Bende gaza geldim galiba içimde acayip neşe var akşam halay çekecek olmamdan olsa gerekgaza geldim ondan çekiyorum sanırım
sen nerde halay cekecen nilBende gaza geldim galiba içimde acayip neşe var akşam halay çekecek olmamdan olsa gerek
Bu akşam kınaya gidiyorumsen nerde halay cekecen nil
nere gidiyon
Ahaha biraz karışık olmuş ama sinirinin geçmesine sevindim canım bende kadınlarla pek anlaşamam o yüzden 5 erkek içinde tek kadınım şansa denk geldi mutluyumAllahım sen ferahlık verŞu kadınlardan çektiğimin 100 birini erkeklerden çekmedim - düşünüyorum hayır çekmedim
Sinirim bozuktu bunları yazdığımda ama araya iki saat girdiO gazla niye olduğunu da yazıyordum ki artık sinirimin geçtiğini farkettim.. Sadece ev hanımı olmak çok güzel evde oturup insanlarla uğraşmamayı çok isterdim Tabi evde işlerim olsun, bebiş bakmak, ademoğlu, havvakızı yetiştirmek gibi
aynenn cnmm şükürrr
aslında dahada inmesi gerekiyor ama neden böyle bilmiyorumm
haftaya inş 66 lara tutunmayı planlıyorumm
şimdi plan yapma zamanı
tebrikler canım harika bir sonuç
kelebekolacam bak bu hafta sporun gözüne gözüne vuracam haberin olaaaaaa ))) ablam gelmeden hedefim 67 olmakkkkk anam kızzz minnak yanında dev gibi hissediyorum kendimiiiii ...
Allahım sen ferahlık verŞu kadınlardan çektiğimin 100 birini erkeklerden çekmedim - düşünüyorum hayır çekmedim
Sinirim bozuktu bunları yazdığımda ama araya iki saat girdiO gazla niye olduğunu da yazıyordum ki artık sinirimin geçtiğini farkettim.. Sadece ev hanımı olmak çok güzel evde oturup insanlarla uğraşmamayı çok isterdim Tabi evde işlerim olsun, bebiş bakmak, ademoğlu, havvakızı yetiştirmek gibi
hahahaha evetttt bu yüzden bu haftaaa daha çook spor yapacam hatta sabahları kızımı kahvaltısı bitince bi 40 dakika spor sonra kahvaltı hedefliyorummm
ada dikkat ettimse sen sporu gaiatısınıçıkarmayınca daha iyi kilo veriyorsun
hahahaha evetttt bu yüzden bu haftaaa daha çook spor yapacam hatta sabahları kızımı kahvaltısı bitince bi 40 dakika spor sonra kahvaltı hedefliyorummm))
ayyy çıkarmayınca demişssin ama bu hafta çıkardım kızzz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?