- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
ben tavuktan fena tiksindim.içimalmıyor.onu çizdim.kızlar teşekür ederim hepinize
kilo verenler kimler ne kadar verdi kaçırdım çogunu
herkes tebrik ederimmm
tam geçmişedönüyorum iş çıkıyor
kelebekolacam cnm bünyene göre beslen bence bir kaç gün pro yapsan hızlanır aslında meta
ben hafta sonu protein takılacagım hatta sonraki günlerde öyle olacak
ağlama kıyamam hep gül inşallahhhhhhh içimden geçenleri yazıyom gerçekler yaneeee
aynen bend etavuğu çizdim et balık yumurta ve sebze takılacam lahanasız olmazzz bugün öğle yine iki lahana haşlayacam 3 yk yogurt çok az sızma zçyağı gezdirecemmmm akşama balık yerimmmmmben tavuktan fena tiksindim.içimalmıyor.onu çizdim.
artık peynir yumurta kırmızı et balık takılacagız.
hahahahaah çook tatlısın yaaaa
benim kızımda çook seçiciydi sevdiği çizgi filmi izler sonra diğerlerine hiç bakmaz oyuncaklarına dalar evi talan ederdi... o dönem çok dikkat ettim eğer sçici olmasaydı kısıtlardım ama gerek kalmadııı kendi izlemedi....kelebekolacam canım merak etme ece tvyi görünce donup kalan bir.bebek dehil.
Az.bakar izler sonra hunharca evi.talan.etmeye.gider.
Favorisi mutfak
Ben aşırı kuralci olma taraftarı degilim, nasilsa tv ile de.diğer teknoloji aletleri ile.de.eninde.sonunda tanisacak.
Nende.tv ile.buyumusum, küçücük bebekken.gözümü kirpmadan.izler misim,
Günümüz dünyasında bu.kaçınılmaz.
Artik.cocuklarimizin.aktif.olacağı geniş aileler.yok çevremizde maalesef
ben tavuktan fena tiksindim.içimalmıyor.onu çizdim.
artık peynir yumurta kırmızı et balık takılacagız.
110 tane çorabın elini bulup eşleştirerek zeka seviyemi bir point daha yükselttim vatana millete hayırlı olsun
Ben onu bulmaca usulu yapıyorum , önce göze batan renklileri bul, sonra daha donuk renklileri , sonra en koyuları vee geriye kalanlarıda sırala bul110 tane çorabın elini bulup eşleştirerek zeka seviyemi bir point daha yükselttim vatana millete hayırlı olsun
Kız masum ben senin 67 ni nasıl görmem yaa hayırlı olsun bak haftaya coşma artıyla haaa şimdiden özene dikkate devamkızlar teşekür ederim hepinize
kilo verenler kimler ne kadar verdi kaçırdım çogunu
herkes tebrik ederimmm
tam geçmişedönüyorum iş çıkıyor
kelebekolacam cnm bünyene göre beslen bence bir kaç gün pro yapsan hızlanır aslında meta
ben hafta sonu protein takılacagım hatta sonraki günlerde öyle olacak
ayyyyy zümrüttttt yeşiliiii bayılırımmm bende bordo renk giyeyeyim kırmızı bordo renkler bana çook yakışıyorrrrr hahahaha
Ben onu bulmaca usulu yapıyorum , önce göze batan renklileri bul, sonra daha donuk renklileri , sonra en koyuları vee geriye kalanlarıda sırala bul
bu hafta kime meydan okusam diye aranan bakışımı gördün mü partide süzüyom milleti.Aynı benim usül
Ayyyyyyyyy yarıldıııımmmmmmmmmm
Sönük kaldım beeeeee
yok ahum yaaaa spor ve diyetle çoşmam laızm ben iki aydır yerimde saydım yaz geldiiKız masum ben senin 67 ni nasıl görmem yaa hayırlı olsun bak haftaya coşma artıyla haaa şimdiden özene dikkate devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?