Kahvesiz olur mu bacım..yaşasın kahve kardeşliğiDaydream- gel beraber 69ları görelim parti verelim.ne dersin.seninle sanki benzeyen yanlarımız var.ilk basta kahve.
geçmişi tarayıp aus ne yediyse ondan mı yesekKahvesiz olur mu bacım..yaşasın kahve kardeşliğiOlur birbirimizi destekleyelim Ortim
Cook tatlisin kaptanim allah senden razı olsun emeklerini ödeyemem. . Nisanı bekliodim kos kös sen dedin gel ver kiloari kalma nisana die. Bu hamilelik 67 ile gelseydi napardm ben .Sana da kocaman tebrikler vero
Ne güzel ... 58 i gördün ...mezun oldunnn ...ve bebek haberi .. her şey güzel denk geldi ..
Şimdi uzat ayaklarını ... kaşarlı yumurtanı ye :)
Peki hadi bakalım, bu hafta o ışığı görücez inşallah AusumSen merak etme ... liste de yer çok açılıyor ... iki mezun ... iki izin var bu hafta .yenilere de izinlilere de planlar hesaplar kafam da benim .... sen yak yeşil ışığı hooooop listedesin .
wooovvv süper..işte buGeçen hafta :68.8
Bu hafta ;67.9
Giden :900
hee heee şu detokslardan bize uygun olanı bulsa kaptan..nede olsa metamızı bizden iyi biliyorgeçmişi tarayıp aus ne yediyse ondan mı yesek
geçmişi tarayıp aus ne yediyse ondan mı yesek
tamam day ortim sen rakibim.Gell rakip olalim o zaman seni agima düşürdümm
şimdi bende şöyle bir durum var dikkatimi çeken bir hafta veriyorsam öbür hafta o kiloyu koruyor haftaya az veririm bence..tamam day ortim sen rakibim.
ay Allahım yüzüm kara çıkmasın bu seferrrrrrrrr.coşmaya korkar oldummmmmm.ama coşmadan meydan okumadan durmaıyorum.
ay o video atıyorya sesli sesli ay bi destek veriyor.sürekli öncesi sonrası fotoları görsel yani görsel.Ben seve seve listelerimi yazarım size ...
Hep dedim ...40 kiloverdim ece yerine aus a bakın biraz2016 ocak 90 ... 2016 Ekim 79 ... 2017 Nisan 58 ... hiç fena değilim
Kahvaltı yap ki ya da benim at ağzına bişiler ki meta çalışsın erkenden . . Valla şükür veriioz verdik .yemek yemek zevk bize .
Tebrik ederim eti pufum benim gibi dayanamayıp yiyorsun ucundan köşesinden ama veriyorsunAaa asıl şeyi kaçırıyordum tebrik ederim esas bu haberi canım hayırlısıyla kucağına almakta nasip olsun inşallah
Bende yaptım sabah vaktim yoktu kahvaltıda yapmadım
Cook tesekkurlerrrr canimAda, banuş kızlar tebrik ederim çokk sevindim sizler adına.
he olsun belki bi ilk olur hemen bilinç altını şartlama.yeşillik bol.tam mevsimi.arınalım.şimdi bende şöyle bir durum var dikkatimi çeken bir hafta veriyorsam öbür hafta o kiloyu koruyor haftaya az veririm bence..
Canım istemedi bugün nedense aslında atsaydım iyi olurdu artık işteyim markette de sağlıklı bir şeye gitmez elim şimdiKahvaltı yap ki ya da benim at ağzına bişiler ki meta çalışsın erkenden . . Valla şükür veriioz verdik .yemek yemek zevk bize .ucundan yemeşek catlardim
ağlama kıyamam hep gül inşallahhhhhhh içimden geçenleri yazıyom gerçekler yaneeeeDeli yaaaa ..ağlatcan mı beniiiii ... makyajım akar balık elbiseme rimellerim akar
Valla da çok seviniyorummmm ...oh be diyorummmm açım açım dediler ... bende yemeyin durun tutun dedimmm ... sonucu hüsran olmadı hamd olsun diyorum
Bende seviyoooreeeee
Dur bakalım yaparız bir şey ...siz hele daktırımla şu düello işine bir girişinde ... ama sıkı tutun birbirinizi
Cook tatlisin kaptanim allah senden razı olsun emeklerini ödeyemem. . Nisanı bekliodim kos kös sen dedin gel ver kiloari kalma nisana die. Bu hamilelik 67 ile gelseydi napardm ben .
Hedefim hamis kaldigm kilo 57.1 é ulaşmak . Kaşarlı yumurta yerim lakin kaşarlı tost az daha beklesin
wooovvv süper..işte bu
hee heee şu detokslardan bize uygun olanı bulsa kaptan..nede olsa metamızı bizden iyi biliyor
ay o video atıyorya sesli sesli ay bi destek veriyor.sürekli öncesi sonrası fotoları görsel yani görsel.
ama yinede senin kadar olamaz asla asla.sen kişiye özel ruhsal hertürlü destek hatta arada kötek iyi geliyo.
Tamamdır ablam.Tamam artık , ne yer neden uzak durur biliyorsun ... ama arada canının çektikleri olacaktır..onları çok çoşmadan yersin .
Burda yazma :) .. malum kızlar diyette ve çoğu ...çoğu zaman aç...okuyup canları çekmesin ..Çin işkencesine gerek yok .
Hadi bakalım tekrar hayırlı olsun hem bebek hem mezuniyet
Canım ben detoks listelerinden daktırıma yolladım ama pek sarmadı galiba
Heeeeee işte başarımın önündeki engel ...mr.değnek ...yoksa ben şurda bir öncesi sonrası paylaşırımmmmm ... kimse umudunu yitirmez ulan bu verdiyse biz hayli hayli veririz der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?