Kız maşallah bebeler arka arkaya süper olurKızlKızlarrrr ben hamileyimmmmEki Görüntüle 1978448 kan sonucu yarim saate çıkacak Allammm ne re ler é gidem
Çok merak ettimKaptanım niyetli oldugum için cuma tartımı bugün iftara doğru yaptım
O çizgilerden belli zaten, net bayaCanlarimm tek tek alıntı yapamadım. Hepınizden allah razı olsun . Darısı tüm isteyenlere olsun. . Çok seviyorum sizi .değerim 1342 çıktı. .. 5 6 haftalikmisim. Duanızi eksik etmeyin. Şükür yarin mezuniyet günüm bu bebis zamaninda geldi galiba
geçmiş olsunCoooookkkk olsa çok sevinirdim vallakeza ameliyat günümü aldım 19 nisana o günden sonra istesemde veremiycem
Valla aus bebek falan dinlemicek geberticek seni yarın cuma kız yarın tartı ne aptınİnsallah bacim.. burlardan ayrilmiycam. Geçen ki gibi yapmiyim. . Ayyy ben agiz tatligii die baklava üstü dondurma yedim aksm. Ben valla manyagim ama söz. Bu son kaçamak olsun yani bebek var die yemek yicem mantığı ni bu kez yapmıcam.
Ah cokk sevindim canım senin adına rabbim kucağına almayida nasip etsin inşallah çocuk haberleri beni hep çok duygulandımiştir ...KızlKızlarrrr ben hamileyimmmmEki Görüntüle 1978448 kan sonucu yarim saate çıkacak Allammm ne re ler é gidem
Amiiiiiiiiin aminİnşallah Rabbim olmayan herkese evlat tadı tattırsın..
Amin canım.İnşallah Rabbim olmayan herkese evlat tadı tattırsın..
Canım simdi sorun yok veriyorumda 19 nisanda guatrdan ameliyat olucam troit bezlerim alıncak ondan sonra kilo vermem duruçak otomatikmanAllah yardımcın olsun canım.niye veremiyorsunki?
Sabah; Uyanır uyanmaz 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı + 1 bardak su
07:45 - 1 ad.haşlanmış yumurta + 3 ad.tuzu suda bekletilmiş yeşil zeytin + 1 dilim kalın çeçil peyniri
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay demleme
1 lt su burada bitti
Öğle; 12:30 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 ad.zeytinyağlı kabak dolma(1 kabağın yarısı) + 3-4 çtl mevsim salata
Ara; 14:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
1 lt su burada bitti
Akşam; 19:30 - 1 porsiyon yoğurtlu kereviz salatası + 1 ad.ceviz
Gün bitimi 2,5 - 3 lt arası olur suyum
Günü kapatma şeklim kaptanım inşallah bir aksilik olmazsaAusencia
30 dakika ya da daha fazla yürüyeceğim akşam dakika tutacağım bakalım
evet evet net baglantısı kopup durdu bugünnn sinir oldum
hahah evet valla seviyorummm , bu gücü onda buldum çünkü
bugün siyah dar paça pantullumla şirkette estirdim resmen hahaha üzerinde mini ceket
benim piskolojim etkileniyor işte
şimdi biri bana ayy banu çok sıkma ye gitsin dese yiyecek piskolojiye sahibim
diyette koyun gibi güdülmeyi seviyorum ahahaha
Ausencia ablacim, yogunluktan gelip yazamiyorum ama hiç sıkıntı yok , herşey harika gidiyor, dün akşam pro yaptım. Bugünde full protein ağırlıklı gidiyorum, akşam gelip iki günün menü ve sporumu bildirecegim
Sabah ilik limonlu su
Biraz sonra
2 dilim peynir 1 tabak lorlu Salaata
İki zeytin
Ara 2 kaşık yoğurtla pirinç gevregi
Aksm
1 koca tabak k.fasulye
Salata yoğurt ayran 1 turşu
Çay birazdan canm tatlı cekiooooooo
Su 3 e yakın
Spor yok yapamiom ya zor gelio
100+ emziren anne diyeti
(inşallah yarın 9 lu sayıları görürüm de 90+ derim
Sabah 2 dl ekmek 1 yumurta, peynir, zeytin, domates salatalık
1 elma, 10 dut kurusu
Öğle ton balıklı salata 2 dl ekmek
Misafirlikte 1 kase çorba, 1 dl ekmek, 1 tatlı kaşığı kadar pestil 1 ceviz
Akşam peynirli salata olacak muhtemelen. Kayınvalidemler dün gelmedi bugün yemeğe bendeler. Yemeyeceğimmm
Su 2.5 litre, 15 dk yürüyüş
İyi akşamlar beybiler.
Ben menümü yazamda gece yazamam zarrr .
Bu arada çeketimi aldım 40 beden birde pantolonuda varmışya. Hemde pantalonda 40 bol geldi 38 oldu anlamadım ben 38 beden değilim sanırım markanın ölçüleri baya baya genişti . Olsa olsa 42 hadi biledin 40 bedenim şu anda .
Musaid zamanda foto ekleyim
Pantalon çok kazıktı almadım kıyamadım manilere bi pontul 160 tl idi .çekete 240 bayıldım ama neyyyseee
Menü verem .
Sabah :
1 yumurtadan omlet
Peynir . Domates .salatalık
3 zeytin .
Öğlen : (dışarda)
Izgara tavuklu salata .
( içinde fazla şeyler vardı turşu zeytin mısır gibi hepsini yemedim)
Ara: yr elma
Akşam ??????
Daha benim adam gelecekteeee gidecez
1,5 saat tempolu yürünmüştür efenim
Su çok olmadı 1,5 belki.
MENÜ 06.04.2017 ( DÜŞÜK KARB, YÜKSEK YAĞ DİYETİ )
KAHVALTI
KAŞARLI OMLET
PEYNİR
YEŞİLLİK
DOMATES
ARA
SÜTLÜ KAHVE
ÖGLE
KABAK ÇORBASI
BİRAZ PEYNİR - KAVURMA
AZ YEŞİLLİK
AKŞAM
TAVUK GÖGÜS IZGARA
AYRAN
BİR KUPA KABAK ÇORBASI
ARA
ÇAY
ÇEKİRDEK
2 HURMA
TOTAL KARB 37
SU : 1 LT
Aminnn aminnnİnşallah Rabbim olmayan herkese evlat tadı tattırsın..
İnsallah bacim.. burlardan ayrilmiycam. Geçen ki gibi yapmiyim. . Ayyy ben agiz tatligii die baklava üstü dondurma yedim aksm. Ben valla manyagim ama söz. Bu son kaçamak olsun yani bebek var die yemek yicem mantığı ni bu kez yapmıcam.
Kız maşallah bebeler arka arkaya süper olur
Çok merak ettim
O çizgilerden belli zaten, net baya
geçmiş olsun
@Sherrysherrylady canım eşinin hatırlamasına sevindim ama unutsa da normaldi yani. Doğaları böyle :)
@Ausencia kaptanım menümü yorumlamamış iyidir inşallah
Güzel birşey daha oldu annem aradı ve kutladı.
Anne dedim kız ablammi.söyledi sen.hatırlatmazdin,
Evlendirme programında bi.çocuk bugun doğum günüm dediydi bende.aaa.'şeri ninde.bugün dediydim.öyle hatirladim dedi gulustuk.
Babam bile kutladi yaaa.. :))
Iyi geceler.canım cim cok cok geçmiş ola !İyi geceler kizlar yarına insallah çok güzel sonuçlar alırizzz en son çıkan ışıkları kapasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?