Kesinlikle şok ben soktayimKızlKızlarrrr ben hamileyimmmmEki Görüntüle 1978448 kan sonucu yarim saate çıkacak Allammm ne re ler é gidem
Anammm omere kardis geliyiii.KızlKızlarrrr ben hamileyimmmmEki Görüntüle 1978448 kan sonucu yarim saate çıkacak Allammm ne re ler é gidem
Oooo yesssss ...ya bu sabahtandır agzimdakı tatlımsı tat beni de şüphelendirdi daha çokkk var ama test yaptım...fosss negativ bende...arkadaşımı gülmekten geçirdim...bi döner kalmış orda diyorumki ya ne olur hamile olmuş olayım onu aşırdırdim dedim...baya bi eylendik biz de...KızlKızlarrrr ben hamileyimmmmEki Görüntüle 1978448 kan sonucu yarim saate çıkacak Allammm ne re ler é gidem
Senin kocişin suprizi de super olmuş şerym...ben bayılırım suprizlere de benim kocam hiç sevmez...Anammm omere kardis geliyiii.
Tebrik ederim canım.
Allah tamamına erdirsin
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin :)KızlKızlarrrr ben hamileyimmmmEki Görüntüle 1978448 kan sonucu yarim saate çıkacak Allammm ne re ler é gidem
Aaaaa çok iyi canım tebriklerKızlKızlarrrr ben hamileyimmmmEki Görüntüle 1978448 kan sonucu yarim saate çıkacak Allammm ne re ler é gidem
Aaaaaaaaaaaa, hayirli olsunKızlKızlarrrr ben hamileyimmmmEki Görüntüle 1978448 kan sonucu yarim saate çıkacak Allammm ne re ler é gidem
Sağol canım ya size çok özeniyordum az ve öz yazıncaSuper.menu canim
Ayyyyy çok hoşAyy çok sasirdim ve mahcubum Eki Görüntüle 1978416
Arkideş maşallah diyorum başka birşey demiyorum süper menüler. Oruç sana iyi geldi Allah kabul etsin arkadasimHayırlı akşamlar sevgili takımım Menümü veriyorum
Sahur 3dlm t.buğday ekmek
Omlet
Yeşillik
7 zeytin
İFTAR
3dlm T.BUĞDAY ekmek
2hurma 2ceviz
5 zeytin Peynir
Közlenmiş patlıcan yemegı
Yeşillik
Çorba
Ayran
Oğlanım dürümünden bikaç patlıcan kızartma
ARA
1 hurma 1kayısı
10 fındık
ARA
tarçınlı süt
2.5 lt civarında su
Yeşil çay
Yarın tartını sabırsızlıkla bekliyorummm abla.Hayırlı akşamlar sevgili takımım Menümü veriyorum
Sahur 3dlm t.buğday ekmek
Omlet
Yeşillik
7 zeytin
İFTAR
3dlm T.BUĞDAY ekmek
2hurma 2ceviz
5 zeytin Peynir
Közlenmiş patlıcan yemegı
Yeşillik
Çorba
Ayran
Oğlanım dürümünden bikaç patlıcan kızartma
ARA
1 hurma 1kayısı
10 fındık
ARA
tarçınlı süt
2.5 lt civarında su
Yeşil çay
Halayda cekerim gobekte atarim hepsine varimVero hamile, ama benim halay cekesim var, hadi hep girin siraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?