Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kilo bildirimi yapmayı unuttum ben

Geçen Hafta :59

Hafta içi: 58.4

Bugün : 58.8

Gelen artı isteyerek geldi biliyorsunuz ... çokta iyi oldu
Yihaaaa kaptanla aynı kilodayim. .Aman yarebbiiiii verdgiiii guneeee sukurrrr. Ne derler ölsem de.. yok öyle değil hamis olsamda gam yememmm

Ausencia kız kaptan eşim benden önce tartılsa artı 100-300 gelir bana hala ona ulşamadım 75 im diyo ama tartıya çıksa daha az o yüzden ben şimdi yüklenecem 5 ilk 10 luk su şişesi sonra tartılacam bu arada geçen ben tv izlerken yaptım egzersizleri neyse yattık elim uyudu uyuyacak her yerim ağrıyo spor yapmam lazım diyo ben şok.adam zaten bedenen çalışıyo akşama kadar o merdivenleri 100 kere inip çıkıyo spor yapacakmış.sonra ertesi gün dedim sen dün ne dedin spor mu yapacam dedin hee dedi töbe bismillah dedim ama çaktırmadım yap yap spor iyidir dedim anam bulaşıcıymış hakkaten

bu hafta kime meydan okusam diye aranan bakışımı gördün mü partide süzüyom milleti.

Görmemm miiiii adanın 69 a dikmişsin sanki gözleri

Kap bi balık elbise sende çoşma haftasındayız yine ...

La ne takımız ha ...millet bu cuma verdiğini 3 gün kutlar ... biz kilo bildirimi yapar yapmaz haftaya cumaya hedef koyup rakip buluyoruz

Bayılıyorum bu halimize

Bitane maymun oliver var ona bayilur.
O.bitince de talana.
Su anda mutfakta, cekmecelerde makarna paketleri, kavanozlarda baharatalr vardi
Artik.yerdeler
Bende o nerdeyse yanındayım.
Hayir demeden serbest bırakarak ama kendisini incitmesine musade etmeyerek izleyerek evi.talan.etiriyorum :))

Aynı ben tipki bennn

Bulaşıcı tabiii ... bana da sen bulaştırdın ... daha doğrusu cezbedici pointler

Valla damacana al ... sürahiii al .... halıda tartıl o pon ponlar gelsin de

Eki Görüntüle 1978712 Kız ada

Kız ada bu kandırıkçılar gibi değil partine ben kendim geliyorum yeni çeketimle

wooooow ceketin altında epey incelmiş bir aeben görüyorummmmm .

Ayyy oliver ....yusufta çok severdi...asır oldu izlemeyeli ...nasıl iyi mi

Aynen, o yeni doğum yaptı. Annemle görüşemiyorlar, damat meselesi yüzünden. Çok sıkılıyor evde tek başına iki çocukla ben gidersem onun anneme gelmesine izin verirdi belki. Ben giderdim. Ama hasta olurlarsa da çok üzülürüm. İnşallah 2 hafta sonra gideceğiz
Saydınım bu hafta yeni başladım say canım sakın moralini bozma
@saydin78 canım inşallah önümüzdeki haftalarda daha iyi olur. Aeben ablam sen de iyi vermişsin. Bu akşam biz de misafirliğe gidicez. İnşallah iyi atlatırım ben de
Teşekkür ederim yaa, sağol canım
Ayy canım yaa, teşekkür ederim. Ben de Fatmanur ablaya diliyorum en kısa zamanda @fatmanurkaya bi de bu hafta yarışalım mı ne dersin ablacımm :)

Kocaman ağzıyla gülümsüyor ya ece de olsa yani 32 dişiyle sırıtarak kikirdiyecek
Ama.tek disi olmayan canavar bu
Oliver iyi, ellerinden öper

Kilo bildirimi

Geçen hafta; 65.1
Bu hafta; 63.6

Ausencia

Savuluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun şovvv geldiiii

Tebrikler sanaaaaaa lunyammmm .... sen gir mutfağa o börekleri yap ama yeme .... bir de 1.5 kilo verrrrr ...

Lunyamıın yarışmadaki sac böreklerini görmeyen görsün bence

Evet canım haftaya daha iyi olucak herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…