Tere ayda yılda bi 75 i gecmis
Yihaaaa kaptanla aynı kilodayim. .Aman yarebbiiiii verdgiiii guneeee sukurrrr. Ne derler ölsem de.. yok öyle değil hamis olsamda gam yememmmKilo bildirimi yapmayı unuttum ben
Geçen Hafta :59
Hafta içi: 58.4
Bugün : 58.8
Gelen artı isteyerek geldi biliyorsunuz ... çokta iyi oldu
bu hafta kime meydan okusam diye aranan bakışımı gördün mü partide süzüyom milleti.
yok ahum yaaaa spor ve diyetle çoşmam laızm ben iki aydır yerimde saydım yaz geldii
baksana 4 kilo verseydim 2 ayda en az şuan 64 kilo idim
neyseee , önümüzzdeki maçlara bakıcaz hızlanır artık baya takıldı çünkü
Bitane maymun oliver var ona bayilur.benim kızımda çook seçiciydi sevdiği çizgi filmi izler sonra diğerlerine hiç bakmaz oyuncaklarına dalar evi talan ederdi... o dönem çok dikkat ettim eğer sçici olmasaydı kısıtlardım ama gerek kalmadııı kendi izlemedi....
Ooo ablam yakışır harbi güzelmiş ceketin güle güle kullanEki Görüntüle 1978712 Kız ada
Kız ada bu kandırıkçılar gibi değil partine ben kendim geliyorum yeni çeketimle
Aynı ben tipki bennnBitane maymun oliver var ona bayilur.
O.bitince de talana.
Su anda mutfakta, cekmecelerde makarna paketleri, kavanozlarda baharatalr vardi
Artik.yerdeler
Bende o nerdeyse yanındayım.
Hayir demeden serbest bırakarak ama kendisini incitmesine musade etmeyerek izleyerek evi.talan.etiriyorum :))
Ausencia kız kaptan eşim benden önce tartılsa artı 100-300 gelir bana hala ona ulşamadım 75 im diyo ama tartıya çıksa daha az o yüzden ben şimdi yüklenecem 5 ilk 10 luk su şişesi sonra tartılacam bu arada geçen ben tv izlerken yaptım egzersizleri neyse yattık elim uyudu uyuyacak her yerim ağrıyo spor yapmam lazım diyo ben şok.adam zaten bedenen çalışıyo akşama kadar o merdivenleri 100 kere inip çıkıyo spor yapacakmış.sonra ertesi gün dedim sen dün ne dedin spor mu yapacam dedin hee dedi töbe bismillah dedim ama çaktırmadım yap yap spor iyidir dedim anam bulaşıcıymış hakkaten
Eki Görüntüle 1978712 Kız ada
Kız ada bu kandırıkçılar gibi değil partine ben kendim geliyorum yeni çeketimle
Bitane maymun oliver var ona bayilur.
O.bitince de talana.
Su anda mutfakta, cekmecelerde makarna paketleri, kavanozlarda baharatalr vardi
Artik.yerdeler
Bende o nerdeyse yanındayım.
Hayir demeden serbest bırakarak ama kendisini incitmesine musade etmeyerek izleyerek evi.talan.etiriyorum :))
Aynen, o yeni doğum yaptı. Annemle görüşemiyorlar, damat meselesi yüzünden. Çok sıkılıyor evde tek başına iki çocuklaHem kızın hemde ordakilerin bebekler için gitme bence bu tür rahatsızlıklar başak hastalıklara çevirebilir bebeğin dinlensin kardeşin şimdi duygusal o düşünemez haliyle abla olarak iş sana düşüyor
@saydin78 canım inşallah önümüzdeki haftalarda daha iyi olur. Aeben ablam sen de iyi vermişsin. Bu akşam biz de misafirliğe gidicez. İnşallah iyi atlatırım ben deSaydınım bu hafta yeni başladım say canımsakın moralini bozma
Teşekkür ederim yaa, sağol canımtebrikler canım çok yakınız kilo olarak boy bilmiyorum benimki 163
üzüm en çok sana sevindim mikemmel
Hemen kurtulmuşsun 70 lerden
Tebrikler
adacimsagolasin bende pek emin değildim ama oldu
teşekkürler rrr
Çok mutluyum ya
tebrikler canım
Saydın ben de çok kötüydü m üç dört hafta şükür düzeldi devamı gelir inşallah moralini bozma birakma
tebrikler rrrr
maşallah canım
Tebrikler canım
supersinnnnnnnn
tebrikler canımmmmmmmm
güzel menüler güzel sonuç tebrikler
süper hadi gelsim 60 lar
Ayy canım yaa, teşekkür ederim. Ben de Fatmanur ablaya diliyorum en kısa zamanda @fatmanurkaya bi de bu hafta yarışalım mı ne dersin ablacımm :)He yoooo ne güzel bi cuma kilolar verilmiş zincirler kırılmış başta yüzlerden kurtulan N Neshve ti çok tebrik ederim darısını ennnn kısa zamanda bitanecik @fatmanurkaya ablama dilerim
ada81 sanada çok sevindim kııızz hadi gözün aydın tartıda iki rakamı birden değiştirmenin mutluluğu paha biçilemez
Mezun olan @Bebetomm vevorones sizleri de tebrik ederim
Ve tabii 600 gr verenBetulina yı da
Hepinizi tebrik ederim bende az Sonra tartılacam henüz bekliyorum.
Kocaman ağzıyla gülümsüyor ya ece de olsa yani 32 dişiyle sırıtarak kikirdiyecek
Bulaşıcı tabiii ... bana da sen bulaştırdın ... daha doğrusu cezbedici pointler
Valla damacana al ... sürahiii al .... halıda tartılo pon ponlar gelsin de
wooooowceketin altında epey incelmiş bir aeben görüyorummmmm .
Ayyy oliver ....yusufta çok severdi...asır oldu izlemeyeli ...nasıl iyi mi
süpersinnn canımmmKilo bildirimi yapmayı unuttum ben
Geçen Hafta :59
Hafta içi: 58.4
Bugün : 58.8
Fark : 200 gr. %0.34
Gelen artı isteyerek geldi biliyorsunuz ... çokta iyi oldu
Evet canım haftaya daha iyi olucak herşeyAynen, o yeni doğum yaptı. Annemle görüşemiyorlar, damat meselesi yüzünden. Çok sıkılıyor evde tek başına iki çocuklaben gidersem onun anneme gelmesine izin verirdi belki. Ben giderdim. Ama hasta olurlarsa da çok üzülürüm. İnşallah 2 hafta sonra gideceğiz
@saydin78 canım inşallah önümüzdeki haftalarda daha iyi olur. Aeben ablam sen de iyi vermişsin. Bu akşam biz de misafirliğe gidicez. İnşallah iyi atlatırım ben de
Teşekkür ederim yaa, sağol canım
Ayy canım yaa, teşekkür ederim. Ben de Fatmanur ablaya diliyorum en kısa zamanda @fatmanurkaya bi de bu hafta yarışalım mı ne dersin ablacımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?