Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allahım sen ferahlık ver Şu kadınlardan çektiğimin 100 birini erkeklerden çekmedim - düşünüyorum hayır çekmedim
Sinirim bozuktu bunları yazdığımda ama araya iki saat girdi O gazla niye olduğunu da yazıyordum ki artık sinirimin geçtiğini farkettim.. Sadece ev hanımı olmak çok güzel evde oturup insanlarla uğraşmamayı çok isterdim Tabi evde işlerim olsun, bebiş bakmak, ademoğlu, havvakızı yetiştirmek gibi

kızlarr benim yürüyüş bandım yukarı kattyadı kızımı yatordıktan sonra spora başlıyordum ama kızım 1 satte anca uyuyor aklım onda kalıyordu sürekli in çık onu kontorl ediyordum spordan soğuyordum... şimdi öğle eşim bi ara uğradı yalvar yakar aşağıya indirttim. mutfağım büyük mutfağa koydum inşallah aşağıdakiler rahatsız olmaz demiiii yani sonuçta mutfakta yaptığım saatler beli 2 ile 4 arası bi saatte yapıyorum böyle benim için iyi oldu ama şimdide düşüyorum rahatsız olurlarsa hooppp tekrar yukarı eşim çok söylenir offfff ........ama onunda pasta kokusuna ben dayanıyorum yutkunuyorummmm demiiii bende öyle çemkiririm sende pasta yapma hıh derimmm

Ahaha biraz karışık olmuş ama sinirinin geçmesine sevindim canım bende kadınlarla pek anlaşamam o yüzden 5 erkek içinde tek kadınım şansa denk geldi mutluyum

kız işte bu tam bu ayağını kaldır
üstüne basmışsın
hayallerimin

ada dikkat ettimse sen sporu gaiatısını çıkarmayınca daha iyi kilo veriyorsun
hahahaha evetttt bu yüzden bu haftaaa daha çook spor yapacam hatta sabahları kızımı kahvaltısı bitince bi 40 dakika spor sonra kahvaltı hedefliyorummm ))

ayyy çıkarmayınca demişssin ama bu hafta çıkardım kızzz )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…