :))))
Kişiden kişiye değişir bu da ... ben yürüyüşten sonra eksi çıkarım illa ki ..ama şişen arkadaşlarımız çok .
Riske atmamak için perşembe spor yapılmamasını tavsiye ediyoruz biz
Booooooool yumurtalı prolu bir gün ...ben köşede hazır edeyim sana pon ponumu :))
İşte bu ...
Şimdi ağız kilitlenebilir banum .
Bir türk kahvesi sade ...
9 dan önce o da :)
Sütlü kahve yok .
Hislerim kuvvetli ... bu salata bizi güldürecek yarına .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?