Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben tavuktan fena tiksindim.içimalmıyor.onu çizdim.
artık peynir yumurta kırmızı et balık takılacagız.

kelebekolacam canım merak etme ece tvyi görünce donup kalan bir.bebek dehil.
Az.bakar izler sonra hunharca evi.talan.etmeye.gider.
Favorisi mutfak
Ben aşırı kuralci olma taraftarı degilim, nasilsa tv ile de.diğer teknoloji aletleri ile.de.eninde.sonunda tanisacak.
Nende.tv ile.buyumusum, küçücük bebekken.gözümü kirpmadan.izler misim,
Günümüz dünyasında bu.kaçınılmaz.
Artik.cocuklarimizin.aktif.olacağı geniş aileler.yok çevremizde maalesef

ben tavuktan fena tiksindim.içimalmıyor.onu çizdim.
artık peynir yumurta kırmızı et balık takılacagız.
aynen bend etavuğu çizdim et balık yumurta ve sebze takılacam lahanasız olmazzz bugün öğle yine iki lahana haşlayacam 3 yk yogurt çok az sızma zçyağı gezdirecemmmm akşama balık yerimmmmm ))

benim kızımda çook seçiciydi sevdiği çizgi filmi izler sonra diğerlerine hiç bakmaz oyuncaklarına dalar evi talan ederdi... o dönem çok dikkat ettim eğer sçici olmasaydı kısıtlardım ama gerek kalmadııı kendi izlemedi....

110 tane çorabın elini bulup eşleştirerek zeka seviyemi bir point daha yükselttim vatana millete hayırlı olsun
Ben onu bulmaca usulu yapıyorum , önce göze batan renklileri bul, sonra daha donuk renklileri , sonra en koyuları vee geriye kalanlarıda sırala bul

Kız masum ben senin 67 ni nasıl görmem yaa hayırlı olsun bak haftaya coşma artıyla haaa şimdiden özene dikkate devam

Kız masum ben senin 67 ni nasıl görmem yaa hayırlı olsun bak haftaya coşma artıyla haaa şimdiden özene dikkate devam
yok ahum yaaaa spor ve diyetle çoşmam laızm ben iki aydır yerimde saydım yaz geldii
baksana 4 kilo verseydim 2 ayda en az şuan 64 kilo idim
neyseee , önümüzzdeki maçlara bakıcaz hızlanır artık baya takıldı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…